Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді2

Блендер Pinlo Little Monster Cooking Machine (White) YM014507B

Код:633256
Немає в наявності
Блендер Pinlo Little Monster Cooking Machine (White) YM014507B фото
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Незамінний помічник на кухні

Що ми, в першу чергу, чекаємо від блендера? Щоб він був потужним, щоб він був надійним і, звичайно ж, щоб він був безпечним у використанні. Все це в рівній мірі відноситься до блендеру Pinlo Little Monster Cooking Machine.

Блендер зібрав в собі всі сучасні інновації

Ніж має унікальну конструкцію - шість лопатей, виготовлених з високоякісної нержавіючої сталі, які протягом 5 секунд здатні розкришити навіть лід. Для того щоб двигун пристрою працював довго не дивлячись на свою міць, він був створений з деталей таких топових компаній, як Philips і Siemens. Блендер оснащений міцною і надійною чашею, він здатний витримувати вплив від твердих предметів. Зручна кришка, дозволяє носити приготований напій з собою - вона забезпечує щільне закривання і гарантує, що сік не проллється, ні за яких умов. Конструкція спрощена до максимуму - пристрій легко розбирається і просто миється під струменем холодної води. Ніяких звичних кнопок для включення, тому користуватися блендером дуже просто.

З його допомогою можна приготувати:

  • морозиво;
  • овочеве пюре;
  • коктейль;
  • смузі

Блендер виготовлений в кращих традиціях Xiaomi і крім своїх функціональних можливостей, відрізняється привабливим зовнішнім виглядом і доступною ціною. Тому, якщо ви хочете зробити собі склянку соку «за 1 хвилину», блендер Pinlo Little Monster Cooking Machine підійде вам, як не можна краще! Особливо приємно, що пристрій не тільки потужний, а ще й місткий, і зручний. Його стильний дизайн підійде до, напевно, будь-якого кухонного інтер'єру, а його зручна конструкція дозволить використовувати блендер, в рівній мірі комфортно, як чоловікам, так і жінкам.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Насадки
Об'єм основної чаші
Програми та функції

Колка льоду

Смузі

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Скло

Вага

1,45 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Блендер Pinlo Little Monster Cooking Machine (White) YM014507B