Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Комп'ютерна акустика Logitech G560 LIGHTSYNC PC Gaming Speakers (Black) 980-001301

Код:696129
Очікується
Комп'ютерна акустика Logitech G560 LIGHTSYNC PC Gaming Speakers (Black) 980-001301 фото
Комп'ютерна акустика Logitech G560 LIGHTSYNC PC Gaming Speakers (Black) 980-001301 фото
Комп'ютерна акустика Logitech G560 LIGHTSYNC PC Gaming Speakers (Black) 980-001301 фото
Комп'ютерна акустика Logitech G560 LIGHTSYNC PC Gaming Speakers (Black) 980-001301 фото
Комп'ютерна акустика Logitech G560 LIGHTSYNC PC Gaming Speakers (Black) 980-001301 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 104 ₴
10 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

РЕАГУВАННЯ НА ПОДІЇ У ГРІ

Світло + звук

 
 

RGB-ПІДСВІЧУВАННЯ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ LIGHTSYNC

RGB-підсвічування LIGHTSYNC дає можливість повністю зануритися у віртуальний світ — освітлення змінюється автоматично, реагуючи на вміст екрана. Ритм і колір підсвічування синхронізуються з подіями на екрані або ритмом аудіосупроводу, або ж створюють особливі світлові ефекти, запрограмовані розробниками. Задайте настрій і отримаєте нові враження завдяки широкій налаштовуваній палітрі на 16,8 млн кольорів.

ЗМІСТ ВИХОДИТЬ ЗА МЕЖІ МОНІТОРА

З допомогою ПЗ Logitech G HUB будь-якій ділянці екрана можна призначити одну з чотирьох зон підсвічування. Кожній частині екрана можна присвоїти одну з чотирьох зон підсвічування: ліву та праву, верхню і нижню. LIGHTSYNC зчитує кольори пікселів на екрані і відповідним чином адаптує кольори у режимі реального часу. В результаті користувач може повністю зануритися в ігровий світ, частиною якого стає підсвічування.

ДОПОВНІТЬ ГРУ ГРОЮ СВІТЛА

Ваша кімната може стати частиною ігрового світу. Використовуючи наш пакет засобів розробки (SDK) для RGB-підсвічування, фахівці створили колірні та анімаційні ефекти для кожної гри. Це означає, що RGB-підсвічування підкреслюватиме видовищні епізоди, на яких хотіли б зосередити увагу розробники. Ваші улюблені письменники і поети заграють яскравими барвами.

ВІЗУАЛІЗАТОР ЗВУКА

Організуйте власну танцювальну вечірку з візуалізатором звуку. Він допоможе оживити музику. При низькому рівні звуку створюється м'який ефект пульсації. При високому рівні звуку підсвічування ритмічно вмикається — зони, розташовані ззаду, реагують на баси, а ті, що попереду — на середні та високі частоти. При підключенні через USB-роз'єм колір та ефекти підсвічування можна налаштувати за допомогою ПЗ Logitech G HUB.

ІНТЕНСИВНЕ ЗВУЧАННЯ З ПОТУЖНІСТЮ 240 ВТ

Відчуйте вибуховий ефект пікової потужності 240 Вт (максимальна синусоїдальна потужність становить 120 Вт), яка живить сабвуфер зі спрямованим вниз динаміком і дві сателітні колонки з легкими та міцними металевими дифузорами. Почуйте все, що хотіли передати розробники і звукорежисери ігор за допомогою акустичної системи 2.1. Завдяки унікальній конструкції дифузора створене об'ємна звукове середовище, в якому можна розрізнити всі нюанси відтворення звуку з різних ракурсів.

ПОВНОЦІННЕ КЕРУВАННЯ НИЗЬКИМИ ЧАСТОТАМИ

Насолоджуйтесь ідеальним звучанням завдяки додатку G HUB, який дозволяє налаштовувати баси відповідно до ваших уподобань. Завантажте останню версію прошивки, щоб отримати можливість задавати всі параметри сабвуфера. Завдяки швидкому налаштуванню та функції збереження конфігурації у додатку ви зможете зануритися у звукове середовище або гру, як тільки цього побажаєте.

СУМІЩЕННЯ КІЛЬКОХ ДЖЕРЕЛ ЗВУКА

Система G560 може мікшувати звук з декількох джерел при їх одночасному підключенні через USB-порт, роз'єм 3,5 мм і через Bluetooth®. Завдяки функції Logitech Easy-Switch™ можна без зусиль перемикатися між 4 пристроями.1 Для передавання цифрового аудіосигналу, використання RGB-підсвічування LIGHTSYNC і технології об'ємного звучання DTS:X Ultra® потрібне USB-підключення.

СТВОРЕНІ, ЩОБ РУЙНУВАТИ БАР'ЄРИ

Ця система дозволяє по-новому поглянути на ігри та музику. Кожна колонка має дві зони підсвічування. Задні забезпечують фонове підсвічування, створюючи атмосферу, а передні активно сигналізують про те, що відбувається в грі, доповнюючи інформацію на екрані. За допомогою ПЗ G HUB можна вибрати найбільш підхожі з 16,8 млн відтінків, щоб підкреслити індивідуальний стиль вашої гри.

LOGITECH G HUB

У додатку G HUB можна налаштовувати підсвічування та створювати власні ефекти або вибрати одну з розширених функцій LIGHTSYNC. Налаштуйте колонки, щоб вони реагували на вибраний вами вміст: ігри, відео, музику. Відкрийте вдосконалений еквалайзер або призначте G-клавіші команди для будь-яких додатків.

ПРОСТЕ ТА ЗРУЧНЕ КЕРУВАННЯ

Кнопка регулювання гучності знаходиться спереду по центру. Підключення® через Bluetooth здійснюється одним натисканням кнопки. Програмована G-клавіша за умовчанням регулює яскравість, однак її можна налаштувати у ПЗ G HUB на запуск додатків або виконання ігрових макросів. Кнопка живлення зручно розташована на задній панелі правою сателітної колонки.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,1

Сумісність з ОС

Windows

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

40 Гц

Максимальна відтворена частота

18 кГц

Співвідношення сигнал/шум

84 дБ

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

mini-Jack (3.5 мм)

USB

Вихід на навушники 3,5 мм

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

Колонки: 148 х 166 х 118 мм; Сабвуфер: 404 х 255 х 207 мм

Вага

Колонки: 1,79 кг; Сабвуфер: 5,5 кг

Особливості

Дві сателітні колонки; Один сабвуфер з кабелем живлення; USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера