Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді1

Комплект витратних матеріалів Canon RP-1080 (8568B001)

Код:32435
Є в наявності
Комплект витратних матеріалів Canon RP-1080 (8568B001) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 22 ₴
2 299
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Даний папір виготовлено відповідно до високих стандартів компанії Canon, з використанням фірмових технологічних розробок, матеріалів та патентованих рішень. Вибір цього витратного матеріалу дає чудові результати при використанні на термосублімаційному обладнанні серії SELPHY.

Багато фахівців у галузі друку фотографій сходяться на думці, що на даному етапі друк сублімації дає найкращі результати як в аспектах передавання кольорів та деталізації, так і в тривалості зберігання знімків. Термосублімаційні принтери та витратні матеріали поступово стають доступнішими і набувають все більшого поширення.

З кожним роком все більше користувачів віддають перевагу швидким, компактним та енергоефективним сублімаційним принтерам. Найбільшого поширення даний вид друку отримав у середовищі невеликих студій, що займаються друком фотографій стандартного формату на документи - паспорти, візи, сертифікати та ін. Завдяки простоті, доступності та безкомпромісній якості сублімаційні принтери все частіше використовуються у побутових умовах.

Сублімаційні принтери досить економні й практично не потребують обслуговування, на відміну від пристроїв струменевого друку де чорнила у картриджах часто засихають, а друкувальний модуль потребує чищення та профілактики. Додамо, що сучасні витратні матеріали для сублімації підтримують технологічний процес, що надійно захищає фото від води, ультрафіолетових променів, окислення, вицвітання та відбитків пальців.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Розмір фотографії

148 х 100 мм

Кількість фотографій

108

Сумісний бренд
Сумісна модель

Selphy CP series

Додаткова інформація

Чорнило: пігментні; Щільність паперу: 120 г/м²; Тип покриття паперу: матове; Покриття фотопаперу: мікропористе

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Комплект витратних матеріалів Canon RP-1080 (8568B001)