Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Саундбар Hisense HS212F

Код:701469
Архiв
Саундбар Hisense HS212F фото
Саундбар Hisense HS212F фото
Саундбар Hisense HS212F фото
Саундбар Hisense HS212F фото
Саундбар Hisense HS212F фото
Саундбар Hisense HS212F фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 69 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зручний і простий у використанні пристрій для вашого дому. HS212F створює широкий діапазон звуків, що заповнюють простір. Незалежно від типу кімнати, у якій ви перебуваєте, пристрій оточує вас потужним і чистим об’ємним звуком. Насолоджуйтеся чітким і збалансованим звучанням, де б ви не були.

 

Звукову панель Hisense HS212F оснащено 2 динаміками й бездротовим сабвуфером, що забезпечує високоякісний звук потужністю 120 Вт. Завдяки професійному налаштуванню звуку можна відчути ефект повної присутності.

 

Режим чистого, природнішого й об’ємнішого звуку дає змогу відчути улюблену музику саме так, як цього прагнули виконавці та продюсери, забезпечуючи насичене та чітке прослуховування.

 

Почуйте кожен звук, що лине з екрана, від найгучніших вибухів до тихих звукових ефектів, як у кінотеатрі. Перетворіть будь-який фільм, телешоу в захоплююче багатовимірне аудіо. Пориньте в улюблені розваги.

 

Не пропустіть жодного слова й речення. Аудіо високої роздільної здатності максимально точно відтворює оригінальний звук, що забезпечує реалістичне та чітке прослуховування. Легко почути всі деталі, більше немає сторонніх звуків, що відволікають.

 

Аудіосистему створено для того, щоб вона стала частиною інтер’єру вашого будинку. Елегантне й стримане металеве покриття добре вписується в сучасний дім. Стиль життя, виражений через звук.

 

Жодних проблем під час з’єднання. Саундбар Hisense HS212F використовує технологію Bluetooth для легкого бездротового підключення до розумних пристроїв. Насолоджуйтеся музикою зі свого смартфона, планшета та ноутбука за допомогою бездротового зв’язку.

 

Усе, що потрібно зробити, — натиснути на кнопку. Легке керування функціями Саундбару, як-от увімкнення або вимкнення, збільшення або зменшення гучності за допомогою пульта дистанційного керування для телевізора Hisense. Відчуйте різноманіття звуків за допомогою одного пульта дистанційного керування.

 

Просте підключення до будь-якого телевізора. Підключіть саундбар до телевізора за допомогою одного HDMI, оптичного кабелю, а також бездротовим способом через Bluetooth, щоб за мить насолоджуватися кращим звуком телевізора.

 

Саундбар HS212F оптимізовано для бездоганної роботи з телевізорами Hisense та максимального задоволення від розваг. Він миттєво покращить звук вашого телевізора та дасть змогу насолоджуватися сімейним переглядом.

 

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

2,1

Матеріал корпуса
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

40 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

HDMI

Цифровий коаксіальний вхід

Цифровий оптичний вхід

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

84 x 960 x 55 мм

Вага


6,5 кг