Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чохол та захисна плівка для Nintendo Switch OLED (Black)

Код:702150
Очікується
Чохол та захисна плівка для Nintendo Switch OLED (Black) фото
Чохол та захисна плівка для Nintendo Switch OLED (Black) фото
Чохол та захисна плівка для Nintendo Switch OLED (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чохол та захисна плівка для Nintendo Switch OLED

Насолоджуйтесь свободою грати в будь-який час і будь-де з набором аксесуарів для OLED-моделей Nintendo Switch. Він включає спеціальний чохол для безпечного перенесення консолі та захисну плівку для її екрану, які допоможуть уберегти пристрій від подряпин, бруду та всіляких небезпек. Цей набір забезпечує всебічний захист Nintendo Switch і вдома і під час перенесення. Тому ви зможете абсолютно безпечно покласти її в рюкзак разом із рештою речей і вирушити у своїх справах, а коли видасться вільна хвилинка – весело провести її в компанії добре знайомими віртуальними героями.

 

Завжди під рукою

Чохол для перенесення Nintendo Switch (модель OLED) дозволить завжди носити улюблену портативну консоль із собою, куди б ви не подалися. І водночас допоможе вберегти її від ударів, появи потертостей та інших механічних ушкоджень. А його делікатне внутрішнє покриття допоможе підтримувати пристрій у чистоті.

 

Ні подряпини

Цей комплект аксесуарів включає також захисну плівку для екрана. Вона чудово захищає екран від подряпин і дрібних пошкоджень. І при цьому настільки тонка, що не заважатиме грі і ніяк не вплине на зображення на дисплеї або швидкість відгуку OLED-панелі. Тому ваша результативність не знизиться, а геймінг буде таким же крутим.

Характеристики

Основні характеристики

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Чохол; Захисна плівка для консолі

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Чохол та захисна плівка для Nintendo Switch OLED (Black)