Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акція Рюкзак Huawei 15.6" CD60 (Gray) 51994014

Код:700270
Архiв
Акція Рюкзак Huawei 15.6" CD60 (Gray) 51994014 фото
Акція Рюкзак Huawei 15.6" CD60 (Gray) 51994014 фото
Акція Рюкзак Huawei 15.6" CD60 (Gray) 51994014 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-21%
Вигода 170 ₴
cashback iconКешбек 6 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Легкий та елегантний

Хочете доповнити свій ноутбук стильним та практичним аксесуаром? Рюкзак Huawei swift відмінно підійде для цієї мети. Він має просторе відділення з м'яким відсіком для лептопа діагоналлю до 15,6 дюймів і кілька кишень для різних дрібниць або технічних аксесуарів. І при цьому дуже комфортний за рахунок своєї малої ваги та спеціальної обробки на спинці і лямках. А спокійний сірий колір і лаконічний дизайн роблять його універсальним аксесуаром на будь-який випадок – для походу в школу або на роботу, поїздки за місто або невеликої подорожі.

 

Все на своїх місцях

Рюкзак Huawei swift дозволить вам з комфортом переносити ноутбук розміром до 15,6 дюймів, а також різні аксесуари і важливі для вас речі. При цьому окрема м'яка кишеня з фіксатором подбає, щоб лептоп залишався на своєму місці і не стикався з іншими речами у відділенні. А додаткові кишеньки знадобляться, щоб розмістити всередині аксесуари та інші важливі речі, такі як мишка, телефон, павербанк тощо.

 

Нічого зайвого

Крім своєї практичності, цей аксесуар відрізняється ще й універсальністю. Завдяки лаконічному дизайну він підійде практично під будь-який образ: від строгого ділового до вільного повсякденного. Один рюкзак на всі випадки – це зручно.

 

Комфорт і практичність

Спинка рюкзака вкрита спеціальним матеріалом, який забезпечує хорошу вентиляцію, а тому він не парить у спеку. М'які лямки зручні і не натирають, а для більш зручного пересування в громадському транспорті у рюкзака передбачена широка ручка, що дозволяє легко переносити його в руці. Тому пересування з ним по місту не доставить вам дискомфорту.

 

Ефективний захист

Завдяки цьому рюкзаку ваш лептоп та інші речі будуть надійно захищені від негоди. Аксесуар зроблений зі 100% поліестеру і має водовідштовхувальне покриття, тому навіть якщо ви потрапите під дощ вмісту рюкзака нічого не загрожує.

 

Особливості:

  • Підходить для перенесення ноутбуків з діагоналлю екрану до 15,6 дюймів
  • Захищена кишеня для ноутбука усередині
  • Додаткові кишеньки для аксесуарів
  • Велика зовнішня кишеня для швидкого доступу до речей
  • М'яка спинка та лямки, обшиті повітропроникним матеріалом
  • Стильний та лаконічний дизайн
  • Стійкий до вологи матеріал

Характеристики

Основні характеристики

Стиль
Для кого
Форм-фактор
Об'єм

16 л

Матеріали

Поліестер

Відсік для ноутбука
Додаткові функції
Особливості

Захищена кишеня для ноутбука всередині; Додаткові кишеньки для аксесуарів; Велика зовнішня кишеня для швидкого доступу до речей; М'яка спинка та лямки, обшиті повітропроникним матеріалом; Стильний та лаконічний дизайн

Габарити

300 x 117 x 457 мм

Колір

Найпопулярніші запити в категорії Акція Рюкзак Huawei 15.6" CD60 (Gray) 51994014