Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Нитка 3Doodler ABS AB-MIX7 (25 шт)

Код:607029
Немає в наявності
Нитка 3Doodler ABS AB-MIX7 (25 шт) фото
-34%
Вигода 74 ₴
cashback iconКешбек 1 ₴
145
Колір
AB-MIX10 фото
AB-MIX5 фото
AB-MIX6 фото
AB-MIX7 фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

На сьогоднішній день двома основними матеріалами пластику для 3D-ручок є PLA та ABS пластик. Ці матеріали для 3D-ручок вже давно зарекомендували себе на ринку. І використовуються для створення об'ємних виробів - за допомогою технології пошарового нарощування матеріалу. Обидва різновиди пластику можуть приймати будь-які форми, але між ними є кілька суттєвих відмінностей.



 

 

ABS-пластик

ABS (Акрилонітрілбутадієнстірол) - один з найбільш використовуваних видів пластику для 3D-ручок. Завдяки своєму складу, пластикова нитка ABS має високі показники механічної міцності, ударостійкості та жорсткості. Пластичність ABS дозволяє легко створювати елементи різних з'єднань та кріплення. Більш висока температура плавлення, ніж в PLA.

 

Палітра кольорів пластиків ABS широка, від класичних до тих, що світяться в темряві. Але прозорих і більш глянцевих більше в PLA-пластику. ABS-пластик переважно має більш насичений, "щільний" колірІ навіть прозорий ABS має мутний колір.

 

ABS стійкий до дії вологи, мастил, розчинів неорганічних солей, кислот та лугів, жирів та вуглеводнів. Роботи, виконані пластиком ABS надійні та стійкі - їх можна мити, протирати побутовою хімією, вони міцні та довговічні.

 

 

PLA-пластик

PLA (Полілактид) - це термопластичний полімер, для якого характерний біорозпад. Він виробляється з поновлюваних ресурсів, таких як цукровий очерет або кукурудзяний крохмаль.

 

Приємний глянцевий вид виробів і можливість виробництва прозорих частин. PLA-пластик має низьку температуру плавлення. У порівнянні з ABS, PLA-пластик менш схильний до деформації.

 

 

Головна перевага PLA-пластику в тому, що він не токсичний. Його можна безпечно застосовувати для виготовлення іграшок та інших виробів.Із PLA-пластику, як і з ABS можна надрукувати різні прототипи виробів. Але, при друку, саме, PLA-пластиком - вироби будуть мати набагато більш завершений та деталізований вигляд.

 

 

Детальніше про 3Doodler ABS AB-MIX10

Даний пластик вирізняє цілий список позитивних якостей, які роблять його кращим та найбільш часто використовуваним матеріалом для роботи. Він практично не схильний до ефекту старіння. Цей еластичний матеріал здатний протистояти ударам, а також не боїться впливу агресивних миючих засобів і лугів. А головне, він здатний забезпечити найкращу якість друку.

Характеристики

Основні характеристики

Тип аксесуара
Тип витратного матеріалу
Сумісність

25

Кількість кольорів у наборі
Колір в наборі

Блакитний

Червоний

Помаранчевий

Синій

Фіолетовий

Сумісність

3Doodler Create

Діаметр нитки

3 мм

Довжина нитки

0,25 м

Люмінесценція

Ні

Температура плавлення

230 °C

Особливості

Набір включає 25 стрижнів: 5 різних кольорів по 5 стрижнів

Найпопулярніші запити в категорії Нитка 3Doodler ABS AB-MIX7 (25 шт)