Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротова аудіосистема Panasonic SC-TMAX10GSK

Код:704183
Є в наявності
Бездротова аудіосистема Panasonic SC-TMAX10GSK фото
Бездротова аудіосистема Panasonic SC-TMAX10GSK фото
Бездротова аудіосистема Panasonic SC-TMAX10GSK фото
Бездротова аудіосистема Panasonic SC-TMAX10GSK фото
Бездротова аудіосистема Panasonic SC-TMAX10GSK фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 139 ₴
13 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПОТУЖНИЙ КАЧАЮЧИЙ БАС

Потужність звуку 300 Вт (RMS 30%) забезпечується за рахунок 20 см низькочастотного і двох 6 см високочастотних динаміків, а також технології AIRQUAKE BASS для отримання ще більш глибоких басів. Аудіосистема може працювати від зовнішнього акумулятора *, надаючи вам велику свободу для організації вечірки в будь-якому місці.

ПОТУЖНІ, ТРЯСУЧІ ЗЕМЛЮ БАСИ

Хочете відчути музику під своїми ногами? Все, що вам потрібно, - це суперпотужний баси! Потужні низькі частоти і резонанс, необхідний для вечірок, ще більше посилені за допомогою оригінальної фазоінверторний системи. Фірмова технологія портирования проштовхує звук вперед без втрати резонансу звуків, створених за вуферним динаміком. Це ще більше підсилює низькі частоти, дозволяючи відтворювати виключно потужний бас.

СТРУКТУРА ТЕХНОЛОГІЇ AIRQUAKE BASS

Конструкція із застосуванням двох повітропроводів забезпечує підвищений тиск повітря і запобігає витоку. Це дозволяє підвищити потужність басів до такого рівня, що їх можна буквально відчути всім тілом. Максимальна ефективність досягається в діапазоні 50-60 Гц.

СИСТЕМА DUAL DRIVE ЗАБЕЗПЕЧУЄ ПОТУЖНІ БАСИ

TMAX10 оснащений подвійною звуковою котушкою, а також системою, яка об'єднує потужність від двох підсилювачів для управління одним сабвуфером. Це дозволяє створювати неймовірно потужний звук.

ВЕЧІРКА ТАМ ДЕ ЗАХОЧЕШ

Аудіосистема виконана в дизайні "екзо- фрейм", завдяки якому її корпус витримує потужний звук в стилі TMAX. TMAX10 оснащений синім підсвічуванням динаміка, яка синхронізується з музикою, додаючи атмосферности вашій вечірці. У корпус вбудовані ручки для зручності перенесення, а також реалізована можливість роботи від зовнішнього портативного акумулятора *, щоб надати вам велику свободу для організації вечірки в будь-якому місці.

СПІВАЙ ВІД УСЬОГО СЕРЦЯ

В аудіосистеми є два гнізда для мікрофонів, так що ви можете співати дуетом з вашими друзями і близькими. Різні функції, такі як "відключення" вокалу, управління тональністю, темпом *, управління гучністю фонової музики і еквалайзер мікрофона, дозволяють легко співати. Функція «Ехо» дозволяє створювати чудові вокальні КАРАОКЕ-ефекти. Тепер ви можете по-справжньому перейнятися духом веселощів!

СТАНЬТЕ ДУШЕЮ ВЕЧІРОК ЗАВДЯКИ ДОДАТОК MAX JUKE

Коли-небудь хотіли стати крутим діджеєм і влаштовувати власні вечірки? Додаток Panasonic MAX Juke виводить вечірки на новий рівень і підключається до аудіосистеми через технологію Bluetooth®. Воно включає в себе безліч функцій, які дозволяють розширити можливості вашої системи і поліпшити ваші враження. Запросіть друзів і закотити вечірку, яких ще не було!

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Так

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

Оптичний вхід

mini-Jack (3.5 мм)

USB

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

585 х 285 х303 мм

Вага

10,2 кг

Особливості

Управління через смартфон; FULL KARAOKE AKE BASS; Smartphone APP (ANDROID); Звукова система: DOLBY SURROUND; AIRQUAKE BASS; Автовимкнення; Регулятор підсвічування

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера