Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green)

Код:703813
Очікується
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Портативна акустика HUAWEI Sound Joy (Green) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
-7%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
4 299
3 999
Колір
Black фото
Green фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Звільни музику

Почни свою музичну подорож разом із компактною та стильною колонкою з виразним звучанням HUAWEI Sound Joy. Вона оснащена потужними динаміками, створеними у співпраці з французькою компанією Devialet, що відтворюють сильний, чіткий звук. І має в запасі близько 26 годин автономної роботи, що дозволяє безперервно насолоджуватися улюбленою музикою протягом усієї доби. А також може порадувати користувачів автоматичним підключенням, функцією сполучення з іншими такими ж колонками для отримання об'ємного стереозвуку та захистом від води та пилу за стандартом IP67. З нею ти зможеш відчути весь смак свободи та радість від класної музики.

Готова до подорожей

HUAWEI Sound Joy створена, щоб бути завжди поряд. Підвісь акустику до свого рюкзака за зручний ремінець або помісти цю ультрапортативну модель у флягоутримувач на своєму велосипеді і приготуйся до нових пригод.

Стильне та практичне підсвічування

Додай своїм улюбленим трекам вогню за допомогою різнокольорового кільця на бічній грані Sound Joy. Воно також дозволить контролювати рівень гучності та відстежувати час автономної роботи за наповненістю світлодіодного кільця.

Зроблено із правильного матеріалу

Спеціальна тканина, що покриває HUAWEI Sound Joy, надає їй приголомшливий, динамічний вигляд і забезпечує більш комфортний дотик. Вона також надійно захищає колонку під час прогулянок на свіжому повітрі і, що важливіше, дозволяє звукам резонувати так, як вони і повинні. Крім того, HUAWEI Sound Joy може похвалитися вологозахищеною конструкцією, сертифікованою за стандартом IP67. Це означає, що акустика витримує практично будь-які погодні умови, а також короткочасне занурення у воду на глибину до 1 метра.

Більше звуку, менше компромісів

HUAWEI Sound Joy оснащена двосмуговою акустичною системою Devialet з вражаючим рівнем гучності в 79 дБА. * Вона складається з повночастотного динаміка з комбінованою діафрагмою з вуглецевого волокна, завдяки якій басові частоти аж до 50 Гц (-10 дБ) звучать повніше, точно налаштованого твітера з шовковим куполом і 2 пасивних випромінювачів з максимальним ходом до 16 мм. Разом з фірмовою технологією Devialet SAM® для вирівнювання сигналу та акустичного вихідного тиску, це дозволяє колонці відтворювати музику без спотворень навіть на високій гучності. З чіткими високими та глибокими басами, які заповнюють кожен куточок кімнати.

Музика нон-стоп

Неважливо, як довго триватиме твоя подорож. Завдяки великій батареї ємністю 8 800 мАг ця акустика забезпечує до 26 годин безперервного відтворення музики на одному заряді. А підтримка надшвидкого заряджання потужністю 40 Вт дозволяє отримати цілу годину відтворення після короткої 10-хвилинної підзарядки. *

Стабільний та якісний сигнал

Підключення через Bluetooth 5.2 забезпечує акустиці вищу якість звуку, а також нижче енергоспоживання та мінімальну затримку сигналу.

Потряси, щоб отримати більше звуку

Об'єднуй свою колонку HUAWEI Sound Joy з іншою такою ж, щоб створити справді вражаючий стереоефект. Для цього не потрібно довго копатися в телефоні, шукаючи потрібні налаштування. Досить просто струсити колонками, і вони автоматично поєднаються у пару. А ви з друзями і отримаєте об'ємний стереозвук для повнішого занурення в музику.

Передача в один дотик

З легкістю перемикай музику і змінюй плейлисти одним рухом. Просто доторкнися телефоном до HUAWEI Sound Joy, щоб миттєво перенести трек на колонку * і завжди підтримувати потрібний ритм.

Автоматичне виявлення

Насолоджуйся майже миттєвим підключенням акустики до своїх пристроїв HUAWEI за допомогою функції автоматичного виявлення. * Просто піднеси свій телефон, планшет або ноутбук до HUAWEI Sound Joy і торкнися спливаючого вікна на своєму пристрої, щоб підключитися.

*Дані з лабораторії Huawei. Максимальна гучність, виміряна з відстані 2 метри, становила 79 дБА.

*Колонка підтримує швидку зарядку потужністю до 40 Вт за протоколами SCP 2.0 та PD 3.0. Рекомендується використовувати зарядний кабель, що постачається з динаміком. Зарядка також сумісна з 5В/2А, 9В/2А та 10В/4А. Відтворення в 1 годину після 10 хвилин можливе при використанні швидкої зарядки потужністю 40 Вт.

*Передача в один дотик підтримується смартфонами Android 5.1 або вище з функцією NFC. Телефони на iOS не підтримуються.

*Автовиявлення підтримується лише на телефонах та планшетах Huawei з HarmonyOS 2 або пізнішої версії. Моделі ПК, що підтримують автоматичне виявлення, включають HUAWEI MateBook D 16 (AMD), HUAWEI MateBook 13 2021, HUAWEI MateBook 14 2021 та HUAWEI MateBook X Pro 2021. Ця функція також потребує оновлення програмного забезпечення на вказаних моделях.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Захист від вологи

Так

Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

50 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

USB-C

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Ємність аккумулятора

8800 мАг

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

20,2 х 7,3 х 7,3 см

Вага

0,68 кг

Особливості

Перетворювачі: двосмугові із пасивними мембранами, налаштовані Devialet; Технології від Devialet: Speaker Active Matching (SAM), що підлаштовує звук під характеристики джерела; Динаміки: 2 пасивні опозитні випромінювачі, 1 повнодіапазонний 20 Вт (50×75 мм), 1 твітер 10 Вт (діаметр 19 мм); Зв'язок: Bluetooth 5.2, NFC із підтримкою Huawei Share, One Touch Transfer; Управління: дистанційне зі смартфона за допомогою кнопок на корпусі; Візуальні ефекти: вбудоване світлодіодне кільце також інформує про стан; Взаємодія з пристроями: підключення 2-х колонок у режимі стерео (струшування – Shake Stereo Link Up); Роз'єм: USB-C для заряджання; Корпус: тканинне обплетення, захист IP67; Заряджання: 40 Вт, пристрої 5В/2А, 9В/2А або 10В/4А

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера