Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків14
Питання-відповіді4

Портативна Акустика Air Music CUP (Black)

Код:624315
Архiв
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) video preview
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) video preview
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Портативна Акустика Air Music CUP (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-47%
Вигода 470 ₴
cashback iconКешбек 5 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Портативна акустика AIR MUSIC CUP

Основні переваги:

  • Чисте об'ємне звучання
  • Зручне управління за допомогою клавіш на корпусі
  • Бездротове підключення Bluetooth
  • FM-радіо
  • Можливість об'єднувати 2 колонки до пари
  • Захист від вологи та пилу за стандартом IPX6
 

Якщо ви справжній меломан і не мислите свого життя без музики, оточіть себе нею. Куди б ви не відправилися – на пікнік, вечірку або на пляж – візьміть із собою портативну акустику AIR MUSIC CUP. Вона з легкістю може заповнити своїм звучанням будь-яку кімнату і прекрасно лунатиме на природі. Насолоджуйтеся улюбленою музикою де завгодно, створюйте потрібну атмосферу, відпочивайте та розважайтеся із задоволенням.

 
 

Чіткий і насичений звук

Два вбудовані динаміки потужністю 3,5 Вт кожен забезпечують цій портативній акустиці сильний звук з виразним звучанням у всьому діапазоні. Її корпус обтягнутий особливої тканиною із крупним плетінням, котра відмінно пропускає всі звуки і одночасно захищає випромінювачі від зовнішніх впливів. Крім того, з торців колонки встановлені 2 пасивних радіатори, що прикриті алюмінієвими пластинами, які вібрують у ритмі музики.

 

Широкий вибір варіантів підключення

Слухайте своїх улюблених виконавців або складені друзями плейлисти, діліться музикою зі свого смартфона і міняйте її у будь-який момент. Підключайтеся до AIR MUSIC CUP за допомогою комфортного і надійного Bluetooth-з'єднання або ж використовуйте аудіовхід Aux-in для прямого з'єднання з MP3-плеєром або іншим пристроєм. Крім того, девайс вміє програвати музику з карт пам'яті або з зовнішнього USB-накопичувача (через OTG-кабель, що йде у комплекті). А вбудований FM-приймач стане ще однією перевагою цієї портативної колонки.

 
 

Просте управління

Керувати відтворенням музики можна у програвачі на вашому смартфоні або ж використовуючи кнопки на самій акустиці. Причому за допомогою останніх ви можете не тільки контролювати гучність або перегортати композиції, але і вибирати потрібну FM-радіостанцію, приймати або відхиляти дзвінки, змінювати режими.

 

Балакуча колонка

AIR MUSIC CUP забезпечена функцією голосових підказок. Увімкніть її і пристрій буде повідомляти про те, який режим роботи активований, який статус підключення або попередить якщо зв'язок з телефоном раптом урветься. Все це допоможе вам швидше орієнтуватися і вибирати потрібні налаштування.

 
 

Удвічі більше музики, вдвічі більше задоволення

Об'єднайте дві портативні колонки у пару, щоб зробити звук ще глибше й об'ємніше. Функція TWS (True Wireless Stereo) дозволяє з'єднувати однакові акустичні системи й програвати музику на обох одночасно.

 

Водонепроникний корпус

AIR MUSIC CUP не страшні будь-які погодні примхи. Вона має водостійку конструкцію класу IPX6. Це означає, що колонка захищена від водяних потоків або сильних струменів з будь-якого напрямку, бризок, дощу. Тому ви цілком вільно можете взяти цю акустику на вечірку біля басейну, вилазку на природу або на пляж.

 
 

Режим гарнітури

Акустичну систему AIR MUSIC CUP можна використовувати і в якості hands-free-гарнітури, щоб приймати телефонні виклики у будь-який час. Спілкуйтеся з друзями та рідними, не торкаючись свого смартфону, влаштовуйте колективні дзвінки і багато іншого.

 

Автономна робота

Вбудований акумулятор на 2200 мАг забезпечує акустиці близько 6 годин безперервного відтворення музики. А інтелектуальна функція економії енергії автоматично вимкне пристрій, щоб зберегти заряд батареї, якщо він не використовується більше 10 хвилин. Наприклад, якщо він стоїть на паузі або відсутній Bluetooth-з'єднання. При цьому, зарядити колонку можна від будь-якого джерела з USB-портом: комп'ютера, зовнішнього акумулятора, мережі (через адаптер).

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
HI-RES AUDIO

Ні

Еквалайзер

Ні

Функції

AirPlay

Ні

FM радіо

Так

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Bluetooth

Micro-USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Ємність аккумулятора

2200 мАг

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

106 х 88 х 88 мм

Вага

0,352 кг

Комплектація

Акустика Air Music CUP; OTG кабель; Кабель Aux In; Кабель Micro-USB; Інструкція

Бере участь в акції

Ні

Особливості

Чисте об'ємне звучання; Зручне керування за допомогою клавіш на корпусі; Можливість об'єднувати 2 колонки у пару; Захист від вологи та пилу за стандартом IPX6

Відгуків