Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Акустика Sony XP700 (Black)

Код:693079
Очікується
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Акустика Sony XP700 (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-35%
Вигода 8 100 ₴
cashback iconКешбек 148 ₴
22 999
14 899

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок
*Режим LIVE SOUND доступен в приложении Sony | Music Center **Защита от воды эффективна только при закрытой крышке. Гарантируется не во всех ситуациях. ***Функция MEGA BASS включена, уровень громкости — 13, подсветка отключена. ****Эта функция поддерживается не всеми смартфонами и планшетами.

Чудовий звук для ваших вечірок

Насолоджуйтеся з гостями потужним звуком, який заповнить весь простір, адже динаміки розташовані спереду і ззаду. А глибокі, насичені баси і чисте звучання вокальних партій захоплять кожного.

LIVE LIFE LOUD

Життя має бути повне звучанням. Зберіться разом з друзями, увімкніть музику на повну гучність і танцюйте всю ніч під чистий насичений звук. Насолоджуйтеся кожним моментом завдяки нашій лінійці акустичних систем серії X. Влаштуйте незабутню вечірку і заявіть про себе на повний голос.

Потужний звук з усіх боків

Під час вечірки важливо створити правильну атмосферу. Часто для цього потрібно наповнити весь майданчик потужним звуком. Завдяки всеспрямованому клубному звуку та інноваційному динаміку X-Balanced Speaker Unit системи XP700 це можливо як у приміщенні, так і на вулиці.

Оточіть себе звуком

Система XP700 оснащена декількома динаміками, включаючи X-Balanced Speaker Unit, а також передній і задній потужні високочастотні динаміки, що дозволяє наповнити вечірку всеспрямованим чистим звуком з глибокими, насиченими басами.

Динамік X-Balanced

Інноваційний динамік X-Balanced Speaker Unit оснащений некруглим дифузором з більшою площею, ніж у звичайних динаміків. Таким чином, ви отримуєте більш насичений та чистий звук незалежно від стилю музики.

Великий динамік з якісним звуком

Збільшена площа поверхні дифузора підсилює звуковий тиск, що дозволяє отримати глибокі, насичені баси, поліпшити враження від прослуховування в цілому і придушити вібрації динаміка, зберігаючи стабільний тиск і забезпечуючи чіткість вокалу з меншою кількістю спотворень.

Гучний та чіткий звук

XP700, яка поєднує в собі динамік X-Balanced та передній і задній високоефективні ВЧ-динаміки, витягнута в ширину, що дозволяє наповнити все приміщення високоякісним звуком.

Прокачайте баси!

MEGA BASS дозволяє налаштувати звучання басів. Отже при відтворенні записів з вираженим ритмом баси будуть глибокими і наполегливими.

Насолоджуйтесь живим звучанням

Жива музика заворожує. За допомогою технології LIVE SOUND* ви зможете відтворити унікальну атмосферу і слухати свої улюблені хіти у живому звучанні знову і знову.

Яскраве оформлення свята

Наповніть вечірки пульсуючою енергією або привнесіть спокійні відтінки у свою тиху ніч: завдяки абсолютно новому зовнішньому підсвічуванню ви можете вибрати безліч різних схем освітлення.

Створена надовго

Акустична система XP700 міцна і портативна. Це означає, що ви можете без турбот брати з собою улюблену музику, куди б ви не пішли.

Дощ вечірці не перешкода!

Ніщо не зіпсує вашу вечірку у саду. Пристрій XP700 має клас захисту від вологи IPX4**, тому музика не зупиниться, навіть якщо на нього впаде кілька крапель дощу.

Чим більше годин автономної роботи, тим більше веселощів!

На хорошій вечірці музика не повинна зупинятися. А завдяки можливості роботи від акумулятора протягом 25 годин*** (при повному заряді) ця акустична система не розрядиться у самий невідповідний момент.

Швидка зарядка

Не встигаєте все підготувати? Нічого страшного! Завдяки швидкій зарядці ви зможете під’єднати пристрій до джерела живлення всього на 10 хвилин, і улюблені виконавці радуватимуть вас ще 3 години***.

Подбайте про акумулятор

Функція догляду за акумулятором допомагає уникнути перезарядки і довше зберегти акумулятор в оптимальному стані.

Беріть з собою!

Акустична система XP700 оснащена зручною ручкою, тому її можна легко переносити. Якщо хочете послухати музику в саду, просто винесіть систему з дому.

Підкоріть публіку яскравим виконанням

Обожнюєте караоке? Тоді XP700 ідеально вам підійде! Під’єднайте мікрофон, виберіть пісню і викладіться на всі 100%. І це ще не все! З двома входами ви можете підключити гітару і використовувати динамік як підсилювач.

Ідеальне доповнення до вашого стилю

Пристрій XP700 відрізняється стилем та практичністю: він не лише забезпечує відмінне звучання з декількома варіантами, а і дозволяє безпосередньо зарядити смартфон.

Під’єднання через BLUETOOTH®

Віддаєте перевагу бездротовому з’єднанню? Просто під’єднайте XP700 до пристрою з підтримкою BLUETOOTH® і транслюйте звук безпосередньо на динамік.

Party Connect

Під’єднайте до 100 сумісних динаміків, синхронізуйте музику й підсвічування для клубного освітлення і додайте гучності.

Підключіть плеєр та почніть відтворення

Використовуйте USB-порт на задній панелі для підключення USB-накопичувачів і потокового передавання улюбленої музики з вашого пристрою.

2 зарядні порти USB

Також до системи можна під’єднати смартфон**** для зарядки акумулятора.

Відмінний звук у будь-якому компонуванні

XP700 можна розташувати горизонтально чи вертикально: при будь-якому з варіантів датчик оптимізує звук спеціально для обраного положення.

Керуйте ходом вечірки, не перериваючи танцю

Зробіть вечірку незабутньою завдяки додаткам Sony | Music Center та Fiestable. Отримайте доступ до цікавих функцій, оптимізуйте звук — і звання короля вечірок вам забезпечено.

Sony | Music Center

Оптимізуйте налаштування звуку, контролюйте відтворення, вибирайте схеми освітлення і керуйте пристроями безпосередньо з вашого телефона.

Цікаві функції з додатком Fiestable

Отримайте доступ до таких цікавих функцій, як створення плейлистів для вечірок, караоке та багато чого іншого.

*Режим LIVE SOUND доступний в додатку Sony | Music Center.

**Захист від води ефективна тільки при закритій кришці. Гарантується не у всіх ситуаціях.

***Функція MEGA BASS включена, рівень гучності - 13, підсвічування відключена.

****Ця функція не підтримується усіма смартфонами і планшетами.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

4,2

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

Стереофонічний міні-роз'єм (ВХІД)

Гітарний вхід

USB-A

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

69,3 x 31,3 x 36,7 см

Вага

16,9 кг

Особливості

Розмір АС: 3 передніх ВЧ-динаміка діаметром 6 см, 1 задній ВЧ-динамік діаметром 5 см, 2 НЧ-динаміка діаметром 17 см; Режими звукових налаштувань: Clear Audio +, DSEE, LIVE SOUND, всенаправленний клубний звук; Кнопки управління треками; Регулятор гучності; Ручка для перенесення; Еквалайзер: за допомогою програми Sony Music Center

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків