Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Акустика Sony SRS-XB23 (Blue)

Код:671883
Архiв
Акустика Sony SRS-XB23 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB23 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB23 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB23 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB23 (Blue) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 42 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Свято, що завжди з вами

Компактний, легкий і портативний динамік SRS-XB23 стане в пригоді, хоч би куди ви прямували.

Насолоджуйтеся потужним звуком будь-де

Насолоджуйтеся глибоким насиченим звуком із колонкою EXTRA BASS™*, де б ви не були. Подвійні пасивні випромінювачі з динаміками повного діапазону забезпечують потужні баси.

Компактний розмір

SRS-XB23 можна розмістити в тримачі для чашок вашого крісла для кемпінгу й насолоджуватися музикою на фестивалях під відкритим небом.

Зручне кріплення

Підвісьте динамік у наметі або на дереві, щоб разом слухати улюблену музику.

X-Balanced Speaker Unit

Динамік X-Balanced Speaker Unit від Sony забезпечує якісний потужний звук для отримання більш багатого та глибокого враження від прослуховування.

  • Особливість X-Balanced Speaker Unit. На відміну від звичайних динаміків із круглою мембраною, динамік X-Balanced Speaker Unit в XB23 має некруглу мембрану.
  • Збільшений акустичний тиск і зменшення спотворень. Некругла форма динаміка збільшує площу мембрани для насиченішого звучання басів, а також зменшує амплітуду коливань дифузора й зберігає акустичний тиск, зменшуючи спотворення звуку.
  • Чіткіше звучання та ширший спектр звуку. Ексцентричний дизайн і збалансована вага забезпечують чітке звучання та ширший спектр звуку.

Бічні пасивні випромінювачі

Розміщення бічних пасивних випромінювачів оптимізовано для чіткішого відтворення низьких частот.

Пилонепроникність і водостійкість – можна мити

З динаміком SRS-XB23 музику можна слухати на пляжі, у лісі, у пустелі тощо, адже він має клас захисту від води й пилу IP67**. Він стійкий навіть до солоної води, тож ви можете брати його в басейн або на море, занурювати у воду й мити***.

Створено на довгі часи

Динамік SRS-XB23 пройшов ретельні випробування на стійкість до ударів, струсів і подряпин, що можуть виникати під час повсякденного використання. Він працюватиме навіть після падіння****.

Можливість довготривалої роботи від батареї

SRS-XB23 працює від акумулятора до 12 годин***** – навіть довше, ніж тривають ваші вечірки. А в режимі EXTRA BASS™ можна слухати музику до 10 годин поспіль******.

Просте користування

Динамік SRS-XB23 дуже зручний, тож ви можете без турбот слухати музику, хоч би де ви були.

Функція гучного зв’язку для викликів у режимі "hands-free"

З функцією гучного зв’язку можна здійснювати виклики в режимі "hands-free".

 
 

Сколихніть усе навколо з Party Connect

Слухайте однакову музику в різних місцях із функцією Party Connect. Підключайте до 100 сумісних бездротових динаміків******* одночасно через BLUETOOTH®, і музика синхронізуватиметься, щоб усі танцювали під один ритм********.

Запалюйте вечірки з програмою Sony | Music Center

Керуйте вечіркою просто з танцмайданчика за допомогою програми Sony | Music Center. Вибирайте улюблені списки відтворення, перемикайте композиції та змінюйте режими звуку.

 

Ставте або кладіть пристрій

SRS-XB23 надійно стоїть як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні, тож для нього завжди знайдеться місце на вечірці. Коли динамік розташовано горизонтально, за допомогою програми Sony | Music Center можна перемикатися між режимами моно й стерео.

Порт USB Type-C®

Заряджайте SRS-XB23 за допомогою кабелю USB Type-C®.

 

*EXTRA BASS™ є товарним знаком Sony Corporation.

**Якщо кришку динаміка надійно закріплено, він має клас водостійкості IPX7*1 згідно зі стандартом IEC60529 "Рівень захисту від занурення у воду" та клас пилонепроникності IP6X*2 згідно зі стандартом "Рівень захисту від твердих сторонніх предметів". *1 IPX7: за результатами випробувань динамік працює після занурення у воду на глибину 1 м тривалістю 30 хвилин. *2 IP6X: за результатами випробувань пил не потрапляє всередину динаміка після 8 годин його переміщення в тестовому середовищі, що містить частинки пилу діаметром до 75 мкм.

***Не очищуйте забруднену поверхню за допомогою мийних засобів, розчинників, бензину, спирту, жорстких щіток тощо. Деякі види забруднень не змиваються водою повністю.

****Це не гарантує відсутність пошкоджень, несправностей, захист від води й пилу в будь-яких умовах. Деформація чи пошкодження внаслідок падіння або механічного впливу можуть погіршити захищеність системи від води й пилу.

*****У режимі STAMINA й приблизно з половинною гучністю від максимального рівня. Потрібно змінити стандартні заводські налаштування режиму звуку й підсвічування. Відомості про налаштування наведено в інструкції з експлуатації та довідковому посібнику. Фактичний час роботи від акумулятора може відрізнятися залежно від рівня гучності, відтворюваних композицій, навколишньої температури та умов використання.

******У режимі EXTRA BASS (стандартні заводські налаштування) і приблизно з половинною гучністю від максимального рівня. Фактичний час роботи від акумулятора може відрізнятися залежно від рівня гучності, відтворюваних композицій, навколишньої температури та умов використання.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Матеріал корпуса
Захист від вологи

IPX7

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

Bluetooth 5.0

USB-C

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Ємність аккумулятора

З увімкненим режимом EXTRA BASS – до 10 годин поспіль.

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

76 x 218 x 76 мм

Вага

0,58 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акустика Sony SRS-XB23 (Blue)