Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Бутербродниця Pinlo Mini Sandwich Maker PL-S042W1H (White)

Код:645454
Немає в наявності
Бутербродниця Pinlo Mini Sandwich Maker PL-S042W1H (White) фото
Бутербродниця Pinlo Mini Sandwich Maker PL-S042W1H (White) фото
Бутербродниця Pinlo Mini Sandwich Maker PL-S042W1H (White) фото
Бутербродниця Pinlo Mini Sandwich Maker PL-S042W1H (White) фото
cashback iconКешбек 9 ₴
999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смачно. Корисно. Практично

Любите соковиті гарячі бутерброди? Pinlo Mini Sandwich Maker PL-S042W1H – бутербродниця з антипригарним покриттям. Пристрій дозволяє за 3 хвилини приготувати сендвіч з натуральних інгредієнтів, забезпечивши вас апетитним перекусом.

Особливості:

  • Час приготування бутерброда – 3 хвилини
  • Максимальна температура нагріву – 180°C
  • Вигнута робоча поверхня
  • Антипригарне покриття

Швидко та просто

Одна з головних переваг бутербродниці – простота використання. Пристрій активується однією кнопкою. Вигнута робоча поверхня ідеальна для створення бутербродів з великою кількістю начинки. Рівномірний нагрів у замкнутому просторі дозволяє приготувати бутерброд всього за 3 хвилини. Для контролю часу випікання передбачено світловий індикатор.

Не лише бутерброди

Здорове харчування – збалансоване харчування. Вигнута форма робочої поверхні Mini Sandwich Maker дозволяє готувати не лише бутерброди, а й інші страви. Наприклад, пристрій підійде для смаження невеликої яєчні або м'яса. Також можна запікати овочі. У такому випадку час приготування буде залежати від обраної страви.

Завжди з вами

Розміри пристрою становлять 290 x 145 x 112 мм, що можна порівняти з невеликою сумкою або барсеткою. Компактні габарити та ручка для перенесення дозволяють завжди брати бутербродницю з собою. Улюблені страви можна готувати на дачі або у поїздках. Вага бутербродниці – 1,16 кг. Можливість вертикального зберігання заощадить вільне місце на кухні.

Безпека

Жароміцний пластиковий корпус стійкий до високих температур, а теплоізольовані ручки захищають від випадкових опіків. Під час приготування досить просто закрити спеціальний замок, щоб уникнути випадкових опіків. Також корпус бутербродниці має діелектричні властивості, що дозволяє не побоюватися ураження струмом.

Легке очищення

Бутербродниця може похизуватися антипригарним покриттям, до якого не прилипають харчові інгредієнти. Завдяки цьому очищення пристрою не складе особливих труднощів. Знадобиться лише трохи води та мийного засобу для посуду.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Потужність

420 Вт

Покриття пластин

Антипригарне покриття

Пластини для приготування
Матеріал корпуса

Метал

Колір
Кількість відділень
Матеріал пластин

Метал

Особливості

Антипригарні пластини - швидко і легко чистити, Сендвіч-пластини з глибоким наповненням, Ручка-замок для додаткової безпеки, Індикатори включення живлення і температури, Термостійкі ручки, Можливість зберігання у вертикальному положенні

Фізичні характеристики

Вага

1.1 кг

Габарити пристрою ВхШхГ

290x145x112 мм

Комплектація

Бутербродница; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Бутербродниця Pinlo Mini Sandwich Maker PL-S042W1H (White)