Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Ігрова акустика JBL Quantum Duo (Black) JBLQUANTUMDUOBLKEU

Код:672302
Є в наявності
Ігрова акустика JBL Quantum Duo (Black) JBLQUANTUMDUOBLKEU фото
Ігрова акустика JBL Quantum Duo (Black) JBLQUANTUMDUOBLKEU фото
Ігрова акустика JBL Quantum Duo (Black) JBLQUANTUMDUOBLKEU фото
Ігрова акустика JBL Quantum Duo (Black) JBLQUANTUMDUOBLKEU фото
Ігрова акустика JBL Quantum Duo (Black) JBLQUANTUMDUOBLKEU фото
Ігрова акустика JBL Quantum Duo (Black) JBLQUANTUMDUOBLKEU фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 69 ₴
6 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акустична система JBL QuantumSOUND Signature чітко відтворює найтихіші кроки і найгучніші вибухи, роблячи кожну сцену епічною, а кожного гравця більш підготовленим. Неодимові широкосмугові динаміки розміром 2,5 дюйма і високочастотні динаміки забезпечують акустичні характеристики, налаштовані аудіоінженерами JBL спеціально для ігор. Наша фірмова технологія об'ємного звуку разом з технологією Dolby digital створює саму реалістичну звукову сцену. Повністю занурся у гру і здолай суперників, чуючи всіх ворогів, що наближаються.

Максимальна деталізація

Ти ніколи не пропустиш жодної кулі, хрускоту на землі або виття нежиті завдяки неймовірній чіткості звуку і потужним насиченими басами. Широкосмугові динаміки і спрямовані назад басові порти.

Налаштовуване підсвічування

Зроби свою ігрову станцію ще крутішою за допомогою стильних світлових ефектів, які допоможуть тобі повністю зануритися в ігровий процес. Колонки JBL Quantum Duo для комп'ютерних ігор випускаються у різних попередніх колірних установках і з різними режимами світлових ефектів. Легко створюй потрібну атмосферу за допомогою кнопки керування освітленням.

Задавай ритм

Синхронізуючи освітлення з ритмом, функція аудіосинхронізації дозволяє не лише чути, але й бачити улюблені доріжки. Візуалізуй музику і вибирай настрій за допомогою режимів світлових ефектів Wave та Flow. Або спробуй режим Solid, використовуючи будь-який вподобаний колір.

Bluetooth для бездротового потокового передавання музики

Насолоджуйся бездротовим потоковим передаванням аудіо за допомогою вбудованого модуля Bluetooth.

Швидке встановлення та зручне керування

Додаткове налаштування не потрібне. Колонки JBL Quantum Duo швидко встановлюються і покращують будь-яку гру. Прості елементи керування дозволяють швидко змінювати гучність та освітлення, зберігаючи концентрацію на поточний момент гри.

Сумісність з будь-якою ігровою системою

Колонки для ігор JBL Quantum Duo легко підключаються до будь-якої системи за допомогою аудіовходу та USB-порту. Повна сумісність з ПК, Mac, Windows та ігровими консолями.

Від якості звуку залежить твоє виживання

Підніміться на новий рівень з колонками для комп'ютерних ігор JBL Quantum Duo. Повністю пориньте у гру з ідеальним звуком та унікальними світловими ефектами. Легко визначайте розташування стрільця, знаходьте ворогів і відчувайте кожен вибух. Все це можливо завдяки фірмовому об'ємному звуку JBL і технології Dolby Digital на стильних колонках. Не пропустіть жодного кроку, пострілу або стрибка завдяки широкосмуговим і високочастотним динамікам, які забезпечують неймовірну якість звуку. Надайте телефону акустичну систему на свій розсуд, використовуючи різні кольори та схеми освітлення.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

iOS

Windows

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

60 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

80 дБ

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

Кожна колонка: 210 x 89 x 176 мм

Вага

4,2 кг

Особливості

Світлодіодна підсвітка; Більше одного одночасного Bluetooth-з'єднання; Перетворювачі: 2.5-дюймовий низькочастотний + 0.75-дюймовий високочастотний; Профіль Bluetooth: A2DP V1.3, AVRCP V1.5; Частотний діапазон передавача Bluetooth: 2402 МГц – 2480 МГц; Потужність передавача Bluetooth: < 12.5 дБ/мВт (EIRP); Модуляція передавача Bluetooth: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPS

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера