Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Питання-відповіді2

Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU

Код:694014
Є в наявності
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Акустика JBL PARTYBOX 110 (Black) JBLPARTYBOX110EU фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідкуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-6%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 159 ₴
16 999
15 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше звуку. Більше драйву.

Додайте фарб своїй вечірці з JBL PartyBox 110. Це колонка з унікальним дизайном і яскравим динамічним підсвічуванням, які ідеально поєднуються з потужним звуком та глибокими басами, властивими JBL Original Pro Sound. Вона гарантує не тільки багате деталями звучання, але і 12 годин автономної роботи, щоб ваша компанія могла веселитися весь день або всю ніч безперервно. А можливість підключати до неї мікрофон або гітару зробить свято ще більш цікавим. Крім того, ви можете транслювати свої улюблені пісні по бездротовій мережі прямо зі свого смартфона і управляти спецефектами в додатку PartyBox. І все це де і коли завгодно, тому як захист від бризок робить цю акустику ідеальним компаньйоном на будь-який випадок. З JBL PartyBox 110 свято буде там, де ви.

Особливості:

  • Потужний професійний звук JBL Original Pro Sound
  • Вихідна потужність звуку 160 Вт RMS
  • Динамічне світлове шоу, яке синхронізується з ритмом музики
  • 12 годин автономної роботи
  • Підключення через Bluetooth, USB або AUX вхід
  • Додаток PartyBox для управління акустикою
  • Можливість об'єднання двох колонок для отримання більш сильного звуку
  • Захист від бризок класу IPX4
  • Входи для мікрофона і гітари

Потужне звучання JBL Original Pro Sound

В кімнаті або на відкритому повітрі? Не має значення де ви плануєте свою вечірку. PartyBox 110, що використовує фірмову технологію JBL Original Pro Sound, гарантує справжнє музичне задоволення на будь-якому майданчику. Просто вмикайте і насолоджуйтеся глибокими басами і потужним звуком, який легко заповнює простір навколо вас.

Динамічне світлове шоу

Будь-яка музика буде сприйматися краще в компанії з яскравим світловим шоу. Кольори, які змінюють один одного в єдиному ритмі з музикою, допомагають створити танцювальний настрій, а світлові спецефекти та різні візерунки забезпечують захоплюючі візуальні ефекти. Тому JBL PartyBox 110 з вбудованим світлодіодним підсвічуванням легко перетворить будь-яку вечірку на справжнє шоу.

12 годин відтворення

Нехай ваше свято триває весь день або всю ніч. Вбудована батарея забезпечує PartyBox 110 близько 12 годин автономної роботи, тому ви зможете як слід повеселитися з друзями.

Захист від бризок IPX4

Абсолютно неважливо танцюють ваші гості на пляжі або потягують напої біля басейну. JBL PartyBox 110 має захист від бризок IPX4, тому вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що вечірка вийде з-під контролю і стане занадто бурхливою. Навіть якщо акустика трохи намокне, це ніяк не зашкодить їй.

Входи для мікрофона і гітари

Проявіть свої таланти та покажіть іншим, на що здатні. Ця акустика оснащена мікрофонним і гітарним входами, що дозволяє підключати до неї додаткове обладнання. А разом з ідеальним світловим шоу вона зробить ваш виступ дійсно видовищним.

Застосунок PartyBox

Хочете дізнатися на що по-справжньому здатна ця колонка? Встановіть застосунок JBL PartyBox на свій смартфон і зможете легко управляти музикою, оновлювати ПЗ, а також налаштовувати кольори і малюнки світлового шоу для створення ідеальної атмосфери вечірки.

Удвічі більше звуку

Одного JBL PartyBox вам недостатньо? Це легко виправити. З'єднайте два динаміка PartyBox в пару за допомогою кабелю або технології Wireless by True Wireless Stereo (TWS) для отримання більш об'ємного і яскравого звуку.

Широкі можливості підключення

Транслюйте музику по бездротовій мережі через Bluetooth, підключайте до акустики USB-накопичувач або з'єднуйте її з джерелом звуку за допомогою допоміжного AUX кабелю. JBL PartyBox 110 ідеально адаптується під вашу музику і ваші потреби.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Windows

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

45 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

Bluetooth

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

568 х 295 х 300 мм

Вага

10,8 кг

Комплектація

Колонка JBL PartyBox 110; Шнур живлення (вилка для мережі змінного струму та кількість варіюються залежно від регіону); Короткий посібник; Паспорт безпеки; Гарантійний талон;

Особливості

Управління та підключення: Підтримувана файлова система: FAT16, FAT32; Підтримуваний формат файлів: mp3, wma, wav; Вихід для заряджання зовнішніх; пристроїв USB: 5 В / 2,1 А (максимально): Тип кабелю: кабель живлення змінного струму; Довжина кабелю: 2000 мм / 78,7 дюйми; Версія Bluetooth®: 5.1; Профіль Bluetooth®: A2DP 1.3, AVRCP 1.6; Діапазон частот передавача Bluetooth®: 2,4 ГГц - 2,4835 ГГц; Потужність передавача Bluetooth®: ≤ 15 дБ/мВт (ЕІІМ); Модуляція передавача Bluetooth®: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK; Загальне: Динаміки: 2 низькочастотні динаміки 154,6 мм / 5,25 дюйми, 2 високочастотні динаміки 55 мм / 2,25 дюйми; Вихідна потужність: 160 Вт (пор.-кв.); Параметри електроживлення: 100 В - 240 В / 50 / 60 Гц; Частотна характеристика: 45 Гц - 20 КГц (-6 дБ); Коефіцієнт "сигнал-шум": > 80 дБ

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків