Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009)

Код:688719
Немає в наявності
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
Фотоапарат Nikon Z6 + FTZ Adapter +64Gb XQD (VOA020K009) фото
cashback iconКешбек 632 ₴
63 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваше бачення. Ваша точка зору.

Представте свої ідеї в найкращому світлі. Зі швидким повнокадровим датчиком ви маєте змогу залишити свій слід.

 

Різкість у кожній точці кадру

Повнокадровий датчик КМОН на 24,5 МП із заднім підсвічуванням і з АФ у фокальній площині створює приголомшливо різкі й надзвичайно деталізовані зображення.

За межами швидкості

Блискавичний процесор зображення EXPEED 6 дає змогу отримувати зображення з низьким шумом і приголомшливим динамічним діапазоном як за високих, так і за низьких значень ISO.

Байонет Z. Більше світла. Ширші можливості.

Завдяки найширшому у світі повнокадровому байонету об’єктива швидка бездзеркальна фотокамера Z 6 уловлює ще більше світла.¹

Великий байонет. Приголомшливий ефект.

Широкий байонет із діаметром 55 мм забезпечує вловлювання фотокамерою серії Z ще більшої кількості світла. Усього 16 мм між байонетом і повнокадровим датчиком зображення фотокамери, і на датчик потрапляє ще більше світла.

Світло – джерело натхнення

Від меланхолійних сутінків до виразних тіней. Завдяки потужній оптичній конструкції об’єктивів серії Z від Nikon у поєднанні із широким байонетом ви творитимете дива зі світлом.

Один адаптер. Безкінечне натхнення.

Адаптер байонета FTZ дає змогу використовувати наявні об’єктиви NIKKOR із байонетом F із фотокамерою Z 6. Жодної втрати якості зображення. А різкість об’єктивів без зменшення вібрацій (VR) у фотокамерах із вбудованим зменшенням вібрацій вийшла на новий рівень.

ISO 100–51 200. Продуктивна робота навіть після заходу сонця.

Хай що ви знімаєте – нічні міські сюжети або портрети в сутінках, – ви неодмінно закарбуєте всі деталі.

Цей погляд. Цей момент.

За допомогою функції АФ із розпізнанням очей ваша фотокамера Nikon Z може фокусуватися на оці об’єкта – чи під час зйомки портрета, чи то в натовпі. За допомогою мультиселектора виберіть, на якому оці фокусуватися, і фотокамера утримуватиме фокус на ньому, навіть якщо око ненадовго закриють.

Творіть масштабно

Не втрачайте різкості завдяки надширокому покриттю автофокусуванням 90 % кадру. Завдяки неймовірно потужному фокусуванню об’єктиви Nikon із байонетом Z дають змогу легко розпізнавати об’єкти, розташовані навіть на межі кадру. Крім того, ви можете знімати у вертикальному режимі з надзвичайною точністю.

Фокусування без обмежень

Система АФ миттєво виявляє рух. Навіть невеликі об’єкти або ті, що швидко рухаються, можна відстежити з абсолютною точністю за будь-яких умов освітлення. А завдяки режиму точкового АФ ви можете зосередитися на найдрібніших деталях.

Усередині світла

Вимірювання експозиції до -4 ЗЕ доступне під час зйомки з об’єктивом, що має максимальну діафрагму принаймні f/2. Тонкощі ховаються в тінях. Фокусуйтеся на деталях, навіть якщо єдиним джерелом світла є місячне світло.

Закарбуйте емоції

Інтелектуальний процесор АФ із розпізнаванням облич виявляє й фіксує обличчя. Той погляд. Той вираз обличчя. Ви неодмінне закарбуєте це, навіть якщо об’єкт зйомки швидко рухається.

Просте відстеження об’єкта

Іноді багато чого відбувається одночасно. Тому важливо мати можливість швидко переключатися між рухомими об’єктами в кадрі або фіксувати фокусування з відстеженням на одному об’єкті й не відволікатися на інші. Налаштуйте кнопки Fn фотокамери або об’єктива, щоб вмикати відстеження об’єкта в режимі автоматичного вибору зони АФ коли завгодно, як на цифрових дзеркальних фотокамерах.

Синхронність дій має виняткове значення.

Неперервна зйомка зі швидкістю 12 кадр./с. Відшукайте повнокадрову красу в самому центрі подій.

Стійкість

Вбудована оптична система зменшення вібрацій (VR) за 5 осями коригує тремтіння фотокамери в 5 напрямках. Незмінно різкі нерухомі зображення. Плавне відео.

Дія

Режим Sport забезпечує стабільне зображення у видошукачі під час динамічної зйомки або панорамування. Під час відеозйомки оптична система зменшення вібрацій (VR) за 5 осями в поєднанні з електронним VR забезпечує надзвичайну плавність відзнятого епізоду.

П’ять ступенів переваги

Завдяки вбудованій оптичній системі зменшення вібрацій (VR) за 5 осями ви можете знімати з витримкою в 5 разів довшою, ніж це можливо в іншому режимі.² Отримуйте чіткіші знімки за умов недостатнього освітлення, а також відео без наслідків тремтіння фотокамери.

Закарбовуйте те, що бачите.

Упевнено компонуйте. Удосконалений електронний видошукач від Nikon на 3686 тис. точок забезпечує плавний огляд сюжету. З надзвичайно світлосильним і різким електронним видошукачем ви не втратите жодної деталі.

Міцна конструкція

Асферичні скляні елементи й захисне покриття запобігають утворенню відблисків і відбиття та захищають від бруду, що може обмежувати поле зору. Ви бачите все надзвичайно чітко, навіть якщо знімаєте вночі або за яскравого денного світла.

Різкість

Великий і чіткий електронний видошукач на органічних світлодіодах (OLED) відтворює природні кольори й зберігає плавність рухів. Різкі, плавні зображення дають змогу створювати невимушені композиції, навіть якщо ви швидко панорамуєте або масштабуєте, щоб пересвідчитися в правильному фокусуванні.

Універсальність

Електронний видошукач дає змогу попередньо переглянути зображення із застосованими параметрами. Або ж залиште оригінальне зображення – те, що відображається в оптичному видошукачі. Ви можете накласти ключову інформацію про зйомку, щоб спростити створення композиції з будь-якого кута огляду.

Чистий експресіонізм

Закарбуйте всі сюжети з винятковою деталізацією в повнокадровому відео формату 4K.

Чаруюча дія

Записуйте повнокадрові відео формату 4K/UHD з частотою кадрів 30p. Створюйте захопливі вповільнені відео з винятковою деталізацією у форматі Full HD та з частотою кадрів до 120p. Ви можете легко створювати нерухомі зображення під час відеозйомки у форматі 4K або Full HD.

Висока роздільна здатність

Додаткова вибірка з відео формату 6K дає змогу знімати епізоди у форматі 4K з винятковою чіткістю та деталізацією. Чіткість, відсутність шуму, муару та спотворених кольорів на зображеннях забезпечує швидкісний процесор EXPEED 6.

Повний контроль

Світлосильні об’єктиви Nikon із байонетом Z вирізняються безшумним автофокусуванням і вишуканим ефектом боке. До того ж, у разі ручного змінення фокуса під час зйомки сюжету доступна вбудована функція фокусування з виділенням контурів.

Плавність рухів

Швидкість АФ і чутливість відстеження АФ можна налаштувати під час записування відео. Завдяки неймовірно потужному фокусуванню об’єктиви Nikon із байонетом Z зменшують небажані ефекти «дихання» фокуса й зсуву фокуса під час масштабування.

Вирізати. Перекроїти. Надихнутися.

Налаштуйтеся на роботу, хай де ви перебуваєте: на місці зйомки чи у відеомонтажній кімнаті.

10-бітний журнал N-Log

Покажіть характер. Знімайте відео з високою 10-бітною глибиною кольору й закарбовуйте в 4 рази більше інформації, ніж за стандартного 8-бітного записування, максимізуючи якість зображення для редагування й градуювання. Активуйте функцію «Допоміжний перегляд», щоб переглянути стандартне зображення з простою корекцією градуювання.

Активний D-Lighting

Баланс світла. Вбудована функція «Активний D-Lighting» збалансовує світло й тіні у висококонтрастних сюжетах. Це ідеально підходить для епізодів, які мають бути готові, щойно ви завершите зйомку.

Матеріал із кодами часу

Залишайтеся в курсі справ. Записуйте коди часу з пропуском кадрів або без нього, а також переглядайте їх у 10-бітному форматі HDMI. Фотокамера Z 6 сумісна з відкритим протоколом Atomos, тож ви можете синхронізувати початок/припинення записування відео у форматі HDMI за допомогою зовнішнього записуючого пристрою або фотокамери.

Запис у форматі ProRes RAW із фотокамери

Отримайте максимальну гнучкість обробки відео. Фотокамера Nikon Z 6 може виводити 12-бітне відео у форматі RAW на зовнішні записувальні пристрої, такі як Atomos Ninja V³ ⁴. Відеопотік у форматі ProRes RAW⁵ забезпечує максимальну гнучкість під час колірної корекції та записує більше деталей у світлі та тіні. Цю функціональність можна активувати в центрі обслуговування Nikon.

Виняткова надійність

Міцний, проте легкий корпус із магнієвого сплаву з надійною герметизацією відкриває перед цією фотокамерою всі шляхи. Міцний високоточний затвор пройшов випробування 200 000 циклами спуску.

Майстерна робота

Поворотний РК-дисплей дає змогу керувати функціями АФ і спуску затвора за допомогою сенсорних елементів керування. Крім того, дисплей із високою роздільною здатністю полегшує перегляд знімків за будь-якого освітлення.

Надійне тримання

Заглиблена й надійна ручка цієї фотокамери ніби стає продовженням руки. Вам не захочеться відпускати її.

Зручність використання

Ключові кнопки й елементи керування розміщено просто під рукою, тож ви можете швидко реагувати на будь-які зміни в сюжеті. Бракує часу на встановлення значень експозиції або витримки? До ваших послуг режим «Авто».

Пришвидшіть роботу за допомогою CFexpress

Фотокамери Nikon Z 6 і Z 7⁶ підтримують карти CFexpress Type B. Скористайтеся блискавичною швидкістю перезапису та надшвидкою передачею даних з фотокамери на комп’ютер. Спростіть роботу з великими файлами.

Підключення до інтелектуального пристрою

Завдяки вбудованим модулям Wi-Fi® і Bluetooth® ви можете швидко підключитися до будь-якого інтелектуального пристрою з підтримкою технології SnapBridge. Миттєво надавайте доступ до файлів JPEG. Знімайте нерухомі зображення та відео дистанційно.

Підключення до комп’ютера

Передавайте зображення JPEG і RAW в режимі станції або точки доступу без дротів і зайвого клопоту. Використовуйте додатковий безпроводовий передавач WT-7A, щоб передавати дані на більші відстані через проводові й безпроводові локальні мережі.

Приголомшуйте

Створюйте ефектні сповільнені відеосюжети у форматі 4K/UHD просто на фотокамері. Плавно прокручуйте години відзнятого матеріалу за лічені секунди.

Відкритий погляд

Створюйте різкі, виразні знімки та відео під час нічних прогулянок. Навіть за умов найгіршого освітлення ви закарбуєте щонайбільше деталей на нерухомих зображеннях і відео.

Надзвичайна простота

У камеру вбудовано 20 творчих ефектів, які можна використовувати під час зйомки нерухомих зображень і відео. Крім того, їх усі можна налаштувати, а потім зберегти для подальшого використання.

¹ Дані станом на 23 серпня 2018 року
² Відповідно до стандартів CIPA
³ Для підтримки відеоданих у форматі RAW від Nikon, можливо, знадобиться оновити мікропрограму зовнішніх записувальних пристроїв Atomos Ninja V.
⁴ Підготуйте свою фотокамеру Nikon Z 6 до виводу 12-бітного відео у форматі RAW. Завантажте останнє оновлення мікропрограми та зверніться з фотокамерою до центру обслуговування Nikon, щоб активувати RAW.
⁵ ProRes RAW – це формат RAW для відео, розроблений Apple Inc. у 2018 році.
⁶ Підтримуються картки CFexpress Type B виробництва Sony, ProGrade і Lexar. Підтримку карт інших виробників буде додано в майбутньому за допомогою оновлень мікропрограми.

Характеристики

Конструкція

Тип фотоапарата
Підтримка змінних об'єктивів

Байонет Nikon Z

Тип оптики
Тип видошукача
Вбудований спалах

Так

Кріплення для штатива

Так

Елемент живлення

Акумулятор Li-ion

Серія
Особливості

Формат відеофайлів: MOV, MP4, NEF (RAW), TIFF

Роздільна здатність дисплея: 2100 px

Збільшення видошукача: 0,8 X

Дисплей

Діагональ дисплея
Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дісплей

Так

Матриця

Загальна кількість мегапікселів

25

Число ефективних мегапікселів
Формат матриці

35,9 x 23,9 мм

Технологія матриці
Система самоочищення матриці

Ні

Кількість точок фокусування

273

Об'єктив

Діафрагма

Залежить від об'єктива

Діапазон витримки затвора

30 - 1/8000 з

Оптичне збільшення

Залежить від об'єктива

Фокусна відстань

Залежить від об'єктива

Мінімальна відстань зйомки

Залежить від об'єктива

Ручне фокусування

Так

Обробка освітлення

Діапазон чутливості ISO

100 - 51200

Баланс білого

Авто

Спалах

Лампа розжарювання

Ручний

Денне світло

Флуоресцентні лампи

Експокорекція

-4 EV

Система шумозаглушення

Так

Замір експозиції

Матричний

Точковий

Центрозважений

Режим зменшення ефекту червоних очей

Так

Режими роботи спалаху

синхронізація по задній шторці

повільна синхронізація

повільна синхронізація з придушенням ефекту червоних очей

повільна синхронізація по задній шторці

вимкнена

придушення ефекту «червоних очей»

Синхронізація по передній шторці

Фотозйомка

Підсвічування автофокусу

Так

Формат фотофайлів

JPEG

NEF (RAW)

Режими зйомки

Автоматичний

Зйомка HDR

Ручний режим

Автопортрет (таймер)

2 сек

5 сек

20 сек

10 сек

Стабілізація зображення

Залежить від об'єктива

Максимальний розмір фотографії в пікселях

6048 x 4024

Формат кадра

16:9

Відеозйомка

Дозвіл відеозйомки
Частота кадрів в секунду
Стереомікрофон

Так

Підключення

Слот для карт пам'яті

XQD

Інтерфейси
Бездротові технології
Можливість підключення зовнішнього спалаху

Так

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Магнієвий сплав

Колір корпуса
Габарити

134 x 101 x 68 мм

Вага

673 г

Комплектація

Фотоапарат

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера