Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Питання-відповіді1

Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64

Код:698096
Немає в наявності
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 video preview
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64

Divoom Pixoo 64 – це унікальна прикраса та багатофункціональний піксельний дисплей з підтримкою Wi-Fi, здатний відображати картинки або інформацію в режимі реального часу. Він оснащений панеллю, що складається з 4096 RGB-світлодіодів, і легко налаштовується за допомогою мобільного додатка, в якому є не тільки велика колекція піксель-артів та анімацій на будь-який смак, а й редактор для створення власних малюнків. Причому виводити на екран можна не лише яскраві заставки, а й час, кількість підписників вашого каналу YouTube, курс світових валют та багато чого іншого. Ідіть у ногу з часом і створюйте свою атмосферу з Pixoo 64.

 

І красиво, і корисно

Pixoo 64 – відмінний елемент декору та функціональна деталь для вашого робочого місця вдома або в офісі, вітальні чи вітрини магазину. Він може бути прикрасою або справжньою діджитал-картиною в стилі піксель-арт, нагадувати вам випити чашечку чаю і зробити перерву посеред робочого дня або повідомляти важливу інформацію клієнтам. Як використовувати цей інтерактивний дисплей вирішувати тільки вам. Тим більше, що фірмовий мобільний додаток Divoom: Pixel art community має велику онлайн-галерею, в якій можна вибирати різні інтерфейси та налаштовувати дисплей на свій смак.

 

Завжди вчасно

Слідкуйте за часом і не пропускайте нічого важливого. Pixoo-64 має різні стильні циферблати на вибір, які зроблять ваш інтер'єр захоплюючим та привабливим. У тому числі й спеціальні святкові варіанти з ялинкою, великоднім кроликом або гарбузом. А якщо вам здасться, що цього замало, ви завжди можете створити власний дизайн і навіть поділитися ним з іншими користувачами.

 

Статистика, нагадування та багато іншого

Встановіть нагадування про важливі дати або справи за допомогою мобільного додатка і екран повідомить вас про це, коли настане час. Крім того, він дозволяє стежити за ефективністю відео або облікового запису у соціальній мережі, щоб відзначати важливі віхи в розвитку свого каналу. І це далеко не все, адже Divoom Pixoo 64 має воістину великий функціонал.

 

Ігрова статистика

Прикрасьте свою геймзону Pixoo-64 та стежте за особистим прогресом. Цей інтерактивний дисплей може відображати ваш KDA, продуктивність у грі та результати матчів, щоб допомогти вам відточувати свої навички та підніматися рейтинговими сходами.

 

Фінансова інформація

Залишайтеся попереду у грі з Pixoo-64. Використовуючи з'єднання Wi-Fi, він автоматично отримує онлайн-фінансову інформацію та відображає вибрані ціни на акції або кібервалюту. Ми також розглянемо можливість додавання на інші фондові ринки у пізніших оновленнях.

 

Творіть у своє задоволення

Відчуйте себе художником та створюйте піксельну анімацію легко за допомогою програми Divoom. Вона пропонує кілька корисних інструментів, які дозволяють створити власне зображення, GIF анімацію або текстове повідомлення з прокручуванням. Все обмежується лише вашою фантазією.

 

Велика арт-галерея

Додаток також має величезну галерею та велику спільноту любителів піксельного мистецтва. Це місце, де ви можете завантажувати та ділитися своїми малюнками з іншими людьми, а також взаємодіяти з ентузіастами піксель-арту з усього світу.

 

Встановлюйте будь-де

Divoom Pixoo 64 відрізняється продуманою конструкцією та оптимальним розміром, завдяки якому він не буде надто великим для робочого столу або надто маленьким для настінної вивіски. А наявність декількох кріплень дозволяє розмішати його як вам завгодно: поставити на столі або книжковій полиці, повісити на стіну або закріпити його у вікні як вивіску. Для цього дивовижного інтерактивного екрану легко знайдеться відповідне місце.

 

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

USB

Додаткова інформація

Кольори: Full RGB; Колірна температура: 1600-6500К; Мікрофон: 6050 Full Direction -42 +/- 3dB Живлення: USB-кабель, 5 В (+/- 0,25 В) / 2 А; Спосіб підключення: Wi-Fi (підтримує лише 2,4 ГГц)

Габарити і колір

Габарити

262 x 261,4 x 17,8 мм

Вага

740 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64