Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Аксесуар для бритв BRAUN блок + сетка series 3 30B 81394067

Код:693130
Немає в наявності
Аксесуар для бритв BRAUN блок + сетка series 3 30B 81394067 фото
cashback iconКешбек 9 ₴
999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Для тих, хто хоче забезпечити собі якісне гоління, не витрачаючи при цьому зайвого часу, варто придбати електробритву від компанії Браун. Серед них можуть бути моделі з серій Series 3, SmartControl, SyncroPro, Syncro, TriControl, найрізноманітніших моделей. Але для цих бритв може знадобитися придбати змінний бриючий блок, який і відповідає за чудовий результат гоління, який ви отримаєте з Braun 30B.

Braun Series 3 30B ідеально підійде для установки на ці моделі електробритв. Комплект гарантовано принесе той результат, якого чекають побачити ті, хто купує бритви від компанії Браун. Це легке ковзання, простота використання, гладка поверхня шкіри після гоління. Цьому сприяють застосовувані технології та сучасні матеріали.

Сітка бритви має дещо незвичні отвори неправильної форми. Завдяки їм волосся підіймається дуже дбайливо і бережно, не пропускається жодний волосок. Зріз виходить дуже точним, максимально близьким до поверхні шкіри. Це дає дійсно неперевершений результат гоління.

Бриюча голівка також виготовлена з використанням інноваційних технологій. Ідеальна заточка, легкий зріз, повна безпека використання. За допомогою такого комплекту сітки і голівки для гоління можна отримати чудовий результат гоління.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Сумісність

Підходить для серії бритв: Series 3, SmartControl, SyncroPro, Syncro, TriControl, а також для бритв Series 1 195 та 197

Фізичні характеристики

Колір

Сріблястий