Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Ароматизатор Baseus Smile Vehicle Mounted (Red) SUXUN-WX09

Код:666387
Немає в наявності
Ароматизатор Baseus Smile Vehicle Mounted (Red) SUXUN-WX09 фото
Ароматизатор Baseus Smile Vehicle Mounted (Red) SUXUN-WX09 фото
Ароматизатор Baseus Smile Vehicle Mounted (Red) SUXUN-WX09 фото
Ароматизатор Baseus Smile Vehicle Mounted (Red) SUXUN-WX09 фото
Ароматизатор Baseus Smile Vehicle Mounted (Red) SUXUN-WX09 фото
cashback iconКешбек 3 ₴
349

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Створіть приємну атмосферу у салоні свого авто за допомогою невеликого та функціонального ароматизатора Baseus Smile. Він кріпиться до торпедо за допомогою ЗМ скотча і має практичну конструкцію, що дозволяє регулювати інтенсивність аромату. А 4 змінні картриджі з освіжаючими запахами лимона, океанського бризу і класичного одеколону, що йдуть у комплекті, забезпечать приємну свіжість у салоні автомобіля надовго.

Особливості:

  • Компактний розмір та елегантний дизайн
  • 4 ароматизатори у комплекті
  • Налаштування сили аромату
  • Кріплення на торпедо за допомогою ЗМ скотча
  • Безпечні ароматизатори, які не містять алкоголь
  • Довговічний металевий корпус
 

Ніяких неприємних запахів

Ароматизатор Baseus Smile чудово маскує неприємні запахи такі як дим сигарет, аромати їжі, мийні засоби та інші. Він має невеликий округлий корпус, всередині якого захований ароматичний диск, що поширює освіжаючий запах через спеціальні отвори. Причому використання саме твердого освіжувача має свої переваги: він не боїться впливу сонця, не розіллється і буде витрачатися ощадно.

Регулюйте силу аромату

Верхня кришка, що обертається, дозволяє легко контролювати інтенсивність аромату. Просто поверніть її, щоб приглушити або навпаки збільшити силу аромату залежно від ситуації.

 

Залишиться там, де ви його прикріпили

Аксесуар кріпиться на будь-яку гладку поверхню за допомогою надійного ЗМ-скотча. Тому він залишиться на місці навіть під час різких маневрів або їзди по вибоїстій дорозі. І при цьому не миготітиме перед очима на відміну від звичайних ароматизаторів, які вішаються на дзеркало заднього виду. Крім того, використовувати його можна не лише в салоні автомобіля, а і у ванній кімнаті, шафі, на кухні або в офісі.

Безпечні компоненти

У комплекті з ароматизатором Baseus Smile йдуть кілька змінних картриджів з запахом лимона, океанської свіжості та класичного одеколону. Що дозволяє вибрати аромат до смаку. Також варто відзначити, що всі вони не містять спиртових добавок, а тому безпечні у використанні. У тому числі для вагітних жінок і дітей.

 

Стильний та компактний

Baseus Smile виготовлений з алюмінієвого сплаву і виглядає досить стильно у своєму обтічному корпусі з отвором, стилізованим під посмішку. Він займає зовсім небагато місця і чудово виглядатиме не тільки в салоні авто, а й у будь-якому куточку вашого будинку.

   

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пристрою

Ароматизатори

Додаткова інформація

Компактний розмір і елегантний дизайн; 4 ароматизатора в комплекті; Налаштування сили аромату; Кріплення на торпедо за допомогою ЗМ скотча; Безпечні ароматизатори, які не містять алкоголь; Матеріал: Алюмінієвий сплав

Габарити і колір

Габарити

64,7 х 26,5 мм

Вага

42 г

Колір

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Ароматизатор Baseus Smile Vehicle Mounted (Red) SUXUN-WX09