Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ремінець для годинника GIO 20 мм Sillicone (Red)

Код:700326
Немає в наявності
Ремінець для годинника GIO 20 мм Sillicone (Red) фото
cashback iconКешбек 2 ₴
249
Колір
Dark Blue фото
Gray фото
Pink фото
Red фото
Yellow фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ремінець для годинника GIO

Ремінець GIO – це надійний та зручний аксесуар для смарт-годинника, розроблений для комфорту та виготовлений з якісних матеріалів. Він сумісний з більшістю годинників з шириною ремінця 20 мм і легко вписується в будь-який образ, дозволяючи вам почуватися впевнено і носити свій гаджет безперервно. В офісі або тренажерному залі, на вечірці або на пляжі – з цим ремінцем ваш годинник зможе супроводжувати вас всюди. А завдяки широкій палітрі кольорів та простому механізму кріплення ви зможете міняти зовнішність аксесуара за своїм бажанням.

Особливості:

  • Міцний та м'який силікон
  • Легка заміна
  • Застібка з надійною фіксацією
  • Сумісність з годинниками, що мають ширину кріплення ремінця 20 мм
 

Комфорт та практичність

Ремінець GIO зроблений з якісного силікону та чудово підходить для щоденного використання. Він не натирає, комфортно облягає і практично не відчувається на руці. Крім того, він стійкий до зношування та вологи, витримує температурні перепади, не вицвітає і відмінно зберігає форму. А застібка ремінця зроблена з нержавіючої сталі, що лише посилює його витривалість. Тому GIO чудово підійде для тих, хто веде активний спосіб життя.

Проста заміна

Завдяки нескладному механізму з невеликим важелем, ремінець можна легко зняти та замінити у будь-який момент. Досить просто потягнути вбік за закруглений виступ важеля та аксесуар відразу відстебнеться. Тому заміна ремінця на годиннику займе менше хвилини.

Доповнить ваш стиль

Вибирайте той колір ремінця, який найкраще буде поєднуватися з дизайном вашого смарт-годинника і носіть його із задоволенням. А також легко змінюйте під настрій чи свій сьогоднішній образ. У палітрі кольорів GIO знайдуться варіанти на будь-який випадок і смак.

 

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Матеріал
Колір моделі
Додаткова інформація

Міцний та м'який силікон; Легка заміна; Застібка з надійною фіксацією; Сумісність з годинником, що має ширину кріплення ремінця 20 мм

Сумісність

Сумісний бренд
Сумісна модель
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Ремінець для годинника GIO 20 мм Sillicone (Red)