Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Аудиосистема LG OK85

Код:677575
Очікується
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Аудиосистема LG OK85 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 161 ₴
16 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вибухова хвиля звуку потужністю 1000 Вт

Зроби звучання об'ємним за допомогою чистого та оглушливого звуку. Аудіосистема LG XBOOM OK85 розворушить вечірку будь-якого розміру.

Відчуй ритм

Аудіосистема LG XBOOM OK85 за допомогою 8-дюймового сабвуфера практично ідеально передає низькочастотну складову музики, яку можна не лише почути, а і відчути.

Запали вечірку

Створіть настрій вечірки за допомогою вуферів Multi Color Lighting з різнокольоровим підсвічуванням, що змінюється під ритм музики. Білі подвійні мерехтливі смуги у поєднанні з синім та червоним кутовим підсвічуванням створять чудову атмосферу вашої вечірки.

Музика у будь-який час у будь-якому місці

Аудіосистема LG XBOOM OK85 оснащена зручними ручками та коліщатками, завдяки яким ви зможете організувати вечірку у будь-якому місці.Відчуйте себе

Відчуйте себе

Відчуйте себе справжнім діджеєм з функцією Pro DJ. За допомогою коліщатка керування створюйте різноманітні звукові ефекти, включаючи скретчинг, або одним натисканням кнопки увімкніть повторення певної частини доріжки.

Розкачай вечірку

Будь-яка вечірка стане ще більш запальною за допомогою контролера Party Accelerator. Просто встановіть важіль вгору і вечірка стане ще крутішою — оглушливий біт та яскраве підсвічування не дадуть занудьгувати на танцполі.

Два USB-роз'єми з функцією DJ Sharing

Відтворюй та мікшуй аудіотреки з двох різних USB-дисків. З функцією DJ Sharing дуже просто передавати свої мікси на мобільний пристрій.

Karaoke Star*

Одним натисканням кнопки можливо заглушити вокал у практично будь-якій пісні або аудіотреці. Функція також дозволяє змінювати тональність доріжки відповідно до вашого голосу. Співайте в дуеті зі своїм улюбленим виконавцем, не витрачаючи гроші на фонограму.

Більше голосів — більше веселощів

Ще більше веселощів: міняйте свій голос під час співу за допомогою 18 різних голосових ефектів.

Синхронізація звуку з телевізором

Насолоджуйтесь потужним та збалансованим звучанням улюблених телепередач. Підключіть телевізор до аудіосистеми LG XBOOM OK85 за допомогою оптичного кабелю або через бездротову мережу. В сумісних телевізорах LG керувати гучністю можна за допомогою телевізійного пульта.

Чим Більше, тим Краще

Функція бездротового об'єднання пристроїв Wireless Party Link дозволяє підключати дві аудіосистеми LG одночасно для створення у 2 рази потужнішого звучання. Крім того, ви можете мікшувати треки за допомогою будь-якої сумісної аудіосистеми LG.

Мульти-плейлист

За допомогою мобільних пристроїв до трьох осіб одночасно можуть підключатися до аудіосистеми і створювати плейлист прямо під час вечірки не перериваючи її. Просто виберіть потрібний аудіотрек і додайте його в список відтворення.

*Микрофон в комплект не входит

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,1

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Так

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

mini-Jack (3.5 мм)

S/PDIF (оптичний)

Аудіовхід, роз'єм для підключення портативних пристроїв

Роз'єм для радіоантени

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

92,5 х 33 х 36 см

Вага

24 кг

Особливості

Оновлення прошивки через смартфон (FOTA); Управління через Bluetooth; Режим очікування Bluetooth; Управління пультом від телевізора Vol+/-, Mute; Бездротова синхронізація звуку з LG ТВ ​​через Bluetooth; Синхронізація звуку із ТБ через оптичний кабель; Автоматичне увімк./вимк. при підключенні через Bluetooth (LG ТБ); Автоматична зміна функції Bluetooth; Автоматичне увімк./вимк. - при підключенні через оптичний кабель; Запис на USB; Перезапис із USB1 на USB2 (Dual USB); Пошук за файлами та папками під час відтворення (EZ File Search); Видалення файлів; Відображення ID3-тегів MP3/WMA; Сканування (вперед/назад); Перепустка (вперед/назад); Автоматичний початок відтворення музики; Колеса для транспортування; Ручка для транспортування: (2 шт. з боків)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера