Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro (Black Gold)

Код:669107
Архiв
Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro (Black Gold) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro (Black Gold) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro (Black Gold) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro (Black Gold) фото
Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro (Black Gold) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-100%
Вигода 22 999 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro

Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro – найменший підводний скутер, який допоможе підвищити рівень підводного плавання. Це революційyий, легкий, ручний рушійні пристрій складається з двох рівномірно обладнаних гребних гвинтів з обох сторін, які забезпечують загальну тягу. Робоча глибина занурення - до 40 метрів. Він ідеально підходить для будь-якого віку і рівнів досвіду, а тому стане відмінним вибором для сімейного дозвілля, новачків та тих, хто просто хоче плавати в своє задоволення. Просто вхопитеся за ручки, натисніть на курок, і все готово! Розширте свій кругозір під час плавання, підводного плавання і дайвінгу.

 

Особливості акваскутера Mix Pro:

  • Ємність акумулятора: 121 Втгод;
  • Кріплення для Gopro;
  • Сумний поплавок для кращої плавучості;
  • Робоча глибина занурення: до 40 м;
  • Запас ходу: до 60 хвилин;
  • Максимальна швидкість: 6,5 км/год;
  • Розмір, вага: 465 х 230 х 230 мм; 3,5 кг.
 

Ідеально для сімейного відпочинку

Акваскутер Mix Pro можна використовувати на пляжі або в басейні. Він дуже портативний і легкий, завдяки чому можна брати із собою навіть на човен. Безумовно ідеальний компаньйон для заняття водними видами спорту, сімейного літнього відпочинку і підводних поїздок. Подальше збільшення сили прискорення дає свободу всім членам сім'ї. Навіть діти можуть повеселитися з цим підводним скутером! Його ергономічний дизайн з двома зручними кнопками запуску, відмінно пристосовується для дитини, а також дорослого. Дозволить плавати й поринати на максимальній швидкості, навіть якщо Ви новачок в воді!

 
 

Безпечна і розслаблююча пригода під водою

Mix Pro оснащений плаваючою насадкою, яка допомагає підтримувати позитивну плавучість і підвищену безпеку. Це може підняти Ваш рівень підводного плавання на інший рівень. Заощаджуйте сили, досліджуючи підводні поверхні, і помилуйтеся красою морського життя. Відмінний спосіб насолодитися захоплюючим підводним пригодою!

 
 

Екстраординарний досвід фрідайвінга

Якщо Ви хочете повністю дослідити підводний всесвіт, то саме Акваскутер Mix Pro - те, що потрібно! Цей дивовижний міні-скутер дозволить досягти глибини з контрольованою швидкістю, не перевантажуючи себе під час фрідайвінга. Отримайте максимум задоволення від скутера Mix Pro!

 
 

Максимізуйте кожне занурення з аквалангом

При зануренні з аквалангом, як правило, газ вичерпується швидше з кожною новою глибиною. З обладнаними пропелерами Mix Pro, це, безумовно, дозволить прискоритися і набагато довше залишатися у воді. Крім того, ця машина забезпечує кращий баланс і плавучість при підводному плаванні. Він контролює можливості занурення і допомогу в течіях, протягом плавання. Ви зможете не тільки не відставати від морських істот, а й зафіксувати захоплюючі кадри на камеру!

 

Кріплення для камери

Оснащений універсальним кріпленням для екшн-камери, сумісним з багатьма моделями. Так, наприклад, установка GoPro повинна забезпечити безпроблемну роботу. Ідеально підходить для всього: від відео для сімейного відпочинку до запису рідкісних кадрів, виявлених на рифі. Переднє стандартне кріплення для 3-х сторонньої камери, допоможе прикріпити водонепроникну камеру до передньої частини Акваскутера Mix Pro для запису плавних і захоплюючих підводних фото і відео!

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою
Вага

3,5 кг

Колір моделі

Чорний

Пересування

Максимальна швидкість

Автономність

Час роботи акумулятора
Час зарядки акумулятора

Особливості

Bluetooth

Ні

Наявність підсвічування

Ні

Особливості

Ємність акумулятора: 121 ВтГ; Кріплення для Gopro; Сумний поплавок для кращої плавучості; Робоча глибина занурення до 40 м; Розмір: 465 х 230 х 230 мм

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Акваскутер Sublue WhiteShark Mix Pro (Black Gold)