Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Авто LED лампа ELITE H7 (S7-Philips) 20W 5000K (2шт.)

Код:645045
Немає в наявності
Авто LED лампа ELITE H7 (S7-Philips) 20W 5000K (2шт.) video preview
Авто LED лампа ELITE H7 (S7-Philips) 20W 5000K (2шт.) фото
Авто LED лампа ELITE H7 (S7-Philips) 20W 5000K (2шт.) фото
Авто LED лампа ELITE H7 (S7-Philips) 20W 5000K (2шт.) фото
-82%
Вигода 1 304 ₴
cashback iconКешбек 2 ₴
295

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ELITE H7 (S7-Philips) – світлодіодна лампа для головного світла авто, що поєднує у собі компактний розмір, високу продуктивність і дуже міцний корпус. Завдяки неймовірно малим розмірам і продуманому керуванню температурою, вона може використовуватися навіть у герметичних корпусах фар. Така лампа стане чудовим вибором для водіїв, які цінують свій комфорт, безпеку та раціональну витрату ресурсів.

Особливості:

  • Висока яскравість та рівномірне світло
  • Діапазон робочої напруги від 8 до 32 В
  • Просте встановлення та заміна
  • Термін служби до 30 000 годин
  • Ефективна система охолодження
  • Водонепроникність класу IP68
 

Чудова видимість у будь-яку погоду

Лампи ELITE H7 (S7-Philips) чудовий вибір для фар ближнього і дальнього світла найрізноманітнішої конструкції. У них використовуються потужні чипи ETI-7535 Lumileds, які видають рівномірний світловий потік яскравістю 5000 Лм, забезпечуючи освітлення на всі 360 градусів, без сліпої зони. Таким чином вони дозволяють краще бачити і дорогу, і узбіччя незалежно від погодних умов.

Ефективне керування температурою

LED лампа ELITE серії S7 сконструйована таким чином, щоб забезпечити найбільш продуктивне використання діодів. Алюмінієвий корпус і високошвидкісний вентилятор всередині дозволяють відводити тепло, створюване лампою, і спрямовувати його у фару. Взимку, наприклад, це допомагає розтопити сніг та кригу, які можуть накопичуватися на лінзі під час стоянки або їзди.

 

Безпека на дорозі

Світлодіодні лампи не лише допомагають заощадити ресурси акумулятора, а і роблять пересування у темний час доби безпечнішим. На відміну від стандартних ламп з ниткою розжарювання, які вмикаються із затримкою у кілька десятих секунди, діоди спрацьовують миттєво. А також формують чітку світлотіньову межу, що допомагає уникнути засліплення інших водіїв.

Простота та зручність монтажу

Ще однією перевагою лампи ELITE H7 є максимально просте встановлення. Завдяки дизайну «Plug-and-Play» та стандартному цоколю типу Н7, її можна легко інсталювати у штатну оптику без додаткового обладнання та спеціальної підготовки.

 

Екстремальна довговічність

Корпус лампи захищений від потрапляння пилу та вологи за стандартом IP68. Це означає, що вона буде справно працювати у будь-яку погоду. При цьому конструкція лампи стійка до ударів та вібрацій, що дозволяє їй служити набагато довше.

Характеристики

Загальні характеристики

Габарити і колір

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Авто LED лампа ELITE H7 (S7-Philips) 20W 5000K (2шт.)