Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Наклейка для дзеркал заднього виду EU Rainproof Membrane

Код:663777
Немає в наявності
Наклейка для дзеркал заднього виду EU Rainproof Membrane фото
-46%
Вигода 50 ₴
59

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездоганна видимість

Погана погода впливає на якість огляду у вашому автомобілі? Допоможе виправити ситуацію EU Rainproof Membrane – набір наліпок для дзеркал заднього виду. Прозорі плівки не лише відштовхують крапельки води і бруд, а і покращують видимість під час туману, зменшують відблиски від фар попутних автомобілів, захищають поверхню від механічних пошкоджень. При цьому встановлення стікерів займає всього кілька хвилин.

Особливості:

  • Водовідштовхувальне покриття
  • Поліпшення видимості в тумані
  • Мінімізація відблисків у відображеннях
  • Захист від подряпин, плям, пилу та бруду
  • 2 стікери у комплекті
 

Відштовхування вологи

Під час дощу або різких перепадів температури автомобільні дзеркала вкриваються крапельками вологи, які значно погіршують огляд. Наліпки можуть похизуватися гідрофобними властивостями, завдяки чому вода стікає вниз, залишаючи кришталево прозору поверхню. Крім того, стікери перешкоджають налипанню бруду.

Ніяких перешкод

Ще одна важлива перевага EU Rainproof Membrane – поліпшення видимості у бічних дзеркалах заднього виду при поїздках в туманну погоду. Також, плівки зменшують відблиски від фар попутних автомобілів, позбавляючи від дискомфорту при автоподорожах у темний час доби. І нехай ситуація на дорозі завжди буде під контролем.

 

Захист дзеркал

Крім поліпшення огляду, плівки додатково захищають дзеркала від механічних пошкоджень. Так щільний полімерний шар запобігає виникненню подряпин та сколів на поверхні скла. А самі наліпки достатньо час від часу протирати звичайною серветкою.

Характеристики

Загальні характеристики

Габарити і колір

Найпопулярніші запити в категорії Наклейка для дзеркал заднього виду EU Rainproof Membrane