Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Портативний пилосос AutoBot V mini (Red)

Код:692781
Немає в наявності
Портативний пилосос AutoBot V mini (Red) фото
Портативний пилосос AutoBot V mini (Red) фото
Портативний пилосос AutoBot V mini (Red) фото
Портативний пилосос AutoBot V mini (Red) фото
Портативний пилосос AutoBot V mini (Red) фото
Портативний пилосос AutoBot V mini (Red) фото
-15%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 10 ₴
1 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi AutoBot V mini – це стильний і портативний пилосос за допомогою якого ви зможете легко почистити салон свого автомобіля, а також позбутися від пилу та павутиння в будь-якому куточку будинку. Завдяки високій потужності він запросто справляється з дрібним сміттям, а вбудований акумулятор забезпечує девайсу до 25 хвилин автономної роботи, що дозволяє вільно використовувати його де завгодно. Тим більше, що цей бездротовий пилосос має максимально компактні розміри, тому його зручно тримати під рукою. Просто покладіть його в багажник і зможете підтримувати порядок в машині без особливих зусиль.

 

Маленький, але потужний

AutoBot V mini – представник нового покоління портативних автомобільних пилососів. Він став на 40% компактнішим, але при цьому не втратив потужності. Завдяки продуктивному мотору, що забезпечує швидкість обертання до 40 000 об/хв, він може розвивати безпрецедентну для компактних пристроїв силу всмоктування в 4200 Па. Тому він зможе впоратися навіть з самими стійкими забрудненнями і стане незамінним помічником для прибирання салону вашого автомобіля.

Пилосос розміром з термос

Ще одна важлива перевага цього пилососа – його компактність. AutoBot V mini більш як на 60% менший, ніж традиційний автомобільний пилосос і за своїми габаритами нагадує звичайний термос. Він зручно уміщається в руці, що полегшує його використання, а також не вимагає багато місця для зберігання. Ви зможете розмістити його в багажнику свого автомобіля, дверній кишені або будь-якому іншому місці, де він завжди буде під рукою.

 

Відмінна автономність

Завдяки вбудованому акумулятору ємністю 2000 мАг у вас буде достатньо часу для повноцінного прибирання салону автомобіля. Так, за даними виробника, одного повного заряду пилососу вистачає на 25 хвилин автономної роботи. 

Багаторазовий HEPA-фільтр, який можна мити

Дворівнева фільтруюча система подбає про те, щоб все сміття і пил залишалися в контейнері пилососа. Вона складається з металевої сітки і НЕРА-фільтра, що уловлює найдрібніші тверді частинки, тому на виході ви отримуєте тільки чисте повітря. При цьому фільтр легко розбирається й чиститься: після використання його досить промити водою для того, щоб усунути накопичені пил та бруд.

 

Гігієнічне очищення

Продумана конструкція міні-пилососа дозволяє швидко позбутися від зібраного сміття, не контактуючи при цьому з брудом. Просто натисніть на кнопку і витрусіть пил з контейнера, а потім закрийте кришку назад одним рухом. Все дуже просто.

Додаткова насадка 2-в-1

Незважаючи на свої невеликі розміри, цей бездротовий пилосос може похвалитися не тільки хорошою продуктивністю, але і функціональністю. Зокрема, він оснащений додатковою комбінованою насадкою типу 2-в-1, яка об'єднує в собі щітку для очищення тканинних поверхонь і вузьку щілинну насадку для більш ефективного прибирання в самих важкодоступних місцях. З її допомогою буде ще легше підтримувати чистоту в салоні автомобіля.

 

Стильний та мінімалістичний

AutoBot V mini з його вузьким обтічним корпусом, елегантними кольорами та поєднанням анодованого алюмінію та міцного АБС-пластика виглядає дуже сучасно і привабливо. А використання якісних матеріалів забезпечує тривалий термін служби. Це дійсно стильний і корисний аксесуар для будь-якого автолюбителя.

     

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Тип збирання
Споживана потужність

60 Вт

Ємність аккумулятору

2000 мАгод

Додаткові характеристики

Час до повної зарядки

3 год

Час роботи на повному заряді

Близько 25-28 хвилин

Порт зарядки

USB-роз'єм

Сила всмоктування

4200 Па

Обсяг пилозбірника

0,1 л

Матеріал

Пластик

Додаткова інформація

Насадка 2 в 1 - щітка плюс щілинна насадка

Фізичні характеристики

Вага

485 г

Габарити

265 x 69.5 x 57.5 мм

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Портативний пилосос AutoBot V mini (Red)