Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем

Код:691207
Очікується
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем video preview
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
cashback iconКешбек 249 ₴
24 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Легендарний звук JBL для професіоналів

Виводьте свою роботу, хобі або розваги на новий рівень з акустикою JBL EON ONE COMPACT. Вона створена для професійних вокалістів та ді-джеїв, проведення спортивних заходів та презентацій, навчальних лекцій або масштабних вечірок. Ви будете вражені багатим, кристально чистим звуком силою в 112 децибел і глибокими незжатими басами, які здатна видавати ця колонка. А вбудований 4-канальний мікшер і просте налаштування за допомогою установок в додатку JBL Compact Connect допомагають домогтися того звучання, яке вам потрібно. Тим більше, що в комплекті з акустикою йде ще і якісний кардіоїдний мікрофон AKG P3S. Однак, незважаючи на свою міць, ця колонка досить компактна, щоб її можна було переносити в одній руці.

Особливості:

  • Найвища гучність в своєму класі: 112 дБ на виході;
  • 8-дюймовий низькочастотний динамік з розширеним до 37,5 Гц діапазоном;
  • Швидке і просте налаштування за допомогою додатку JBL Compact Connect;
  • Передача потокової музики з телефону або планшета через Bluetooth підключення (до 4-х пристроїв EON ONE Compact відразу);
  • Управління двома колонками в режимі стерео;
  • Змінний акумулятор, що забезпечує до 12 годин автономної роботи;
  • Два порти USB 3.0 для зарядки зовнішніх пристроїв на високій швидкості;
  • Мікрофон AKG P3S в комплекті;
  • Надлегкий блок вагою всього 8 кг

Вражаюче потужна і одночасно компактна

JBL EON ONE Compact забезпечує відмінний звук в портативному корпусі. Ця акустика професійного рівня видає звук силою до 112 дБ, зберігаючи високу насиченість, точність і детальність звучання навіть на високих рівнях потужності. А її 8-дюймовий басовий динамік розширює діапазон низьких частот до 37,5 Гц, що майже на октаву нижче, ніж у інших підсилювачів у цьому класі. Але при всьому цьому колонка залишається досить компактною для того, щоб її можна було брати з собою в поїздки або на заходи.

Повний контроль над звуком

Швидко і легко отримуйте відмінний звук з інтегрованими ефектами і шаблонами преміум-класу, які можна налаштувати прямо з телефону або планшета (iOS або Android) в додатку JBL Compact Connect. Він дозволяє вибирати і керувати ефектами та пресетами, включаючи реверберацію, хорус і затримку. І навіть транслювати аудіо по Bluetooth відразу на кілька динаміків EON ONE Compact з одного смартфона.

Супермістка батарея

Грайте більше сетів або проводьте більше занять, завдяки 12-годинному часу автономної роботи. При цьому знімний акумулятор, який можна замінити в лічені секунди (додаткові батареї можна придбати окремо) і швидка зарядка всього за 2,5 години дозволяють ще більше подовжити роботу колонки. А два порти USB 3.0 високої потужності дозволяють заряджати планшети, телефони та деякі DJ-пристрої від самої акустики.

Розширений набір інтерфейсів

Ще один важливий момент, який оцінять всі, хто використовує різноманітне звукове обладнання – це великий вибір входів та роз'ємів. JBL EON ONE Compact має два комбінованих порти XLR/TRS, один 1/4-дюймовий гітарний вхід hi-Z і один 1/8-дюймовий (3,5 мм) додатковий вхід для підключення мікрофонів, лінійних інструментів та джерел відтворення звуку. При цьому фантомне живлення дозволяє використовувати конденсаторні мікрофони, а професійні підсилювачі забезпечують більш повний і насичений звук з будь-якого мікрофона.

Все для вашої зручності

Ця акустика може похвалитися не тільки вражаючими технічними характеристиками, але й своїм функціоналом. Так, ведучі на заходах, інструктори з фітнесу або лектори оцінять функцію приглушення звуку в один дотик, яка автоматично знижує гучність фонової музики, коли ви починаєте говорити в мікрофон. З нею кожне слово буде чутно чітко і ясно. Вбудований роз'єм для навушників дозволяє репетирувати або налаштовувати акустику перед виступом. А дві орієнтації: моніторна та вертикальна дають можливість розташовувати колонку так, як вам буде зручніше.

Мікрофон у комплекті

Разом з акустикою йде і динамічний мікрофон P3S від відомого австрійського аудіобренда AKG. Завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості, середньої чутливості і відмінному захисту від сторонніх шумів він прекрасно підходить для вокальних виступів і трансляції мови. І відрізняється надзвичайною стійкістю до механічних впливів за рахунок міцного металевого корпусу з ударостікою решіткою для захисту капсуля. Тому його можна використовувати і в залах, і на відкритих майданчиках.

Якість, якій можна довіряти

Як і будь-яка акустична система JBL, колонка EON ONE Compact пройшла сотню годин стрес-тестування і може гарантувати бездоганну роботу в реальних умовах. Система має легкий і надійний поліпропіленовий корпус, який досить міцний, щоб витримувати найскладніші концерти, але при цьому досить елегантний, щоб демонструвати його оточуючим. А вага у 8 кг дозволяє переносити її в одній руці.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

37,5 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Інтерфейси

jack 6,3 мм

hi-Z

XLR

mini-Jack (3.5 мм)

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

39,9 x 25,5 x 29,1 см

Вага

8 кг

Особливості

Найвища гучність в своєму класі: 112 дБ на виході; 8-дюймовий низькочастотний динамік з розширеним до 37,5 Гц діапазоном; Швидке і просте налаштування за допомогою додатку JBL Compact Connect; Передача потокової музики з телефону або планшета через Bluetooth підключення (до 4-х пристроїв EON ONE Compact відразу); Управління двома колонками в режимі стерео; Змінний акумулятор; Два порти USB 3.0 для зарядки зовнішніх пристроїв на високій швидкості; Мікрофон AKG P3S в комплекті

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Акустика JBL EON ONE COMPACT + Мікрофон P3S AKG з кабелем