Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді1

Бігова доріжка KingSmith Treadmill K12

Код:681621
Архiв
Бігова доріжка KingSmith Treadmill K12 фото
Бігова доріжка KingSmith Treadmill K12 фото
Бігова доріжка KingSmith Treadmill K12 фото
Бігова доріжка KingSmith Treadmill K12 фото
Бігова доріжка KingSmith Treadmill K12 фото
Бігова доріжка KingSmith Treadmill K12 фото
КУПУЙ ОФІЦІЙНУ ТЕХНІКУ В ЦИТРУС
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 189 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Рушате на пробіжку або прогулянку в будь-який час і в будь-якому місці з новою складаною біговою доріжкою KingSmith від Xiaomi. Вона може похвалитися функцією інтелектуального контролю швидкості, зручною ручкою, що прибирається за потребою, декількома рівнями захисту, бездоганною конструкцією і високою ефективністю у використанні. При цьому доріжка не створює зайвого шуму і займає зовсім небагато місця, що полегшує її зберігання. Оснастіть свій домашній спортзал високоякісним кардіотренажером і будьте завжди у формі з біговою доріжкою KingSmith.

 

Тренування у вас вдома. В будь-який час.

У вас мало часу, щоб ходити до спортзалу? Відкрийте для себе переваги кардіо-педа в домашніх тренуваннях вже сьогодні з Xiaomi KingSmith. Ця ультратонка бігова доріжка підтримує різні рівні швидкості від 0,8 км/год до 12 км/год для бігу або ходьби. І дуже проста в керуванні. Тому ви можете розмістити її у вітальні і, замість сидіння на дивані, йти в легкому темпі поки дивитеся улюблений серіал. Це допоможе підвищити витривалість організму, поліпшити кровообіг, знизити ризик серцево-судинних захворювань і поліпшити фізичний стан в цілому.

 

Більше простору для справжнього комфорту під час пробіжок

Чим ширше бігова доріжка, тим краще і плавніше біг. KingSmith має ширину полотна 480 мм, що робить вправи більш безпечними й ефективними. Як і спеціальне протиковзке покриття. А силіконовий матеріал доріжки додатково знижує навантаження на коліна і суглоби, що допомагає зробити вправи більш безпечними.

 

Легка, компактна, довговічна

Ця бігова доріжка виготовлена з алюмінієвого сплаву, а тому легка і міцна, і при цьому здатна витримувати максимальне навантаження до 100 кг. Крім того, вона оснащена складаною ручкою, яка допоможе вам зберегти рівновагу, коли це необхідно. Ви також можете розмістити на ній свій смартфон, щоб дивитися мотивуючі або розважальні відео під час тренувань.

 

Автоматичне або ручне регулювання швидкості

Ласкаво просимо на повноцінну пробіжку у вас вдома. Швидко і легко перемикайтеся з легкої ходьби для розминки на біг підтюпцем і корегуйте свій темп тренування у будь-яку мить. Біговою доріжкою Xiaomi KingSmith можна управляти двома різними способами:

  • Ручний режим – дозволяє збільшувати і зменшувати швидкість, а також запускати або припиняти роботу доріжки за допомогою пульта дистанційного керування.
  • Автоматичний режим Smart Touch – у ньому доріжка працює завдяки високоточному датчику, який відстежує ваші рухи і плавно адаптує швидкість бігової доріжки до вашого власного темпу. Як коли ви бігаєте на відкритому повітрі. Він автоматично збільшує швидкість, якщо помічає, що ви занадто наблизилися до переднього краю, і зменшує коли ви відстаєте.
 

Без зайвого шуму

Тренуйтеся в будь-який зручний для вас час. Зменшена відстань між корпусом і підлогою зробила бігову доріжку більш стабільною, а також значно знизила шум, створюваний під час фізичних вправ. Крім того, тренажер оснащений потужним, але тихим безщітковим двигуном останнього покоління. Тому ваші тренування не потурбують сусідів.

 
 

Зручно зберігати і транспортувати

Навіть якщо у вас вдома мало місця, ви можете не турбуватися про те, куди подіти свій тренажер. Бігова доріжка KingSmith має складану конструкцію, що значно зменшує її розмір. Більш того, завдяки товщині близько 14 см (в складеному стані) ви можете легко зберігати її під ліжком, диваном або біля стіни. З іншого боку, вона важить всього 33 кг і має транспортувальні колеса, тому ви можете без особливих зусиль переміщати тренажер з однієї кімнати в іншу.

 

По-справжньому безпечна

Бігова доріжка KingSmith оснащена механізмами безпеки, що відповідають міжнародним стандартам. У їх числі захист від перевантаження, блокування від дітей, автоматична зупинка при відсутності навантаження і режим сну після 10 хвилин бездіяльності. А обмеження швидкості (не більше 3 км/год) стане в нагоді для початківців бігунів і дітей. Таким чином, Xiaomi KingSmith буде абсолютно безпечна для використання будь-яким членом сім'ї.

 

Всі дані в застосунку

Легко відстежуйте активність і контролюйте щоденні тренування прямо зі свого смартфона. Бігова доріжка KingSmith може синхронізуватися з мобільним застосунком Xiaomi KS+ (Android або iOS), в якому можна детально дізнатися про хід тренування, подивитися статистику і ставити цілі.

 

Особливості:

  • Практична складана конструкція
  • Зручна широка платформа
  • Запатентована технологія автоматичного регулювання швидкості
  • Пульт дистанційного керування з екраном
  • Міцна конструкція з алюмінієвого сплаву
  • Легке переміщення та зберігання
  • Кілька рівнів безпеки
  • Синхронізація з додатком Xiaomi KS+ (Android, iOS)

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип конструкції
Сфера використання
Показ дисплея

Швидкість

Час

Колір

Чорний

Додаткові характеристики

Максимальна вага користувача
Максимальна швидкість

Фізичні характеристики

Габарити у робочому вигляді (ВхШхГ)

148 x 79.2 x 106 см

Завантаження

Відгуків