Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Датчик температури та вологості Xiaomi MiJia (NUN4126GL)

Код:711495
Немає в наявності
Датчик температури та вологості Xiaomi MiJia (NUN4126GL) фото
Датчик температури та вологості Xiaomi MiJia (NUN4126GL) фото
Датчик температури та вологості Xiaomi MiJia (NUN4126GL) фото
Датчик температури та вологості Xiaomi MiJia (NUN4126GL) фото
Датчик температури та вологості Xiaomi MiJia (NUN4126GL) фото
cashback iconКешбек 2 ₴
299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Відчуває кожну зміну температури і вологості

Температура і вологість в приміщенні безпосередньо впливають на наше здоров'я, різкі зміни можуть призвести до сухості горла, спеки, алергії і просто неприємних почуттів. Датчик температури і вологості MiJia другого покоління розроблений спеціально для чутливого моніторингу змін в мікрокліматі, а для ще кращого управління датчик може бути включений в розумний сценарій, створюючи різні комбінації з іншими пристроями. Ця функція буде доступна, коли датчик підключений до розумного концентратора Xiaomi Mi Smart Home Multifunction Gateway 3 або будь-якого іншого пристрою Xiaomi з шлюзом Bluetooth.

 

Робота з іншими пристроями в розумних сценаріях

Використовуючи шлюз Bluetooth, датчик температури і вологості MiJia може бути використаний в розумних сценаріях співпраці з іншими пристроями, щоб взяти мікроклімат в приміщенні під повним контролем і вручну контролювати температуру і вологість, щоб забезпечити максимально комфортну продуктивність. У додатку Mi Home можна настроїти сценарій, при якому кондиціонер автоматично вмикається або вимикається, коли досягнута певна температура, або зволожувач повітря на певному рівні вологості.

 

Дитячий режим особливого догляду

Спеціальний дитячий режим роботи датчика здатний автоматично відправляти повідомлення, якщо температура або вологість в приміщенні виходить за межі комфорту для дитини. Дитячий режим потрібно буде включити в налаштування датчика. Ви також можете налаштувати інші розумні пристрої Xiaomi в цей режим, піклуються про здоров'я і комфорт всіх членів сім'ї.

 

Наднизьке енергоспоживання - до одного року експлуатації

Датчик температури і вологості Міцзя другого покоління зібраний з низькоенернергових компонентів. Всього одного плоского акумулятора CR2032 вистачить на цілий рік роботи, протягом якого у вас завжди будуть найточніші дані про температуру і вологість.

 

Високоточний датчик

Вимірювальних центр Mi Bluetooth Temperature and Humidity Monitor 2 - високоточний цифровий датчик від швейцарської компанії Sensirion, який може швидко виявити найменші зміни в стані атмосферного повітря - до 0,1 градуса цельсія за температурою і 1% вологості, оперативно постачаючи вам найсвіжу інформацію. Приємним бонусом стане історія зміни читань за день, місяць і 6 місяців, які завжди будуть в курсі в додатку Mi Home.

 

* Зверніть увагу, що 1 CR2032 батарейка не йде в комплекті з пристроєм. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Bluetooth

Взаємодія зі смартфоном

Так

Використання на вулиці

Ні

Живлення

Джерело живлення

Батарейки CR2032 x 1

Автономність

До 1 року

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

43 х 43 х 12,5 мм

Вага

20 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Датчик температури та вологості

Стікер для монтажу

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Датчик температури та вологості Xiaomi MiJia (NUN4126GL)