Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Карта захоплення відео AVerMedia Live Gamer HD 2 GC570 Black

Код:694540
Є в наявності
Карта захоплення відео AVerMedia Live Gamer HD 2 GC570 Black фото
Карта захоплення відео AVerMedia Live Gamer HD 2 GC570 Black фото
Карта захоплення відео AVerMedia Live Gamer HD 2 GC570 Black фото
Карта захоплення відео AVerMedia Live Gamer HD 2 GC570 Black фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 86 ₴
8 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Нестиснене відео 1080p60

LGHD2 зроблена для швидкості та якості. Захоплення нестиснутого відео LGHD2 спрощує роботу ПК і забезпечує більш плавне та чітке потокове відео 1080p60.

Готовий до гри: драйвер не потрібний

Втомилися від встановлення драйверів? Не турбуйтесь. LG HD2 не вимагає інсталяції драйверів. Вставте її у слот PCIe і вона готова до роботи.

Вибір аудіо підключення

Можливість вибору аудіо джерела - завжди плюс, коли йде мова про відеозахоплення. Підключивши цифру через HDMI або аналог через 3,5 мм порт Ви можете записувати аудіопотік з консолей, ПК, або навіть зробити мікс з різних потоків - тепер це не проблема.

Стиснутий відеопотік

Стиснутий відеопотік крім нестиснутого потоку LGHD2 так само вміє стискати відео, що вимагає меншої пропускної здатності каналу, отже Ви можете використовувати кілька LGHD2* для захоплення різних джерел одночасно.

*Необхідне ПЗ з підтримкою Multi-card систем

Познайомтеся з новим дизайном

Якщо і є геометрична фігура, яка уособлює геймерів, то це трикутник: поєднання життєвих сил (коло) та стабільності (квадрат), які описують характеристики геймерів. І на основі цього ключового елемента ми створили трикутну металеву сітку. Крім своєї преміальної якості збірки та стильного дизайну, вона також забезпечує відмінний захист, вентиляцію і дозволяє LED освітленню сяяти зсередини.

Пакування

Цей же привабливий дизайн представлений і в упаковці. Гравіювання та розрізи, виконані високоточним лазером, у вигляді трикутної сітки виглядають на картонному конверті так же дивовижно, як і на листі металу. Конструкція внутрішньої частини коробки ретельно продумана. Її структура та сріблясто-блакитне оформлення імітують світлодіодне освітлення, поки Ви повільно витягаєте її з конверта.

Живе редагування

Немає потреби переглядати години записів, щоб знайти ті самі моменти. Вирізайте, корегуйте і об'єднуйте відео прямо під час запису.

Діліться контентом

Поділіться своїм каналом у соцмережах одним кліком напряму з RECentral!

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

PCI Express x1 Gen 2

Додаткова інформація

Відеовхід: HDMI; Аудіовхід: 3.5 мм; Виходи: HDMI, 3.5 мм; Системні і програмні вимоги: Програма для трансляцій: OBS, XSplit; Програмне забезпечення в комплекті: RECentral 3; Центральний процесор: Intel® Core ™ i5-3330 (або вище) рекомендується i7-3770; Графічний процесор: NVIDIA® GeForce® GTX 650 / AMD Radeon ™ R7 250X (або вище); Оперативна пам'ять не менше 4 Гб; Операційні системи Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 - * Потрібен установка драйвера

Габарити і колір

Габарити

151х125х21,5 мм

Вага

0,145 кг

Колір
Комплектація

Карта захоплення відео AVerMedia Live Gamer HD 2 GC570 Black; Кабель HDMI 2.0; Кабель аудіо 3.5 мм; Короткий посібник з експлуатації;

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Карта захоплення відео AVerMedia Live Gamer HD 2 GC570 Black