Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Акустика Marshall Portable Speaker Kilburn II (Indigo) 1005252

Код:666340
Очікується
Акустика Marshall Portable Speaker Kilburn II (Indigo) 1005252 фото
Акустика Marshall Portable Speaker Kilburn II (Indigo) 1005252 фото
Акустика Marshall Portable Speaker Kilburn II (Indigo) 1005252 фото
Акустика Marshall Portable Speaker Kilburn II (Indigo) 1005252 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 87 ₴
8 799
Колір
Black фото
Black/Brown фото
Burgundy фото
Grey фото
Indigo фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Kilburn II – міцний портативний малюк

Вирушайте в подорож разом з Kilburn II. Ця портативна колонка з каналом Bluetooth забезпечує понад 20 годин відтворення на одному заряді акумулятора, і ви можете назавжди забути про дроти та шнури. Цей міцний малюк важить всього 2,5 кг і є найгучнішим динаміком у своєму класі. Він здатний відтворювати чіткий середньочастотний, глибокий бас та високі частоти в розширеному діапазоні, чому немає аналогів серед колонок такого розміру. А багатонаправленість звуку дозволить вам зануритися у світ музики, де б ви не знаходилися, – в приміщенні або на відкритому повітрі.

Понад 20 годин портативного відтворення

Колонка Kilburn II важить всього 2,5 кг і забезпечує понад 20 годин портативного відтворення на одному заряді акумулятора. Завдяки компактному розміру та зручному ременю для перенесення, як у електрогітари, його зручно брати з собою в дорогу. Відстежувати кількість заряду можна за допомогою індикатора заряду акумулятора на верхній панелі колонки.

Багатонаправлений звук

Цей міцний малюк забезпечує багатонаправленість звуку, що дозволить вам з головою зануритися у світ музики, де б ви не знаходилися, – в приміщенні або на відкритому повітрі. Будучи найгучнішим динаміком у своєму класі, Kilburn II відтворює чистий середньочастотний, глибокий бас та високі частоти в розширеному діапазоні. З потужністю 36 Вт, цей динамік забезпечує винятково якісне та чітке звучання, на що не здатний жоден інший динамік такого розміру.

Bluetooth 5.0 aptX

Колонка Kilburn II оснащена технологією Bluetooth 5.0 aptX для бездротового відтворення музики. Підключайтеся до колонки за допомогою будь-якого пристрою з технологією Bluetooth у радіусі до 30 футів (9 м) і насолоджуйтеся улюбленою музикою.

Міцний та безпечний для їзди дизайн корпусу

Втоплені кутові накладки та водостійка конструкція корпусу Kilburn II забезпечують його надзвичайну міцність та довговічність, роблячи ідеальним союзником в будь-якій пригоді. Також, цей динамік з вініловим покриттям оснащений міцною металевою решіткою та прикрашений фірмовим логотипом Marshall на передній панелі.

Можливість під’єднання декількох джерел

Kilburn II підтримує роботу з декількома Bluetooth-пристроями одночасно з можливістю перемикання між ними. Тепер ви та ваш друг зможете програвати вашу улюблену музику по черзі.

Водостійка конструкція класу IPX2

Дорога завжди сповнена сюрпризів, і саме тому конструкція корпусу є водостійкою. Присвоєний їй клас IPX2 гарантує працездатність динаміка навіть при потраплянні на корпус незначної кількості води.

Персоналізація звучання

На верхній панелі колонки Kilburn II розташовано аналогові регулятори для налаштування басів, високих звукових частот та гучності, що дозволить отримати саме те звучання, яке вам потрібно.

Швидка зарядка

Kilburn II має можливість швидкої зарядки, щоб ви за необхідності могли ним скористатися без зволікання. Всього 20 хвилин – і у вас 3 години портативного відтворення, а повний заряд акумулятора досягається всього за 2,5 години зарядки.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,1

Сумісність з ОС

Android

iOS

Windows

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

52 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

100,4 дБ

HI-RES AUDIO

Ні

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

Bluetooth

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

243 x 162 x 140 мм

Вага

2,5 кг

Комплектація

Акустика; Кабель живлення; Інструкція користувача

Бере участь в акції

Ні

Особливості

Акумулятор: вбудований, що перезаряджається; Час зарядки: 2,5 год; Засоби керування на верхній панелі: Ручка / регулювання гучності; Ручка регулювання низьких частот; Ручка регулювання високих частот; Індикатор акумулятора

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Акустика Marshall Portable Speaker Kilburn II (Indigo) 1005252