Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Багатофункціональна охолодна підставка (док-станція) iPega P5013 для PS5

Код:700451
Архiв
Багатофункціональна охолодна підставка (док-станція) iPega P5013 для PS5 фото
Багатофункціональна охолодна підставка (док-станція) iPega P5013 для PS5 фото
Багатофункціональна охолодна підставка (док-станція) iPega P5013 для PS5 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 11 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Багатофункціональна охолоджуюча підставка (док-станція) iPega P5013 для PS5

iPega P5013 – це мультифункціональний аксесуар для PlayStation 5, який поєднує в собі опції зарядної док-станції та охолоджуючої підставки. Вона має два вентилятори для ще більш ефективного охолодження консолі, два слоти для зарядки та зберігання ігрових контролерів DualSense, підставку для навушників Pulse 3D та місце для зберігання 17 ігор у стандартній упаковці від PlayStation. Тому все ваше ігрове приладдя буде зібрано в одному місці, що зробить ваш особистий простір ще комфортнішим, а ігрові сеанси ще ефективнішими.

 

Особливості:

  • Практична підставка для Sony PlayStation 5 та аксесуарів
  • Вентилятори для охолодження консолі
  • Зарядна станція для двох контролерів DualSense
  • Практична підставка для навушників
  • Індикатори заряджання
  • Місце для зберігання улюблених ігор
  • 2 USB-порти для заряджання гаджетів та живлення підставки
  • Сумісність із цифровою та CD-ROM версіями консолі

Додаткове охолодження

iPega P5013 – ідеальний аксесуар для Sony PlayStation 5. Він оснащений двома вбудованими в основу вентиляторами, які служать додатковим охолодженням для консолі. Щоб забезпечити оптимальні умови протягом довгих годин гри. При цьому пристрій універсальний і сумісний як з цифровою версією, так і з дисковою версією приставки.

 

Зарядна док-станція

Ця багатофункціональна підставка має два слоти для контролерів DualSense, у кожному з яких розташований конектор USB Type-C. Тому вам досить просто поставити геймпади на свої місця, і вони завжди будуть готові до бою, коли б вам не знадобилися.

 

Практична підставка

Зберігайте всі свої ігрові аксесуари в одному місці, щоб завжди бути готовим до чергової віртуальної битви. У цій підставці помістяться не тільки сама консоль PS5 та два контролери DualSense, але також ваша геймерська гарнітура та до 17 дисків з іграми. Таким чином, все, що може вам знадобитися, буде під рукою.

 

Додаткові можливості

Підставка iPega вражає не лише своїм дизайном, а й своєю функціональністю. Бічні індикатори покажуть вам стан заряду контролерів DualSense, охолодження включається одним натисканням кнопки на корпусі, а додатковий вихідний порт USB 2.0 може стати в нагоді для заряджання інших девайсів, таких як навушники, мобільні телефони тощо. При цьому сама підставка живиться від зручного вам джерела, до якого підключається за допомогою USB Type-C кабелю.

 

Легке встановлення

Встановлення iPega P5013 також є максимально простим і практично не займає часу. Все, що потрібно зробити, це вибрати ідеальне місце, підключити підставку до джерела живлення і поставити консоль на підставку. При цьому невеликий штифт знизу подбає, щоб PlayStation 5 була точно на своєму місці і нікуди не змістилася.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

USB 2.0

Додаткова інформація

Практична підставка для Sony PlayStation 5 та аксесуарів; Вентилятори для охолодження консолі; Зарядна станція для двох контролерів DualSense; Практична підставка для навушників; Індикатори заряджання; Місце зберігання улюблених ігор; 2 USB-порти для зарядки гаджетів та живлення підставки; Сумісність із цифровою та CD-ROM версіями консолі

Габарити і колір

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Багатофункціональна охолодна підставка (док-станція) iPega P5013 для PS5