Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Аудіосистема потужного звуку MHCV43D (Black)

Код:671875
Очікується
Аудіосистема потужного звуку MHCV43D (Black) фото
Аудіосистема потужного звуку MHCV43D (Black) фото
Аудіосистема потужного звуку MHCV43D (Black) фото
Аудіосистема потужного звуку MHCV43D (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-13%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 129 ₴
14 999
12 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Організуйте вечірки, яких ще не було

Нехай вечірка запам’ятається надовго з потужною системою MHC-V43D. Завдяки поширенню низьких частот на великі відстані та кольоровому підсвічуванню, яке синхронізується з ритмом музики, ваші гості не захочуть залишати танцмайданчик.

 
 

Вдихніть життя в танцмайданчик завдяки вражаючому звучанню

Завдяки об’ємному звуку, потужним високочастотним динамікам і динамікам середніх частот музика лунатиме на більшій відстані вздовж і вшир, тож усі гості зануряться в насичене чисте звучання.

Два потужні високочастотні динаміки для великого простору

Два потужні ріжкові високочастотні динаміки розширюють площину передавання звуку та збільшують звуковий тиск угору. Звук лунатиме всюди, де триває вечірка.

Краще звучання вокалу з потужними динаміками середніх частот

Потужні динаміки середніх частот із ріжковими динаміками на передній панелі розподіляють сигнал для чистішого звучання й підвищують звуковий тиск у діапазоні середніх частот. Вокальні партії лунають чистіше, тож танцюйте під улюблену музику й підспівуйте досхочу.

Вібруючий ритм на великій відстані з JET BASS BOOSTER

Звужена конструкція звуковода з відбиттям басів забезпечує чітке звучання та скерований ритм низьких частот, який відчувається фізично навіть на великій відстані й у натовпі гостей.

Звук, наближений до живого виконання

Технологія цифрової обробки сигналу забезпечує реалістичне звучання й атмосферу живого виступу або музичного фестивалю.

Відновлення деталей цифрових музичних записів

Цифровий механізм удосконалення звуку (DSEE) відновлює фрагменти даних, утрачені внаслідок стиснення музичних файлів, і забезпечує високу якість звучання, наближену до оригінальної у форматі CD.

Запаліть ніч

Влаштовуйте запальні вечірки з підсвічуванням і спалахами колонки. Глибоко-сині й небесно-блакитні хвилі та яскраві червоні смуги створять незабутню атмосферу нічного клубу або музичного фестивалю.

Розкрийте свої таланти

Підспівуйте улюбленим пісням у два мікрофони разом із друзями. Влаштуйте рок-н-рольний виступ, під’єднавши гітару до одного з входів і використовуючи аудіосистему як підсилювач для гітари. Виберіть один із трьох режимів: Clean для звичайного звуку, Overdrive для підсиленого гітарного звучання або Bass для бас-гітари. А коли ви закінчите, мікрофони можна безпечно зберігати у двох тримачах.

Керування за допомогою вертикальних і горизонтальних жестів

Переходьте до наступної композиції, додавайте ефекти, як-от Flanger і WAH, вмикайте мікрофон для караоке, регулюйте частоту звуку для мікрофона й музики та збільшуйте гучність вертикальним або горизонтальним помахом руки. Керуйте MHC-V73D за допомогою жестів, не відволікаючись від вечірки.

Організовуйте вечірки з Fiestable

Зручний і легкий у використанні додаток Fiestable надає вам майже повний контроль над MHC-V43D. Щоб користуватися Fiestable, спочатку потрібно завантажити Sony | Music Center*. Ви керуватимете музикою, підсвічуванням тощо за допомогою смартфона або голосу.

  • Нехай друзі створюють плейлісти з Fiestable. Завдяки додатку Fiestable гості можуть додавати улюблену музику зі своїх смартфонів до вашого плейліста через мережу Wi-Fi®**, не зупиняючи вечірку.
  • Відкрийте в собі суперзірку з рейтингом у караоке Fiestable. Змагайтеся за звання Короля чи Королеви караоке за допомогою рейтингу в караоке. Найкращі десять учасників зможуть записати свої імена й назви пісень у таблиці лідерів.
 
 

Станьте королем вечірок

Діліться своїми вечірками в соціальних мережах одним дотиком у програмі Fiestable. Додайте гучності й танцюйте досхочу, завойовуючи офіційний статус короля вечірок.

Керуйте всім, не покидаючи танцмайданчика

Додаток Sony | Music Center дає змогу змінювати налаштування музики та звуку безпосередньо зі смартфона. А з Fiestable можна керувати кольорами підсвічування й користуватися режимами DJ і караоке – усе це одним помахом руки завдяки інтуїтивній функції відстеження руху.

 
 

Ще захопливіший перегляд фільмів і телепередач

Підключіть MHC-V43D до телевізора й отримуйте нові враження від перегляду улюблених фільмів і телепередач, зокрема спортивних.

  • Вихід HDMI™ для простого налаштування. Через вихід HDMI™ (ARC) система легко підключається до телевізора. Переглядайте DVD й телепередачі на звичайному екрані з потужним звуком із динаміків MHC-V43D.
  • Перегляд фільмів за допомогою вбудованого DVD-програвача. Насолоджуйтеся виразністю кожної сцени завдяки великій гучності та потужному звуковому тиску, що перенесуть вас у центр подій. Отримуйте незабутні враження від перегляду фільмів, перетворивши кімнату на домашній кінотеатр.
 
 

Розповсюджуйте атмосферу вечірки з бездротовим з’єднанням

Завдяки функції Wireless Party Chain ви можете підключити MHC-V43D до будь-якої з 50 сумісних потужних аудіосистем через Bluetooth®***, **** і насолоджуватися глибоким звучанням і синхронізованим підсвічуванням.

  • Бездоганна трансляція через Bluetooth®. Дротові з’єднання та складні налаштування більше не потрібні завдяки технології Bluetooth®. Підключіться через Bluetooth®*** і насолоджуйтеся музикою.
  • Синхронізуйте звук із Wireless Party Chain. Об’єднайте до 50 сумісних потужних аудіосистем через Bluetooth®***, **** для найкращого відтворення аудіо та спостерігайте, як підсвічування синхронізується з колонками.
  • Підключення кількох пристроїв. MHC-V43D можна об’єднати в пару одночасно з трьома смартфонами за допомогою технології Bluetooth®***, ****. Керуйте відтворенням разом із друзями та програвайте композиції зі своїх музичних бібліотек.

Призначений для вечірок

Зручна й міцна конструкція MHC-V43D витримає будь-яку вечірку.

  • Створено для запальних вечірок. Корпус із твердого пластику й кутові протектори забезпечують міцність і зручність транспортування MHC-V43D.
  • Нахиляйте та котіть для легкого транспортування. Аудіосистему MHC-V43D легко транспортувати — просто візьміться за ручку для перенесення й нахиліть її назад, а потім перевезіть на міцних коліщатках
 

*Завантажте додаток Sony | Music Center із магазину App Store для iPhone або з магазину Google Play для Android. Щоб керувати роботою, необхідно об’єднати в пару сумісні пристрої. Використання додатка регламентується відповідними умовами й положеннями.

**Цю функцію слід використовувати в захищеній паролем або безпечній мережі Wi-Fi®.

***Система сумісна з пристроями Apple, на яких установлено iOS 10.0 або пізніших версій. Bluetooth® не підтримується для пристроїв з iOS 9.x або раніших версій.

****Під час перегляду фільмів за допомогою функції Wireless Party Chain через Bluetooth® відео й звук можуть відтворюватися не одночасно.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Так

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

HDMI

USB

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

795 x 349,5 x 328,5 мм

Вага


14,5 кг

Особливості

Підсвічування динаміка; Лазерне шоу; Таймер сну; Запис через порт USB; Блокування від дітей; Кола; Протектори кутів для підвищення зносостійкості; Ручка для безпечного підйому та зручного переміщення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Аудіосистема потужного звуку MHCV43D (Black)