Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black)

Код:633312
Архiв
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Акустика Harman Kardon Citatione 500 (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 219 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особливості Harman Kardon Citatione 500

  • Об'ємний стереозвук потужністю 200 Вт
  • Голосове керування та підтримка Google Assistant
  • Бездротова передача даних через Bluetooth® та Wi-Fi
  • Понад 300 музичних потокових сервісів, доступних через Chromecast
  • Просте налаштування за допомогою програми Google Home на iOS та Android
  • Сенсорний дисплей для відображення інформації та керування
  • Преміум матеріали та елегантний дизайн

Harman Kardon Citation 500 – це найбільший та найпотужніший смарт-динамік з настільної серії Citation, призначений для великих кімнат. Він легко заповнює будь-які простори приголомшливим звуком з сильними басами та дозволяє контролювати роботу різної розумної техніки. Завдяки підтримці Google Assistant та зручному голосовому керуванню, ця акустика легко допоможе організувати ваш день, насолоджуватися розвагами та багато чим іншим. Крім того, колонка дає доступ до понад 300 музичних сервісів через Chromecast і дуже просто налаштовується за допомогою мобільного додатку.

Найвища якість звуку

Акустика Citation 500, загальною потужністю 200 Вт, без проблем може заповнити звуком кожен куточок кімнати. Вона оснащена двома 25-мм твітерами та парою 131-мм сабвуферів для виразних та глибоких басів. Розташовані по колу динаміки забезпечують поширення звуку на всі 360°, що дозволяє встановити колонку практично в будь-якій точці приміщення. Насолоджуйтесь чистим, живим, насиченим звучанням вашої улюбленої музики.

Розкішний дизайн та преміальні матеріали

HHarman Kardon Citation 500 поєднує в собі інновації в домашніх аудіосистемах з витонченим та красивим дизайном. Колонка зроблена в мінімалістичному стилі та покрита вовняною тканиною вищої якості, яка має брудовідштовхуючий та вогнезахисний ефект. Це робить її не лише модною, а й практичною деталлю будь-якого інтер'єру.

Ще більше якісної музики

Об'єднайте в мережу дві колонки Citation 500 в одній кімнаті і отримаєте ще більше об'ємного яскравого звуку. Або можете створити справжню аудіомережу у себе вдома, встановивши по колонці в кожній кімнаті. Це дасть вам можливість відтворювати одну і ту ж або різну музику в усіх кімнатах та керувати нею з планшету або смартфону за допомогою Bluetooth.

Google Assistant та керування голосом

Віртуальний помічник Google Assistant забезпечує зручне керування колонкою та всіма її функціями. Отримуйте відповіді, обирайте музику, корегуйте свій розклад, насолоджуйтеся розвагами та керуйте своїм розумним будинком, не встаючи з дивану – лише за допомогою голосових команд.

Понад 300 потокових музичних сервісів

Слухайте свій улюблений аудіоконтент, інтернет-радіо та подкасти – і все це у високій чіткості через вмонтований Chromecast. Динамік підтримує Wi-Fi з'єднання з частотою 2,4 ГГц та 5 ГГц.

Просте налаштування за допомогою мобільного додатку

Безкоштовний додаток Google Home для iOS та Android дозволяє вам легко налаштувати та керувати будь-якою з колонок Citation.

Сенсорний дисплей

Отримуйте додаткову інформацію про поточний трек або станції, а також контролюйте свою музику легким дотиком пальця за допомогою інтуїтивно зрозумілого кольорового дисплею з сенсорним керуванням.

Швидкий доступ до улюбленої музики

Насолоджуйтесь миттєвим доступом до обраних плейлистів та керування інтелектуальними домашніми пристроями, що входять в систему «розумного будинку». Попередньо встановлені значки на дисплеї заощадять вам час та значно спростять процес вибору потрібних налаштувань. Функція Preset з'явиться після оновлення програмного забезпечення.

Завжди актуальна

Завдяки автоматичному оновленню програмного забезпечення, ви будете своєчасно отримувати доступ до всіх нових функцій та сервісів. Тому Citation 500 завжди зможе залишатися найактуальнішою та функціональною акустикою для вашого дому.

Повна безпека та конфіденційність

Harman Kardon Citation 500 піклується про дотримання конфіденційності вашого приватного життя. Ви можете будь-якої миті вимкнути мікрофони динаміків та легко контролювати їх поточний стан завдяки різнобарвним світлодіодним індикаторам.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Співвідношення сигнал/шум

80 дБ

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

374 x 212 x 172 мм

Вага

7,6 кг

Бере участь в акції

Ні

Особливості

Аудіоформати, що підтримуються: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus; Перетворювач: 2 х 25 мм твітер, 2 х 131 мм сабвуфер; Bluetooth 4.2; Chromecast; Живлення: 100-240V - 50 / 60Hz; Кольоровий сенсорний дисплей