Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

З'єднувальна планка Bosch WTZ27410

Код:693001
Немає в наявності
З'єднувальна планка Bosch WTZ27410 фото
cashback iconКешбек 8 ₴
852

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Просте рішення

Пральна машина та сушильний автомат займають занадто багато місця у ванній кімнаті? Оптимізувати простір, встановивши побутову техніку в колону, допоможе сполучна планка Bosch WTZ27410. Завдяки якісним матеріалам і продуманій конструкції масивні пристрої будуть надійно зафіксовані між собою, а в комплекті постачання є все необхідне для швидкого монтажу виробу.

Особливості:

  • Виготовлена з високоміцного пластику
  • Спеціально для машин серії WTR
  • Аксесуари для монтажу у комплекті

Навіщо це потрібно?

Пральні та сушильні машини відрізняються досить великими габаритами, що ускладнює пошук вільного місця для одночасного встановлення двох приладів. У такій ситуації сполучна планка є відмінним виходом, оскільки при її використанні займаний метраж скорочується вдвічі. При цьому виріб виконаний у білому кольорі, що забезпечує візуальну гармонійність інсталяції.

Простий монтаж

Сполучна планка Bosch WTZ27410 укомплектована всім необхідним монтажним приладдям, серед якого саморізи для кріплення до кришки пральної машини і свердло з обмежувачем глибини свердління. З ними користувачі зможуть зафіксувати виріб швидко та просто. Крім того, якісні матеріали запобігають поломкам в процесі експлуатації.

Гарантія сумісності

Купуючи оригінальні аксесуари від виробника, ви можете бути впевнені в їх повній сумісності з використовуваною побутовою технікою. Сполучна планка Bosch WTZ27410 призначена для пральних машин серії WTR і повністю відповідає їх габаритам. Таким чином вам гарантована стабільна експлуатація побутової техніки на довгі роки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Матеріал
Колір
Сумісність з моделям Bosh

WTR85V10BY

WTX87M90UA

WTR83V10BY

Вбудований/Окремо стоячий

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

3,5 х 59,3 х 55,6 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

4,0 x 55,0 x 59,5 см

Вага

0,889 кг

Вага в упаковці

1,0 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії З'єднувальна планка Bosch WTZ27410