Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500

Код:682091
Очікується
Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500 фото
Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500 фото
Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500 фото
Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500 фото
Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500 фото
Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500 фото
Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 53 ₴
5 399
Колір
Blue фото
Citron фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вечірка біля басейну, прогулянка парком або просто посиденьки на терасі, нова портативна акустична система SoundLink Colour Bluetooth II стане надійним музичним компаньйоном вашого дозвілля. Корпус захищений м'яким на дотик силіконовим матеріалом, захищаючи його від бризок води, і протистоїть легким падінням або ударам. Ця система просто створена для активного відпочинку, забезпечуючи завжди чистий звук, де ви б не були.

Інноваційна технологія для натхненного звучання

Система SoundLink Color II стала результатом ретельних інжинірингових розробок, проведених компанією BOSE, тому вона упакована ексклюзивними фірмовими технологіями. Однією з них є унікальна акустична конструкція, яка заснована на використанні так званих пасивних радіаторів, що дозволяють добитися переконливо глибокого низькочастотного звучання, при цьому, не створюючи вібрації самого корпусу. Іншими словами, їм вдалося створити маленький портативний спікер, який вражає своїм потужним звуком, не рухаючись з місця ні на дюйм.

Міцна. М'яка. Вологостійка

Система SoundLink Color II створена для тих, хто любить активний відпочинок. Корпус системи обволікає еластичне гумове покриття, що додає їй підвищену зносостійкість. Зовнішня оболонка має також технологій «софт-тач», що дозволяє її не вислизати з рук. Але головне - це те, що система володіє захистом від вологи, що дозволяє використовувати її поблизу відкритих водойм або навіть під дощем. Загалом, барвистий дизайн не тільки підкреслить ваш стиль, але і забезпечить весь необхідний для портативності функціонал.

Створена для подорожей

Візьміть музику з собою. Не важливо, що ви робите і куди вирушаєте. При вазі 0,54 кг система SoundLink Color II трохи важче футбольного м'яча. До того ж система оснащена найпростішим інтерфейсом користувача. Багатофункціональна кнопка дозволить вам відповідати на вхідні дзвінки через спікерфон, перегортати треки, перемикатися між спареними до неї мобільними пристроями і багато іншого. Вирушаючи в похід на цілий день, ви будете завжди залишатися з музикою. Повністю заряджена літій іонна батарея дозволяє підтримувати відтворення до 8 годин.

Просто підключатися. Ще простіше слухати

Насолоджуйтеся улюбленою музикою практично з будь-якого пристрою, який підтримує бездротове з'єднання по Bluetooth. Як і інші портативні Bluetooth системи, SoundLink Color II підтримує бездротове з'єднання на відстані до 9 метрів, а саме підключення проходить дуже легко і швидко. Голосові підказки допоможуть вам вибрати мову меню, повідомити вам, з яким саме пристроєм з'єдналася ваша система, а також швидко перемикатися між спареними пристроями. До речі, система здатна тримати в пам'яті до 8 останніх спарених з нею пристроїв.

Більше можливостей з фірмовим додатком

Ми хочемо отримувати максимум функціоналу від нашої портативної системи. Тому, в компанії Bose розробили спеціальний, безкоштовний додаток, що дозволяє максимально полегшити процес перемикання з одного пристрою на інший. Додаток Bose Connect відкриває для вас більше функціоналу, дає доступ до корисних підказок щодо використання системи і навіть дозволяє персоналізувати ваші налаштування. Також, додаток забезпечує вашу систему необхідними оновленнями ПЗ. Спробуйте самі і ви переконаєтеся, наскільки інтуїтивним і простим буде користування вашою системою - відчуйте різницю.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

1,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Micro-USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

133 х 127 х 57 мм

Вага

0,54 кг

Комплектація

USB кабель; Акустична система SoundLink Color Bluetooth Speaker II

Особливості

Зовнішня оболонка має технологію «софт-тач»; Дальність дії: до 9 м; Елементи управління: перемикання треків, прийом/завершення виклику, регулювання гучності; Створення стереопари: Є

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акустична система Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker II (Blue) 752195-0500