Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 7С Wooden + ДК

Код:684316
Архiв
Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 7С Wooden + ДК фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 68 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 7С Wooden + ДУ

MICROLAB SOLO 7С – це потужна акустична система 2.0 напівпрофесійного класу з детальним, чистим звучанням і значним запасом гучності. За рахунок широкого частотного охоплення вона забезпечує виразність звучання як при відтворенні музики, так і в фільмах або іграх. А завдяки пульту дистанційного керування ви зможете регулювати звук просто сидячи на дивані. При цьому дерев'яний корпус колонок не тільки виглядає стильно, але й покращує загальне звучання, знижуючи спотворення. Просто поставте цю акустику на підлогу або спеціально відведені підставки і насолоджуйтеся кожним акордом в улюблених композиціях.

Особливості:

  • Вихідна потужність 110 Вт RMS;
  • Оригінальний ВЧ динамік, розроблений з використанням сучасних технологій;
  • Новий поліпропіленовий СЧ/НЧ динамік;
  • Потужний підсилювач на дискретних елементах;
  • Дерев'яний корпус (MDF) для поліпшеного звучання;
  • Пульт дистанційного керування;
  • Регулятор гучності на задній панелі

Потужно і голосно

Володіючи повною вихідною потужністю в 110 Вт (RMS), MICROLAB SOLO 7С виходить на початковий рівень акустичних систем Hi-Fi класу. Вона запросто впорається і зі звичайними МР3, і з відтворенням аудіо високої чіткості. Тим більше, що її гучності буде більш ніж достатньо, щоб повністю озвучити кімнату середніх розмірів.

Серйозний підхід до якості звучання

Акустика складається з двох колонок, кожна з яких обладнана шовковим високочастотним динаміком, що відповідає за кристально чисті «верхи», і парою мідвуферів. Причому один з динаміків відповідає за баси, другий - за СЧ/НЧ діапазон для отримання більш багатої звукової картини. В результаті ви отримуєте масштабне і досить точне звучання при добре промальованому середньо і верхньочастотному діапазоні. А за рахунок того, що динаміки отримали екранування, колонки спокійно можна розташовувати поблизу моніторів, телевізорів та іншої техніки.

Зручне керування

Приємним доповненням до цієї акустичної системи стане пульт дистанційного керування. Він зручно лежить в руці і дозволяє регулювати гучність, рівень басів і тембр. З ним ви зможете домогтися оптимальної якості звуку для альбому улюбленої групи або фільму, не встаючи з дивана. Що буде вельми корисно для тих, хто любить дивитися фільми на комп'ютері або збирається використовувати Solo 7C в зв'язці з телевізором.

Стильна зовнішність

Дизайн колонок SOLO 7C теж залишає тільки приємне відчуття. Корпус системи виконаний з MDF c оформленням під темне дерево. Це забезпечує зовнішню привабливість і виключає зайві резонанси. А знімні захисні сітки на динаміках дають можливість змінювати їх зовнішній вигляд на свій розсуд і полегшують догляд за колонками.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

55 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

85 дБ

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

mini-Jack (3.5 мм)

RCA

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

Фронтальні колонки: 558 x 220 x 325 мм

Вага

23,4 кг

Особливості

Оригінальний ВЧ динамік, розроблений з використанням сучасних технологій; Новий поліпропіленовий СЧ/НЧ динамік; Потужний підсилювач на дискретних елементах; Дерев'яний корпус (MDF) для поліпшеного звучання; Пульт дистанційного керування; Регулятор гучності на задній панелі

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера