Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Комп'ютерна акустика GamePro GS785 Bluetooth RGB

Код:700437
Немає в наявності
Комп'ютерна акустика GamePro GS785 Bluetooth RGB video preview
Комп'ютерна акустика GamePro GS785 Bluetooth RGB фото
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комп'ютерна акустика GamePro GS785 Bluetooth RGB

Акустика GamePro GS785 – це компактна система з двох динаміків зі стильним дизайном та світлодіодним RGB підсвічуванням. Вона легко підключається до всіх ПК та ноутбуків, смартфонів та інших девайсів за допомогою дротового або бездротового способу і відмінно підійде для будь-якого будинку чи офісу. Завдяки компактній конструкції та оригінальній зовнішності в геймерському дусі, ці колонки будуть добре виглядати будь-де. А живлення від USB або 3.5 mini jack дозволяє підключати акустику будь-яким зручним для вас способом. Пориньте у світ ігор або слухайте музику онлайн поки займаєтеся своїми справами з GamePro GS785.

 

Особливості:

  • Загальна вихідна потужність 10 Вт
  • Підключення через Bluetooth 5.0 або mini-jack 3,5 мм
  • Вбудоване світлодіодне RGB підсвічування
  • Регулювання гучності за допомогою кнопок
  • Сенсорне керування підсвічуванням
  • Живлення від USB
 

Сміливий дизайн для сміливої гри

GamePro GS785 RGB стануть чудовим доповненням для вашого робочого місця або ігрової зони. Їх кутастий дизайн, комбінування різних фактур та матеріали створюють по-справжньому привабливий та сучасний образ. А вбудоване у фронтальну панель RGB-підсвічування є яскравим акцентом, який виступає не просто прикрасою, але також свідченням їхнього геймерського духу.

 

Сильний та детальний звук

Пориньте у гру і дивіться фільми, насолоджуючись спецефектами на повну. Дві колонки по 5 Вт кожна здатні відтворювати звук у широкому частотному діапазоні від 160 до 20 000 Гц. Це дозволяє їм точно передавати всі нюанси аудіо, роблячи ваші мультимедійні розваги ще кращими. А якщо об'єднати їх разом із сабвуфером, наприклад, ці колонки зазвучать ще більш об'ємно та потужніше, дозволяючи вам оцінити все багатство улюбленої музики та спецефекти у кінострічках.

 

Зручне керування

Завдяки тому, що елементи керування колонками винесені на передню панель, ви отримуєте швидкий та зручний доступ до налаштувань звуку. Що допоможе зробити прослуховування музики чи ігровий процес ще приємнішими.

 

Просте підключення

З GamePro GS785 RGB ви можете самі вибирати, з якого пристрою транслювати аудіо. Легко підключайтеся до смартфону або планшета за допомогою універсального та стабільного Bluetooth 5.0 або насолоджуйтесь надійним аудіопідключенням до ПК через вхід AUX 3,5 мм. У будь-якому випадку ви отримаєте гучне та чисте звучання, яке перевершує те, що можуть видавати стандартні динаміки на мобільній техніці.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Матеріал корпуса
Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

160 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Функції

Інтерфейси

mini-Jack (3.5 мм)

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

96 х 82 х 80 мм

Вага

0,6 кг

Комплектація

Акустика; Інструкція

Особливості

Сумісність: Ноутбуки, ПК; Підключення: Бездротове, дротове; Світлодіодна підсвітка; Сенсорне керування; Потужність: 2х5 Вт; Кількість одночасних Bluetooth-з'єднань: Одне підключення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Комп'ютерна акустика GamePro GS785 Bluetooth RGB