Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Акустика JBL XTREME 2 (Blue)

Код:625195
Немає в наявності
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) video preview
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) video preview
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) video preview
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) фото
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) фото
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) фото
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) фото
Акустика JBL XTREME 2 (Blue) фото
cashback iconКешбек 84 ₴
8 499
Колір
Blue фото
Grey фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

JBL Xtreme 2 – це нова якість музики. Покращений звук, більш насичені баси й до 15 годин автономної роботи, роблять цю колонку найкращим музичним компаньйоном для справжніх меломанів. Твій драйв, твоя музика і чудовий настрій завжди будуть з тобою завдяки JBL Xtreme 2.

Особливості JBL Xtreme 2:

  • Безпровідне підключення за допомогою Bluetooth
  • Потужний стереозвук
  • Вбудований акумулятор, котрий забезпечує до 15 годин автономної роботи
  • Захист від води стандарту IPX7
  • Функція JBL Connect+

Ще краще, ніж раніше

JBL Xtreme 2 гідно оцінять, як любителі електронної музики, так і прихильники класичних композицій або чистого вокалу. Усередині колонки заховані чотири драйвери та два басових радіатори, які ідеально передають низький спектр частот і радують якісно новим звучанням у високому та середньому діапазонах. Завдяки цьому, ви можете не тільки насолоджуватися об'ємним звуком, що заповнює усю кімнату, а й фізично відчувати його.

Вдома, на пляжі, біля басейну

Динамік має повноцінний захист від вологи стандарту IPX7. Це означає, що йому не страшні не лише дощ або бризки, а й невелике занурення під воду. Сміливо беріть JBL Xtreme 2 на природу або на пляж і відпочивайте під ритми улюблених мелодій. А після – просто відмиєте його від піску під краном.

Створіть свою аудіомережу

У верхній частині колонки розташовано ряд зручних рельєфних кнопок для керування Bluetooth-підключенням і відтворенням музики. Також є клавіша, що включає режим JBL Connect +, який об'єднує девайси в одну мережу за допомогою безпровідного підключення. Це дуже зручно, якщо ви хочете слухати музику по всьому будинку або влаштовуєте велику вечірку. В цілому, за допомогою програми ви можете з'єднати разом до 100 колонок, що підтримують JBL Connect +! А функція потокової передачі Bluetooth дозволяє під'єднати до однієї колонки до 2 смартфонів або планшетів, щоб кожен міг поділитися улюбленими треками.

Не зупиняйте свято

Акумулятор на 10 000 мАг забезпечить вам до 15 годин прослуховування музики. При такому дивовижному запасі потужності, ця акустика також може виступати у якості Powerbankу для смартфону або планшету, щоб ваша вечірка могла тривати, не дивлячись ні на що. Причому, в процесі прослуховування музики, від Xtreme 2 можна заряджати по USB одразу два пристрої.

Слухайте музику, розмовляйте по телефону

JBL Xtreme 2 оснащено чутливим мікрофоном з поглинанням шуму та відлуння, що дозволяє використовувати колонку для гучного зв'язку при розмові по телефону. Для цього досить синхронізувати її зі смартфоном і натиснути на кнопку відтворення треку під час вхідного дзвінка.

Надійний супутник у всіх ваших пригодах

Сама назва Xtreme 2 говорить про те, що колонка створювалася для використання у найбільш різноманітних умовах. Довговічна водонепроникна тканина захищає девайс від зовнішніх впливів, а металеві кріплення для перенесення охоплюють увесь корпус, роблячи його ще більш міцним. При цьому, ремінь через плече з регулятором довжини у вигляді відкривачки для пляшок дає зрозуміти, що ця акустика просто призначена для веселощів і вечірок.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

55 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

80 дБ

HI-RES AUDIO

Ні

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Bluetooth

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність аккумулятора

10000 мАг

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

136 x 288 x 132 мм

Вага

2,39 кг

Бере участь в акції

Ні

Особливості

Під'єднання по Bluetooth 4.2; Підтримка: A2dp V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.6, HSP V1.2; Технологія JBL Connect+ для під'єднання по бездротовому зв'язку до більш ніж 100 акустичним системам; Захист від води за стандартом Ipx7; Час зарядки акумулятора: 3,5 години; Зарядка через usb-порт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера