Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Акустика Sony SRS-XB43 (Blue)

Код:671910
Очікується
Акустика Sony SRS-XB43 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB43 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB43 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB43 (Blue) фото
Акустика Sony SRS-XB43 (Blue) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 64 ₴
6 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Насолоджуйтеся потужним звуком будь-де

Насолоджуйтеся глибоким насиченим звуком із колонкою EXTRA BASS™*, де б ви не були. Подвійні пасивні випромінювачі із системою 2-смугових динаміків забезпечують потужні баси.

Звук

Колонку SRS-XB43 спеціально розроблено для відтворення насичених глибоких басів і чистих вокальних партій.

X-Balanced Speaker Unit

Динамік X-Balanced Speaker Unit від Sony забезпечує якісний потужний звук для отримання більш багатого та глибокого враження від прослуховування.

  • Особливість X-Balanced Speaker Unit. На відміну від звичайних динаміків із круглою мембраною, динамік X-Balanced Speaker Unit в XB43 має майже прямокутну мембрану.
  • Як вона працює? Прямокутна форма динаміка збільшує площу мембрани для насиченішого звучання басів, а також зменшує амплітуду коливань дифузора й зберігає акустичний тиск, забезпечуючи чіткі вокальні партії та зменшуючи спотворення.

Покращення якості звуку

Високу якість звучання SRS-XB43 забезпечує динамік X-Balanced Speaker Unit, а також низка ефективних аудіотехнологій.

  • Високочастотний динамік покращує якість вокалу. Система 2-смугових динаміків XB43 складається з низькочастотного динаміка, що відтворює низькі й середні частоти, і високочастотного динаміка. Така конструкція забезпечує неперевершену якість вокалу.
  • Конусоподібний дифузор із підсиленого міканітом клітинного волокна й пилозахисна кришка. Легкий і міцний дифузор у формі конуса з підсиленого міканітом клітинного волокна й пилозахисна кришка забезпечують якісніший звук.
  • Бічні пасивні випромінювачі. Розміщення бічних пасивних випромінювачів оптимізовано для чіткішого відтворення низьких частот.

Звук, наближений до живого виконання

Слухайте музику по-новому, натиснувши кнопку LIVE SOUND. Оживляйте вечірки з унікальним тривимірним звуком і створюйте атмосферу музичного фестивалю будь-де.

Робота режиму LIVE SOUND

SRS-XB43 забезпечує повноцінне тривимірне звучання й дарує атмосферу музичного фестивалю будь-де. Дифузори спеціальної конструкції з технологією цифрової обробки сигналу розповсюджують звук під ширшим кутом.

Повний захист від пилу й води

З колонкою SRS-XB43 музику можна слухати на пляжі, у лісі, у пустелі тощо, адже вона має клас захисту від води й пилу IP67**. Вона стійка навіть до солоної води, тож ви можете брати її в басейн або на море, занурювати у воду й мити***.

Можливість довготривалої роботи від батареї

SRS-XB43 працює від акумулятора до 24 годин**** – навіть довше, ніж тривають ваші вечірки. А з підсвічуванням у режимі EXTRA BASS™ можна слухати музику до 14 годин поспіль*****.

Влаштовуйте запальні вечірки

Вдалу вечірку неможливо уявити без ефектного освітлення. Колонки SRS-XB43 обладнано кольоровими спалахами, що блимають у ритмі музики, і системою лінійного підсвічування, колір якого можна змінювати.

Сколихніть усе навколо з Party Connect

Слухайте однакову музику в різних місцях із функцією Party Connect, щоб усі танцювали під один ритм. Підключайте до 100 сумісних бездротових колонок****** одночасно через BLUETOOTH®, і музика синхронізуватиметься зі світловими ефектами, що блимають довільно або по колу*******.

 
 

Запалюйте вечірки з програмою Sony | Music Center

Керуйте вечіркою просто з танцмайданчика за допомогою програми Sony | Music Center. Вибирайте улюблені списки відтворення, перемикайте композиції, змінюйте тип підсвічування та режими звуку.

Програма Fiestable

Завантажте програму Fiestable, налаштовуйте підсвічування SRS-XB43 та керуйте музикою зі смартфона за допомогою жестів.

 
 

Просте користування

Колонка SRS-XB43 дуже зручна, тож ви можете без турбот слухати музику, де б ви не були.

  • Функція гучного зв’язку для викликів у режимі "hands-free". З функцією гучного зв’язку можна здійснювати виклики в режимі "hands-free".
  • Ставте або кладіть пристрій. Колонка SRS-XB43 надійно стоїть як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні, тож для неї завжди знайдеться місце на вечірці.
  • Трансляція музики з технологіями BLUETOOTH® і NFC™. Дротові з’єднання та складні налаштування більше не потрібні завдяки технологіям NFC та Bluetooth®********. Просто торкніться колонки пристроєм із підтримкою технології NFC, щоб установити швидке й надійне з’єднання, і відтворюйте свій плейліст. Немає NFC? Жодних проблем. Підключіться через Bluetooth®.
  • Порти для заряджання USB та USB Type-C®. Заряджайте SRS-XB43 за допомогою кабелю USB Type-C®. А якщо ваш смартфон розрядився, підключіть його до USB-порту динаміка. До комплекту постачання також входить адаптер змінного струму, що дає змогу легко заряджати XB43 та слухати музику, не переймаючись про заряд акумулятора.
 

*EXTRA BASS™ є товарним знаком Sony Corporation.

**Якщо кришку динаміка надійно закріплено, він має клас водостійкості IPX7*1 згідно зі стандартом IEC60529 "Рівень захисту від занурення у воду" та клас пилонепроникності IP6X*2 згідно зі стандартом "Рівень захисту від твердих сторонніх предметів". *1 IPX7: за результатами випробувань динамік працює після занурення у воду на глибину 1 м тривалістю 30 хвилин. *2 IP6X: за результатами випробувань пил не потрапляє всередину динаміка після 8 годин його переміщення в тестовому середовищі, що містить частинки пилу діаметром до 75 мкм.

***Не очищуйте забруднену поверхню за допомогою мийних засобів, розчинників, бензину, спирту, жорстких щіток тощо. Деякі види забруднень не змиваються водою повністю.

****З вимкнутим підсвічуванням у режимі STAMINA й приблизно з половинною гучністю від максимального рівня. Потрібно змінити стандартні заводські налаштування режиму звуку й підсвічування. Відомості про налаштування наведено в інструкції з експлуатації та довідковому посібнику. Фактичний час роботи від акумулятора може відрізнятися залежно від рівня гучності, відтворюваних композицій, навколишньої температури й умов використання.

*****З увімкнутим підсвічуванням у режимі звуку EXTRA BASS (стандартні заводські налаштування) і приблизно з половинною гучністю від максимального рівня. Фактичний час роботи від акумулятора може відрізнятися залежно від рівня гучності, відтворюваних композицій, навколишньої температури та умов використання.

******Підтримуються лише моделі SRS-XB43, SRS-XB33 та SRS-XB23. Вироби, сумісні з функцією Wireless Party Chain, не підключаються.

*******Під час перегляду фільмів із функцією Party Connect відео й звук можуть відтворюватися неодночасно.

********Система сумісна з пристроями Apple, на яких установлено iOS 10.0 або пізніших версій. BLUETOOTH® не підтримується для пристроїв з iOS 9.x або раніших версій.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

IPX7

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

Bluetooth 5.0

NFC

USB

USB-C

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

123 х 325 х 117 мм

Вага

2,95 кг

Особливості

Динамік X-Balanced Speaker Unit; Принцип роботи режиму LIVE SOUND; Party Connect; Програма Fiestable; Функція hands-free

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера