Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Sonos One SL (Black) ONESLEU1BLK

Код:678469
Архiв
Акустична система Sonos One SL (Black) ONESLEU1BLK фото
Акустична система Sonos One SL (Black) ONESLEU1BLK фото
Акустична система Sonos One SL (Black) ONESLEU1BLK фото
Акустична система Sonos One SL (Black) ONESLEU1BLK фото
Акустична система Sonos One SL (Black) ONESLEU1BLK фото
Акустична система Sonos One SL (Black) ONESLEU1BLK фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 76 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Sonos One SL - бездротова акустична система без мікрофона. Sonos One SL пропонує наповнення і настільки ж чудове звучання, як і володар безлічі нагород, система Sonos One, за винятком того, що версія SL позбавлена голосу, тобто не має вбудованого мікрофона і голосового помічника. Дану версію можна об'єднати в стереопару з Sonos One для доступу до голосового управління або ж з ще однією One SL для створення "безмікрофонной" зони.

Особливості:

  • Компактний дизайн, що впишеться в будь-який простір;
  • Сумісність з протоколом Apple Airplay 2;
  • Можливість створення стереопари з іншого Sonos One / One SL для більшої деталізації звуку;
  • Можливість інтеграції в домашній кінотеатр з будь-яким саундбаром Sonos;
  • Налаштування Trueplay для тонкої настройки з урахуванням архітектури приміщення;
  • Сенсорне управління на корпусі, дистанційне керування через додаток Sonos App

Окремо, в парі або в системі

One SL звучить чудово сама по собі, а в парі - ще краще. Створення стереопари з Sonos One або ще однієї One SL в тій же кімнаті забезпечить чудову поділ каналів і багатший деталізований звук. Модель One SL можна також використовувати в якості тилових динаміків створюють surround sound в системі домашнього кінотеатру, об'єднавши пару One / One SL з саундбарамі Arc або Beam для поліпшення ефекту занурення в кіно, серіали або відео гри і досягнення істинно об'ємного звуку.

Компактний дизайн

Дизайн One SL дозволяє їй поміститися практично в будь-якому просторі. На кухонної стійці, журнальному столику або на книжковій полиці - вона всюди буде як вдома. Доступна в білому або чорному. Комбінація якісних матеріалів, вишуканого стилю і сенсорних панелей буде ефектно виглядати в будь-якому приміщенні.

Слухайте те, що любите

Насолоджуйтесь улюбленими радіостанціями, аудіо книгами, впорядкування файлів, музикою і іншим разом з One SL. Користуйтеся понад 100 доступними стрімінговимі сервісами за допомогою додатка Sonos app або підключення через Apple AirPlay2, або безпосередньо через музичні сервіси. Використовуйте Sonos App для трансляції музики на будь-які інші акустичні системи у вашій мережі. Маленький корпус One SL приховує в собі великий звук, що забезпечується 1 високочастотним динаміком для кристально чистих високих частот і вокалу, 1 среднечастотним динаміком для насиченого глибокого баса і середнього вокалу, і 2 цифровими підсилювачами класу D для досягнення чудового звучання.

Просте управління

Безліч варіантів управління. Використовуйте AirPlay 2 для трансляції аудіо з пристроїв на базі IOS, сенсорне управління на самому спікерові або Spotify Connect. Також додаток Sonos app дозволяє інтуїтивно просто управляти всією своєю музикою з одного джерела. Тут доступне налаштування еквалайзера, створення крос-платформних плейлистів, звичайне відтворення і багато іншого.

Розумніше з кожним разом

Свою акустичну систему можна моментально поліпшити за допомогою настройки Trueplay. Ця опція дозволяє відкалібрувати і оптимізувати звукові настройки динаміків під навколишнє середовище і акустичну архітектуру приміщення. Sonos One SL розроблена щоб гордо служити довгі роки. Sonos випускає безкоштовні системні оновлення щоб Ваша акустика ставала ще розумнішими і отримувала доступ до всіх новітнім програмним розробкам.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

1,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Так

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

Ethernet

Вихід на навушники 3,5 мм

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

16,145 x 11,97 x 11,97 см

Вага

1,85 кг

Комплектація

Sonos One SL; Кабель живлення; Короткий посібник користувача

Особливості

Сумісність із протоколом Apple Airplay 2; Можливість створення стереопари з іншою Sonos One/One SL для більшої деталізації звуку; Можливість інтеграції до домашнього кінотеатру з будь-яким саундбаром Sonos; Налаштування Trueplay для тонкого налаштування з урахуванням архітектури приміщення; Сенсорне керування на корпусі, дистанційне керування через програму Sonos App

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження