Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Задати питання

Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696

Код:691199
Очікується
Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696 video preview
Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696 фото
Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696 фото
Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696 фото
Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696 фото
Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 69 ₴
7 999
6 999
Колір
Black фото
Black/Gold фото
Cream фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акустика Marshall Portable Speaker Emberton Black and Brass (1005696)

Стильна, компактна, добре захищена акустика Marshall Emberton – це найкращий супутник для будь-якого меломана. Вона створена спеціально для тих, хто кожен день звик проводити в компанії з музикою і, незважаючи на те, що є найбільш компактною з усіх колонок Marshall, може запропонувати вам той же фірмовий звук, що і старші моделі. За рахунок використання унікальної технології всеспрямованого звучання True Stereophonic, ця акустика здатна видавати панорамне аудіо, яке прекрасно чути з будь-якого місця. А понад 20 годин автономної роботи дозволяють продовжувати веселощі з ранку і до глибокої ночі.

Захоплюючий звук

Почуйте композиції так, як і задумував виконавець. Marshall Emberton пропонує вам насичений, чистий і гучний звук з оксамитовими басами, який притаманний цьому британському аудіобренду. А використовувана в динаміці унікальна стереофонічна система здатна видавати більш об'ємний звук, ніж можна було б очікувати від акустики такого розміру. Ця колонка здатна наповнити звуком будь-який простір. І в кімнаті, і на вулиці.

Панорамне аудіо на всі 360°

Завдяки фірмовій технології різноспрямованого звучання True Stereophonic ваша музика у виконанні Emberton отримає справжній об’єм. А динаміки з індивідуальним налаштуванням ще більше підсилюють панорамне звучання за рахунок чіткого відпрацювання середніх частот, глибоким басам і розширеному верхньому діапазону. Забезпечуючи вам ефект повного занурення.

Музика з ранку і до глибокої ночі

Подовжуйте свої розваги. Marshall Emberton забезпечує понад 20 годин бездротового відтворення на одному заряді акумулятора. А функція швидкої зарядки допоможе в лічені хвилини поповнити запас енергії: всього 20 хвилин підзарядки і у вас буде ще 5 годин відтворення. Ідеальний варіант, коли потрібно швидко зібратися і вийти з дому.

Ідеальний супутник в дорозі

Тепер любителі якісного саунду можуть насолоджуватися винятковим звуком в будь-який момент, а не тільки вдома. Завдяки компактному розміру, невеликій вазі і підвищеної міцності колонка Emberton ідеальна для портативного використання. А силіконове покриття, міцна металева решітка та високий рейтинг водонепроникності IPX7 роблять її стійкою до самих різних неприємностей. Вона запросто витримає і звичайний дощ, і сильну зливу, і навіть повне занурення у воду.

Одна кнопка для управління різними функціями

Колонка Emberton проста і зручна у використанні. Ви можете відтворювати або зупиняти треки, пропускати композиції, регулювати гучність динаміка, а також вмикати та вимикати його за допомогою всього однієї багатофункціональної кнопки.

Бездротове підключення

Акустика оснащена технологією Bluetooth 5.0, яка забезпечує простоту підключення, виняткову якість звуку і зручність за рахунок бездротового відтворення музики. Просто підключайтеся до неї зі свого смартфона, планшета або ноутбука і насолоджуйтеся улюбленими треками.

Фірмовий дизайн Marshall

Акустика Emberton – це не тільки приголомшливий звук, але також поєднання сучасних технологій і легендарного дизайну Marshall. Такі фірмові деталі, як міцна металева решітка, яка нагадує сітки мікрофона і добре впізнаваний напис Marshall на колонці спереду, явно свідчать про спадщину рок-н-ролу. Тому виглядає ця колонка також круто, як і звучить.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

IPX7

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

60 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

87 дБ

Функції

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

USB-C

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

68 x 160 x 76 мм

Вага

0,7 кг

Комплектація

Колонка, кабель USB-C для заряджання, інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Акустика Marshall Portable Speaker Emberton (Black and Brass) 1005696