Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

PlayStation Plus: Підписка на 3 місяці

Код:642252
Очікується
PlayStation Plus: Підписка на 3 місяці фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 5 ₴
549

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вступайте в гру й приєднуйтесь до PlayStation Plus, щоб насолоджуватися мережевими режимами, іграми місяця для PS4, ексклюзивними знижками на ігри у PlayStation Store та іншим.

Особливості PlayStation Plus

Гра по мережі на PS4

Отримайте ще більше задоволення від своїх улюблених ігор. Станьте лідером команди, що перемогла, знищте ворога або вирушайте у захопливі пригоди з вірними союзниками. PlayStation Plus – єдиний спосіб грати в ігри для PS4 по мережі.

Ігри місяця

Підписка PlayStation Plus дає можливість завантажувати дві гри для PS4 щомісяця. Заповніть прогалини у своїй ігровій колекції кращими іграми, серед яких Destiny 2, God of War III Remastered, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain та багато інших.

Ексклюзивні пропозиції та знижки

Передплатникам PlayStation Plus дістаються найкращі та найвигідніші пропозиції у PlayStation Store, де вони також можуть користуватися додатковими знижками на продукти з уже зниженою ціною або товари розпродажу.

Центр PlayStation Plus

Отримуйте доступ до меню PlayStation Plus прямо з головного екрана вашої PS4 й знаходьте все, що необхідно, щоб витягти всі переваги з вашої підписки.

Хмарне сховище

Зберігайте свої досягнення в іграх для PS4 у хмарному сховищі, щоб продовжувати свої пригоди з того ж місця, де ви зупинилися – навіть якщо ви граєте на консолі друга або на ще одній PS4 чи PS4 Pro у себе вдома.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Додаткова інформація

Участь в мережевих багатокористувацьких іграх на PS4; Спеціальні знижки на ігри і доповнення в PlayStation Store; Хмарне сховище для ігрових збережень

Габарити і колір

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії PlayStation Plus: Підписка на 3 місяці