Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бутербродниця Tefal SW854 D16

Код:678496
Очікується
Бутербродниця Tefal SW854 D16 фото
Бутербродниця Tefal SW854 D16 фото
Бутербродниця Tefal SW854 D16 фото
Бутербродниця Tefal SW854 D16 фото
Бутербродниця Tefal SW854 D16 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-4%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴
5 199
4 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бренд, якому довіряють

Цікава бутербродница Tefal SW854D16 з декількома змінними панелями з успіхом може застосовуватися для приготування хрустких вафель, підсмажений сендвічів, домашніх кексів. Прилад виконаний з безпечних матеріалів, які не потребують особливого клопоту в експлуатації. Стильний дизайн і легкість в управлінні говорять на користь даної моделі. Tefal - бренд, якому довіряють багато споживачів у всьому світі за якість, надійність збірки і довговічність конструкції.

Пристрій і продуктивність

Апарат складається з двох частин, що нагріваються половин, скріплених як книжка. На нижню панель поміщається продукт, накривається верхньою половинкою і замикається на замок. Корпус класичної прямокутної форми виготовлений з нержавіючої сталі зі вставками з ударостійкого харчового пластику. Робоча поверхня робочої камери покрита антипригарним шаром для запобігання прилипання продукту і більш зручною очищення. Потужності приладу в 700 Вт досить для одночасного приготування двох виробів (стандартних прямокутних тостерний хлібця). Про готовність страви свідчить світловий індикатор на верхній панелі обладнання. Надійна система захисту від перегріву автоматично відключить пристрій після досягнення критичної температури для попередження поломки.

Функціональність

Вхідні в комплектацію змінні насадки забезпечують багатофункціональність приладу. Так, плоскі панелі знадобляться для приготування сендвічів (закритих бутербродів) з ароматною, соковитою начинкою. Краї бутербродів щільно запечатаний і апетитне вміст не витече в процесі смаження. Особливі рифлені пристосування будуть потрібні для найтонших, хрустких вафель. Характерні ребристі гриль-пластини служать для підсмажування хліба, булочок, шаурми. Круглі формочки використовують для випікання невеликих мафінів-кексів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Потужність

700 Вт

Покриття пластин

Антипригарне покриття

Пластини для приготування
Матеріал корпуса

Нержавіюча сталь

Пластик

Колір
Кількість відділень
Матеріал пластин

Метал

Особливості

Антипригарні пластини - швидко і легко чистити, Сендвіч-пластини з глибоким наповненням, Ручка-замок для додаткової безпеки, Індикатори включення живлення і температури, Термостійкі ручки, Можливість зберігання у вертикальному положенні

Фізичні характеристики

Вага

3.4 кг

Вага в упаковці

5.3 кг

Габарити пристрою ВхШхГ

95x250x275 мм

Габарити упаковки ВхШхГ

203x332x360 мм

Комплектація

Мультімейкер Змінні пластини 4х Інструкція Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Бутербродниця Tefal SW854 D16