Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Колонки MICROLAB 2.1 FC530 (Wooden)

Код:684320
Архiв
Колонки MICROLAB 2.1 FC530 (Wooden) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 28 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Колонки MICROLAB 2.1 FC530 (Wooden)

MICROLAB FC530 – це стереосистема 2.1 зі збалансованим звучанням і сучасним дизайном, здатна забезпечити розваги на найвищому рівні. Меломанам вона припаде до душі за рахунок чіткого відтворення музики з точним інтонуванням і глибокими басами, яке досягається за рахунок спеціальної конструкції і фірмової технології посилення басів X-BASS. А решта користувачів оцінять не лише якісне звучання, але й зручність використання завдяки пульту дистанційного керування, що входить у комплект. Це ідеальне рішення для людей, яким потрібен якісний звук рівня Hi-Fi за прийнятною ціною.

Особливості:

  • Максимальна вихідна потужність аудіосистеми 64 Вт;
  • Фірмова технологія посилення басів X-BASS;
  • Винесений окремо підсилювач;
  • Пульт дистанційного керування;
  • Корпуси сателітів і сабвуфера зроблені з МДФ;
  • Сучасний дизайн

Звучання Hi-Fi рівня

Акустика MICROLAB FC-530 створена для відтворення звуку високої якості. Завдяки спеціально розробленим і оптимізованим динамічним голівкам широкосмугові динаміки основних сателітів мають надиво рівне звучання: нерівномірність АЧХ 130 Гц - 8 кГц +/- 1,5 дБ, 100 Гц - 20 кГц +/- 3 дБ. Що повністю відповідає стандарту Hi-Fi. Таким чином ви отримаєте дійсно якісне відтворення улюблених треків, а також гідний аудіосупровід для фільмів або ігор, що дозволяє повністю зануритися в атмосферу того, що відбувається на екрані.

Насичені баси

До складу FC-530 входить великий сабвуфер, який відповідає за виключно достовірне відтворення басів. Особлива технологія виготовлення кошика динаміка і корпусу з урахуванням законів психоакустики дозволяють йому відтворювати весь належний спектр частот. А завдяки потужності 28 Вт і особливій технології X-BASS від Microlab Technology баси стають ще більш глибокими та виразними.

Винесений окремо підсилювач

Ця модель акустичної системи отримала не вбудований, а окремий підсилювач. Завдяки цьому число перешкод мінімізовано, а звучання виходить більш яскравим, чистим і якісним.

Зручне керування

Акустичну систему MICROLAB FC-530 можна підключати до самих різних мультимедійних пристроїв, починаючи від комп'ютера і закінчуючи телевізором. Що дуже зручно. Тим більше, що в комплекті з нею йде пульт дистанційного керування. З його допомогою можна легко і швидко регулювати гучність та змінювати налаштування за своїм бажанням. З будь-якого куточка кімнати.

Оригінальний дизайн

Корпуси колонок і сабвуфера повністю виготовлені з МДФ найвищої якості, що забезпечує відмінні акустичні властивості та зменшує резонанси. І при цьому виглядає досить привабливо. А підсилювач, виконаний в Hi-Tech стилі, додає сучасну ноту в загальний ансамбль аудіосистеми. Тому MICROLAB FC-530 стане прекрасним доповненням будь-якого інтер'єру.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,1

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

35 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

75 дБ

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

mini-Jack (3.5 мм)

RCA

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

Фронтальні колонки: 132 x 93 x 100 мм; Сабвуфер: 280 x 240 x 255 мм; Зовнішній посилювач: 200 x 77 x 210 мм

Вага

8,5 кг

Особливості

Фірмова технологія посилення басів X-BASS; Винесений окремо підсилювач; Пульт дистанційного управління; Корпусу сателітів і сабвуфера зроблені з МДФ; Сучасний дизайн

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера