Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300

Код:682094
Очікується
Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300 фото
Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 125 ₴
12 550

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Bose Home Speaker 300 - молодша колонка для будинку в сімействі Smart Home з підтримкою як Wi-Fi, так і Bluetooth. Крім цього, акустична система підтримує протокол AirPlay 2 для пристроїв Apple, що дозволяє легко організовувати мультирум-відтворення, а також має на борту вбудованого голосового помічника - Google Assistant або Amazon Alexa (підтримка залежить від регіону).

Особливості:

  • Компактний дизайн, потужний бас
  • Вбудовані голосові помічники
  • Чудова уловлювання звуку
  • Управління голосом, на пристрої або через додаток
  • Шість кнопок з попередньо встановленими
  • Wi-Fi і Bluetooth
  • Персоналізоване додаток BOSE MUSIC
  • Apple AirPlay 2

Видатний звук. Відповідний розмір

Колонка Bose Home Speaker 300 забезпечує приголомшливий бас і реалістичний звук на 360 ° з досить компактного корпусу. Акустична система розроблена так, що звук поширюється в усіх напрямках, так що музика буде звучить максимально природно.

Ви будете почуті

Спеціально розроблений мікрофонний масив з 6 мікрофонів чудово вловлює ваш голос, так що колонка почує вас, навіть якщо буде голосно грати музика. Усе ще не впевнені, що колонка вас чує? Делікатна світлова індикація на передній панелі покаже, якщо колонка слухає, думає або відповідає вам. Чи не хочете, щоб Home Speaker 300 вас чула? Просто натисніть на кнопку відключення мікрофона на верхній панелі для дезактивації мікрофонної системи уловлювання голосу. Всі інші функції колонки будуть працювати в повному обсязі.

Вбудований голосовий асистент

Завдяки вбудованим голосовим асистентам, таким як Google Assistant і Alexa, всі ваші улюблені музичні композиції знаходяться в швидкому доступі. Програвайте музику, ставте на паузу, перемішуйте треки, переходите до улюбленої музики - і все це без допомоги рук. Завдяки Google Assistant і Alexa, ви отримаєте миттєвий доступ до мільйонів плейлистів, альбомів і багато чому іншому за допомогою вашого голосу. Але музика це тільки початок. У вас також є доступ до таких речей, як прогнози погоди і заголовки новин. Отже, якщо ви хочете щось почути, просто запитайте.

Відтворення музику будь-яким зручним способом

З Bose Home Speaker 300 ви зможете вибирати, як програвати музику. Колонка підтримує Wi-Fi, Bluetooth і Apple AirPlay 2, так що ви можете програвати музику за допомогою вбудованих музичних сервісів, таких як Spotify, Amazon Music або Apple Music, або відтворюйте треки зі свого телефону або планшета. Якщо ви можете відтворити контент на своєму пристрої, ви можете почути його на Bose Home Speaker 300.

Керуйте всім з програми

З додатком Bose Music ви можете легко переглядати всю свою музику в одному місці і легко перемикатися між станціями, плейлистами і сервісами. Крім того, Bose Music - простий і зручний спосіб управління Bose Home Speaker 300. У додатку можна легко налаштувати пресети Bose Home Speaker 300, так що ваша улюблена музика буде перебувати на відстані в один дотик. Вибрати свої настройки на одній колонці можуть декілька користувачів одночасно. Додаток спрощує настройку, проводячи вас через кожен крок.

Сімейство розумних акустичних системи Bose

Bose Home Speaker 300 є частиною сімейства інтелектуальних колонок і звукових панелей Bose. Всі вони працюють разом, якщо об'єднати їх в одну систему, так що ви можете додати ще один пристрій, коли захочете насолоджуватися музикою в більшій кількості кімнат. А завдяки тому, що в кожному продукті лінійки є вбудований голосовий асистент, у вас є миттєвий доступ до всієї вашої музики навіть без допомоги рук. І ви також завжди можете управляти колонкою з програми Bose Music.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

161 x 142 x 102 мм

Вага

0,9 кг

Комплектація

Шнур живлення; Акустична система Bose Home Speaker 300

Особливості

Компактний дизайн, потужний бас; Вбудовані голосові помічники; Чудове уловлювання звуку; Управління голосом, на пристрої або через програму; Шість кнопок із передустановками; Персоналізований додаток BOSE MUSIC

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акустична система Bose Home Speaker 300 (Silver) 808429-2300