Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чохол WIWU Genuine Leather Laptop Sleeve 13" Air (Royal Blue)

Код:700798
Немає в наявності
Чохол WIWU Genuine Leather Laptop Sleeve 13" Air (Royal Blue) фото
99
Колір
Black фото
Blue фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чохол WIWU Geniunie Leather Laptop Sleeve

Чохол WIWU Geniunie Leather Laptop Sleeve – це елегантний, надійний та функціональний аксесуар для захисту ноутбука. Він зроблений з м'якої, приємної на дотик шкіри преміальної якості та ідеально відповідає розмірам 13-дюймового лептопа. Це робить аксесуар практичним і привабливим одночасно, а також дозволяє комфортно переносити свій комп'ютер. А проста та зручна магнітна застібка допомагає надійно фіксувати апарат у чохлі. З WIWU Geniunie Leather Laptop Sleeve ноутбук завжди буде під рукою, коли він вам потрібний.

 

Особливості:

  • Призначений для ноутбуків з діагоналлю до 13"
  • Матеріал: міцна та довговічна натуральна шкіра
  • Захист ноутбука від пилу та бруду, подряпин, води
  • Можливість використовувати як килимок для миші
  • Зручна магнітна застібка
  • Класичний та лаконічний дизайн

Справжня шкіра. Преміальні почуття.

Чохол WIWU Geniunie Leather Laptop Sleeve – це аксесуар для тих, хто розуміється на якісних речах. Зроблений із натуральної преміальної шкіри, він відрізняється не лише солідною зовнішністю, а й винятковою витривалістю. Чохол запросто зможе витримати активне повсякденне використання та надійно захищає ноутбук від пилу, подряпин, розлитих рідин та інших небезпек.

 

Тонкий профіль

Легко носіть свій ноутбук у руках або прибирайте у сумку. Цей аксесуар відрізняється невеликою товщиною та вагою, а тому не зробить ваш лептоп важчим або об'ємнішим.

Практичний дизайн

Чохол WIWU створений для тих, хто не сидить на місці. Тому кожна його деталь функціональна. Так, клапан на довгій магнітній застібці надійно фіксує ноутбук усередині чохла під час перенесення, не даючи йому вислизнути. А сам чохол може послужити килимком під мишу за потреби. Його м'яка і приємна поверхня дозволить вам з комфортом працювати будь-де за межами будинку або офісу.

Елегантна палітра кольорів

У лінійці WIWU Geniunie Leather Laptop Sleeve представлено кілька моделей з класичними та стриманими відтінками, які чудово доповнять будь-який стиль одягу та дизайн ноутбука. Просто оберіть той колір, який вам більше подобається і почувайтеся впевнено скрізь.

 

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застібка

Магніт

ДІагональ

13"

Матеріал

Шкіра

Колір

Сумісність

Підходить для бренду
Сумісні моделі
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Чохол WIWU Genuine Leather Laptop Sleeve 13" Air (Royal Blue)