Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Підлоговий мат Playseat Floor Mat (R.AC.00048)

Код:681618
Очікується
Підлоговий мат Playseat Floor Mat (R.AC.00048) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 16 ₴
1 655

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Підлоговий мат Playseat Floor Mat

Підлоговий мат Playseat – це обов'язковий аксесуар для справжнього геймера, який має крісло Playseat®. Він ідеально доповнює девайс, має нековзке покриття на нижній стороні і відмінно захищає підлогу від пошкоджень в разі ненавмисного руху сидіння під час гри. Крім того, цей мат робить ігрове крісло ще більш стійким, утримуючи його на місці навіть під час найінтенсивніших сесій. Тому зможе підвищити якість гри. А верхня частина має покриття з м'якої тканини для максимального комфорту.

Особливості:

  • Створено спеціально для ігрових крісел Playseat®;
  • Нековзка нижня сторона для кращої стійкості;
  • Покриття з м'якої тканини зверху;
  • Дуже просто підтримувати в чистоті;
  • Підходить до всіх ігрових крісел Playseat®

Якісні матеріали

Цей мат розроблений спеціально для ігрових сидінь Playseat® і забезпечує максимальний захист вашої підлоги від подряпин та інших пошкоджень. Килимок має зовнішнє тканинне покриття, яке відрізняється міцністю, відмінно поєднується з колірною схемою сидіння й легко чиститься. Крім того, це фірмовий аксесуар, а тому його якість відповідає високим стандартам виробника.

Ніякого ковзання

За допомогою мату Playseat Floor Mat крісло буде закріплено на місці без будь-яких додаткових фізичних пристосувань. Нижня частина килимка зроблена з гуми з рельєфним малюнком, який допомагає йому стійко триматися на своєму місці. Тому вам не доведеться турбуватися про те, що ви захопитеся під час гри і пошкодите підлогове покриття різким рухом. Тож ви зможете повністю зосередитися на своїй грі.

Повна сумісність

Килимок Playseat Floor Mat має оптимальні розміри і може використовуватися з усіма ігровими кріслами Playseat®. А фірмові логотипи на верхній стороні служать прикрасою і злегка розбавляють його строгий дизайн.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою

Габарити і колір

Габарити

140 х 55 см

Вага

1,5 кг

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Підлоговий мат Playseat Floor Mat (R.AC.00048)