Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зволожувач повітря для машин Remax (Pink) RT-A400

Код:624360
Очікується
Зволожувач повітря для машин Remax (Pink) RT-A400 фото
Зволожувач повітря для машин Remax (Pink) RT-A400 фото
Зволожувач повітря для машин Remax (Pink) RT-A400 фото
Зволожувач повітря для машин Remax (Pink) RT-A400 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
599
399
Колір
Blue фото
Pink фото
Yellow фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Якщо ви регулярно користуєтеся особистим транспортом для поїздок на роботу і по справах, то знаєте, як багато часу деколи доводиться проводити в салоні автомобіля. І додати комфорту вам допоможе портативний зволожувач повітря  Remax RT-A400 . Він ідеально підходить для використання в невеликому приміщенні і наповнює повітря навколо свіжістю, щоб вам легше дихалося.

 

Особливості:

  • Безпечний холодний пар
  • Рекомендований обсяг приміщення: 8 кубічних метрів
  • Одного повного резервуара вистачає на 3 години
  • Працює від будь-якого USB-пристрою
  • Можна використовувати в автомобілі, в офісі, вдома
 

Для чого потрібен зволожувач?

Зволожувач повітря призначений для підвищення вологості в приміщеннях, що сприяє підтримці імунітету і позбавляє від неприємного впливу сухого повітря. Пересушене повітря небезпечне тим, що воно може негативно впливати на дихальні шляхи, знижувати концентрацію уваги і викликати почуття втоми. Особливо це небезпечно, коли ви перебуваєте за кермом. Тому краще заздалегідь подбати про своє самопочуття і безпеку.

Маленький, але корисний помічник

Приємний дизайн, яскраві колірні рішення і світлодіодне підсвічування роблять зволожувач  Remax RT-A400  оригінальною деталлю будь-якого інтер'єру. При цьому він дуже простий у використанні. Залийте в нижню чашу воду, підключіть до будь-якого джерела живлення за допомогою USB-кабелю, і прилад тут же почне роботу. Проганяючи воду через знімний фільтр, він перетворює її в абсолютно безпечний холодний водяний пар. При цьому він не тільки зволожує, але ще і очищає повітря від сторонніх часток і пилу.

Природна вологість повітря в автомобілі, вдома, в офісі

Завдяки малій вазі і компактним розмірам, ви можете використовувати  Remax RT-A400  де завгодно. Він запросто вміститься в підстаканнику вашої машини, щоб в дорозі ви відчували себе комфортно. Також можна поставити девайс поруч з ноутбуком поки працюєте, щоб створити собі приємну атмосферу будинку або в офісі. До того ж, працює зволожувач практично безшумно і не буде відволікати вас від справ.

 
 

Безперечна користь

Використовуйте зволожувач повітря  Remax RT-A400  постійно, і ви зможете помітити позитивні зміни. При оптимальному рівні вологості вас не буде переслідувати постійне відчуття спраги, стануть менше червоніти і втомлюватися очі, буде легше зосередитися, і в цілому ви відчуєте себе набагато зручніше. Крім того, достатній рівень вологості в приміщенні допомагає уникнути сухості шкіри, яка призводить до лущення, подразнень і передчасного старіння.

Характеристики

Загальні характеристики

Габарити і колір

Габарити

60 x 60 x 150 мм

Вага

130 г

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Зволожувач повітря для машин Remax (Pink) RT-A400