Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Black and Brass)

Код:708836
Є в наявності
Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Black and Brass) фото
Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Black and Brass) фото
Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Black and Brass) фото
Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Black and Brass) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-17%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 47 ₴
5 799
4 799
Колір
Black фото
Cream фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Marshall Willen

Потужний звук, який усюди з вами

Willen – це компактна та потужна бездротова колонка, яка завжди буде з вами. Ця акустика з одним 2-дюймовим повнодіапазонним динаміком та двома пасивними випромінювачами здатна відтворювати фірмове звучання Marshall, так добре знайоме багатьом. А завдяки першокласній пило- і водонепроникності рівня IP67 їй абсолютно байдуже де і в яких умовах вона опиниться. Willen поєднує в собі культовий дизайн Marshall із міцністю, яка дає можливість розсувати межі можливого. Все це, а також 15+ годин прослуховування без підзарядки та ремінець для кріплення роблять Willen виключно крутим супутником для будь-якого меломана.

Візьміть фірмовий звук Marshall із собою

Willen – потужна портативна колонка, яка складе вам компанію, куди б ви не подалися. Доповніть свою музику фірмовим звуком Marshall, щоб кожного разу насолоджуватися її звучанням, незалежно від того, знаходитесь ви вдома або гуляєте у парку.

Готова до будь-яких несподіванок

Акустика Willen має першокласний рівень захисту від пилу та води IP67, тому вона завжди готова до роботи. У цій колонці культовий дизайн Marshall поєднується із міцністю, що дозволяє розширювати межі можливого. Не обмежуйте себе ні в чому. Мандруйте вільно.

Батарея, яка не підведе

Збираєтеся на пікнік чи прогулянку з друзями? Портативна акустика Willen не тільки складе вам компанію, але й забезпечить класною музикою на весь день. Вона оснащена потужним акумулятором, якого вистачить більш ніж на 15 годин відтворення аудіо. А лише 3 години підзарядки повернуть колонці її повну потужність.

Підключіть та насолоджуйтесь. Все буде по-вашому

Найкоротша відстань між вами та вашою музикою – це Willen – просто підключіться та транслюйте аудіо зі смартфона без будь-яких складних налаштувань. А якщо ви захочете налаштувати звук, ви можете вибрати один із трьох збалансованих пресетів еквалайзера у додатку.

Вбудований мікрофон

Завдяки вбудованому мікрофону, ви можете бути впевнені, що ваш голос буде почутий. Відповідайте та відхиляйте дзвінки за допомогою ручки керування на передній панелі та спілкуйтеся в чаті без допомоги рук.

Більше динаміків – більше звуку

Режим Stack Mode піднімає ставки для отримання вражаючого ефекту. Збільште звук за допомогою декількох колонок Marshall, підключивши свою акустику до інших динаміків Willen і об'єднавши їх в одну мережу. Створіть звук розміром зі свою уяву.

Ремінець для кріплення

Marshall Willen – це чудова багатоцільова акустика, яку можна розташовувати будь-де. Покладіть її на стіл або підстилку, прикріпіть до будь-якого предмета або просто підвісьте за допомогою гумового ремінця позаду. Вона завжди буде там, де ви забажаєте.

Сучасний підхід до дизайну

Ця акустика не тільки виглядає стильно, а й зроблена з розумом. Міцна конструкція цього динаміка не містить ПВХ, а 60% пластику отримано зі вживаної електроніки. Тому Willen втілює обіцянку Marshall про екологічніший підхід, зберігаючи при цьому культовий дизайн, що втілює спадщину бренду.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

100 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

82 дБ

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

101,6 х 100,5 х 40,4 мм

Вага

0,31 кг

Комплектація

Акустика; Кабель для заряджання; Інструкція

Особливості

20-хвилинна зарядка дає 3 години відтворення; Час зарядки: 3:00; Еквалайзер у додатку

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера