Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500

Код:695953
Очікується
Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500 фото
Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500 фото
Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500 фото
Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500 фото
Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500 фото
Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500 фото
Акустика Sony XG500 (Black) SRS-XG500 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 159 ₴
15 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

LIVE LIFE LOUD

Жити слід на повну гучність. Збирайте друзів, вмикайте музику на повну гучність і танцюйте всю ніч під чистий і насичений звук. З новою лінійкою колонок серії X ви зможете отримувати найкращі враження від кожної миті, влаштовувати потужні вечірки, які запам’ятаються назавжди, і жити на повну гучність.

 
 

Потужний звук для вечірок будь-де

Вам потрібно йти туди, куди кличе вечірка. Тож вам знадобиться колонка, здатна забезпечити гучний звук будь-де. З колонкою XG500 ви зможете брати потужний звук для вечірок із собою, а завдяки вбудованому підсвічуванню – додавати трохи атмосфери.

Створено на довгі часи

Колонка XG500 має довговічну конструкцію. Вона має міцний корпус, клас захисту від води й пилу IP66, а також довго працює від акумулятора. Тож єдине запитання – куди ви бажаєте її взяти?

 
 

Влаштовуйте вечірки надворі

Завдяки класу захисту від води* та пилу** IP66 ця колонка придатна майже до будь-яких умов. Тож ви можете слухати музику біля басейну, у парку чи навіть на пляжі.

Влаштовуйте найтриваліші вечірки

Завдяки акумулятору, повного заряду якого вистачає на цілих 30 годин***, колонка XG500 працюватиме довго, тож ви можете продовжувати вечірку, не хвилюючись, що музика раптом зупиниться.

Заряджайте поспіхом

Якщо у вас замало часу, не хвилюйтеся. Лише 10 хвилин заряджання забезпечать 3 години*** відтворення.

Подбайте про акумулятор

Функція Battery Care допомагає уникнути надмірного заряджання та довше зберігає оптимальний стан акумулятора.

Ручка для зручного перенесення

Бажаєте слухати музику на ходу? Не проблема. Завдяки зручній ручці колонку XG500 можна брати із собою будь-куди.

Виходьте надвір і збільшуйте гучність

Колонка XG500 поєднує в собі динамік X-Balanced Speaker Unit, потужний високочастотний динамік і пасивні випромінювачі, щоб забезпечити потужний звук, ідеальний для вечірок поза приміщенням.

X-Balanced Speaker Unit

Інноваційний динамік X-Balanced Speaker Unit має некруглу мембрану більшої площі, ніж у звичайних колонок. Завдяки цьому музика будь-якого жанру звучатиме насиченіше й чистіше.

Більша колонка, кращий звук

Завдяки збільшеній площі мембрани підсилюється акустичний тиск для глибших і потужніших низьких частот, чистішого вокалу й загалом кращих вражень від прослуховування. Крім того, знижується амплітуда коливань дифузора зі збереженням акустичного тиску, унаслідок чого зменшуються спотворення.

Звук, яким захочеться поділитись

Технології в колонці XG500 працюють у гармонії для кращої якості звуку. X-Balanced Speaker Unit забезпечує глибокі й потужні баси та чистий вокал навіть за високої гучності. Потужний високочастотний динамік забезпечує чітке й об’ємне звучання високих частот. Пасивні радіатори оптимізують чистоту відтворення басів. Разом вони створюють чудовий звук, яким варто поділитися з друзями.

Додайте басів

Функція MEGA BASS додає справжньої сили басам. Тож якщо ви слухаєте музику з ритмом, ви отримаєте глибокі й потужні низькі частоти.

Звук, наближений до живого виконання

У звучанні живої музики є щось особливе. Завдяки режиму LIVE SOUND**** ви зможете відтворювати цю унікальну атмосферу та оживляти враження від улюблених виступів знову й знову.

Нехай буде світло!

А повністю нова система сучасного й вишуканого підсвічування чудово підходить для вечірок або щоденного використання. Ви можете вибирати різноманітні світлові ефекти в додатку Sony | Music Center.

 
 

Дозвольте своєму серцю співати

Якщо ви майбутня суперзірка, підключайте мікрофон до колонки та співайте від душі або під’єднайте гітару й використовуйте колонку як підсилювач.

 
 

Найкращі враження від музики

Колонку XG500 створено для додаткової зручності. Підключатися за допомогою дротів чи без них – залежить лише від вас.

  • Підтримка BLUETOOTH®. Бажаєте слухати музику без дротів? Просто об’єднайте колонку XG500 у пару з пристроями, що підтримують BLUETOOTH®, і транслюйте музику безпосередньо на неї.
  • Party Connect. Підключайте до 100 сумісних колонок і синхронізуйте музику та підсвічування, щоб отримати більше світлових ефектів і гучніший звук.
  • Під’єднуйте й відтворюйте. Підключайте USB-накопичувачі до заднього USB-порту й транслюйте улюблену музику зі свого пристрою.
  • Два USB-порти для заряджання. Якщо ваш смартфон***** розрядився, ви можете підключити й зарядити його безпосередньо від колонки.

Керуйте всім, не покидаючи танцмайданчика

Влаштовуйте вечірки нового рівня з додатками Sony | Music Center і Fiestable. Ви зможете використовувати цікаві функції, оптимізувати звучання й повністю керувати кожною вечіркою.

Sony | Music Center

Оптимізуйте налаштування звуку, керуйте музикою, вибирайте світлові ефекти й керуйте пристроями безпосередньо з телефона.

Цікаві функції в додатку Fiestable

Отримайте доступ до цікавих функцій: створення плейлістів для вечірок, караоке й багатьох інших.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

Гітарний вхід

Мініштекер стерео (вхід)

USB-A

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

256 × 460 × 215 мм

Вага

5,60 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера